Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 DP Yalova da Basın Toplantısı Düzenledi

DP Yalova da Basın Toplantısı Düzenledi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 10.01.2013 - 08:51:58 


DP Yalova İl Başkanı Bahattin Sabahçı düzenlediği kahvaltılı basın toplantısı ile basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı ve 6.Olağan Kongre hakkında bilgiler verdi.

 
 
 
Basın çalışanları ile yapılan kahvaltılı toplantıya DP ve DYP kadrolarından DP İl Başkanı Bahattin Sabahçı, DYP İl Başkanı Mustafa Pehlivan, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, il ve ilçe yöneticileri katıldı.

Kahvaltı öncesinde konuşan İl Başkanı Sabahçı, il Kongresinin 12 Ocak’ta Halk Eğitim merkezinde gerçekleşeceğini, güçlü bir yönetim ile göreve geleceklerini ve yeni yönetiminde Yalova ve ilçelerinde yerel seçimlere yönelik çok önemli çalışmalar yapacaklarını söyledi.

DP ve DYP Yalova’da birleşme kararı aldı

DYP İl Başkanı Mustafa Pehlivan’da yaptığı konuşmada, DP saflarına katıldıklarını belirterek, Yalova’nın bir çok bölgesinde DP’nin seçimlere katılarak aday çıkaracağını ve etkili olacağını söyledi.

Kahvaltı sonrasında Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, beldesinde yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi. (Görüntülü haberini www.yalovaradyotv.com' da izleyebilirsiniz)

Yalova 6.Olağan Kongresi hakkında bilgiler veren İl Başkanı Bahattin Sabahçı'nın yaptığı basın açıklaması şöyle:

"Bu ülkede bir döneme damgasını  vurmuş memleketin önünü açmış ülkesinin şahlandırmış bir misyonun temsilcisi olarak sizlere bir çağrımız var..

Bu çağrı uzun süredir görev bekleyen memlekette ve ideal sevdalarının yapılan yeniden uyanış çağrısıdır.Bu çağrı bir yerden başlamak gerekiyor diyen herkesin başlangıç çağrısıdır.Gün bugündür.Bu çağrı bana niye geldi diyenler siz Demokrat Partilisiniz siz 07 Ocak 1946 tarihinde kurulmuş 66 yıllık  bir partinin neferlerisiniz.Siz yüreğinizdeki memleket sevdasını atamazsınız istesenizde yapamazsınız.Çünkü siz bu memleketin her karış toprağında emeği olan bir siyasi oluşumun mihenk taşlarından birisiniz.Geceniz gündüzünüz varınız yoğunuz inandığınız siyasi felsefe doğrultusunda karşılık beklemeksizin harcanmış.Ülkenin aydınlık geleceğini emek sarf etmiş yürekli insanlar topluluğu bir üyesisiniz.

Siz Türkiyenin merkezsağ benim diyen insanların imrenerek örnek aldığı fikirleri kendi fikirleri gibi gösterdiği merkez sağı ilk kuran partinin bayrağını yüreğinde taşıyan gizli kahramanlarsınız.Sınıf insan ırk mezhep,din,dil ayrımı yapmaksızın köylünün çiftçinin kalkınmasında memleketin ekonomi büyümesinin temel yapılandırmasında Edirne’den Kars’a kadar her taşın altına  Demokrat Parti,Adalet Partisi,Anavatan Partisi ve Doğruyol Partisi olarak imzasını atmış bir partinin emekçilerisiniz.Siz 27 Mayıslardan Büyük Türkiye idaalinden dolayı darağacına gitmekten çekinmeyen, siz Yatsıada cezasından sonra bile memleketine hizmet vermekten geri durmayan siz değil bir karış toprağının bu memleketteki çakılını taşını bile vermem diye bilme cesaretliliğini tüm toplumun önünde sergileyen siz kurşunu yedikten sonra mikrofonlardan “Allahın verdiği canı Allahtan başkası alamaz” diye haykıran inançlı bir siyasi yapının evlatlarısınız.

Siz İstanbulun iki yakasını bir araya getiren ilk köprünün medeniyetin simgesi otoyollarının bu ülkedeki ilk mimarısınız.Güneydoğuya can veren Gap projesinin ile birlikte Atatürk barajının hayata geçiren Türk semalarında kendi  F 16 filolarımızın uçmasını sağlayan bu ülke insanının zihniyetini değiştiren bir bakış açısın temsilcilerisiniz.Siz her biriniz ayrı ayrı Celal Bayar,Adnan Menderes,Süleyman Demirel,Turgut Özal ,Tansu Çiller ve Mesut Yılmaz sınız. Bu siyasi oluşumun nereye derse oraya koşan memleketin idalinin yerine geldiğinden aile ocağında bile önde gören sandığa girdiğinde bütün siyasi basamaklara rağmen mühürünü şahlanmış kratın böğrüne basan neferlerisiniz.

Onun için size ihtiyacımız var.Gücünüze inancınıza tecrübenize ihtiyacımız var.Bizim değil memleketin size ihtiyacı var.O tecrübe o inanç o tükenmeyen enerjinize sizin desteğinize ihtiyacımız var.Gün Kıratın yeniden canlandırma günüdür.Gün idealin hiç ölmeyeceğini ortaya koyma günüdür.Gün sizin gününüzdür şimdi.Yeniden başlama zamanı başlangıç noktası sizin Allah yolumuzu açık etsin.Davası olanların kaygısı olmaz. Bu duygu ve düşünceler içersinde yapacağımız Yalova 6. olağan İl Kongresine katılımınızı rica ederiz. "       

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 7 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

2341 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Yalova &304;l Saglik Muduru olarak gorev yapan Dr. Emrah Eray, Saglik bakanligi tarafinden gorevden alindi. Eray yerine Samsun Vezirkopru Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Osman Karakus atandi....

Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
2  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.3091 32.3673
  Euro 20.5410 20.6770
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,75 saniye.