Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Burası Emekliler Lokali mi Kahvehane mi

Burası Emekliler Lokali mi Kahvehane mi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 9.01.2013 - 08:58:06 


Gazipaşa Caddesi üzerinde bulunan Emekliler Lokalinin aynen bir kıraathane gibi kullanılmasından rahatsız olan özellikle bayan emeklilerimiz, ilgililerin ilgisizliğinden şikayetçi.

 
 
Gazipaşa Caddesi üzerindeki Yerel Gündem 21 Binasının alt katında bulunan Emekliler Lokalindeki özellikle bayan emeklilerimiz rahatsızlıklarını dile getiriyor. Burası emekliler lokali mi yoksa herkesin çay içmeye geleceği bir kıraathane mi?

 

Yalova Belediyesi tarafından emeklilerin birlik ve beraberliğini arttırmak adına hizmete açılan ve çok sayıda emeklinin büyük bir sevinçle karşıladığı emekliler lokalimize elini kolunu sallayan herkes gelip ‘kıraathane’ zihniyetiyle oturabilecek mi?

 

Yetkili ve ilgililere duyurulur.

 

Yalova Belediyesi tarafından 2010 yılında hizmete açılan Yalova Emekliler Lokali bugün kaderine terk edilmiş gibi…  Birçok emekli bayanımız, önünden geçen herkesin burayı kahvehane gibi görmesi, çay içmek, sohbet etmek hatta bayanlar ile tanışabilmek için gelmesinden oldukça rahatsız.

 

Emekliler Lokaline her gün geldiğini belirten H. hanımefendi gazetemize gelerek aynen şunları söyledi: “Önüne gelen kılık kıyafeti uygun olmayan birçok bay lokalimize gelerek, bayan arkadaşlarımızı rahatsız ediyor. Hatta emekli olmayan farklı amaçlar için burayı mesken tutan bayanlar da var. Tüm bunlar bizleri rahatsız ediyor. Bakın geçenlerde yaşadığımız bir olayı anlatayım sizleri: Lokalimizin cadde tarafında bulunan masalar bayanlarımız için ayrılmıştır. Kılık kıyafeti uygun olmayan bir bay gelip ön masaya oturdu ve üstelik ne oturma, adam birde ayakkabısını çıkarıp ayaklarını uzatmaz mı… İşte o an çileden çıkıp, kendisini uyarmak istedim. ‘hey bayım ne yapıyorsun, burası kıraathanemi? Şu ayakkabılarını önce bir giyiver sonra da lütfen ön masalardan kalk orası bayan arkadaşlarımız için’ dedim. Sen misin konuşan. Bir dayak yemediğim kaldı. Laf ve sözden anlamayan birçok benzer insanın sözlü tacizleri karşısında yetkilerden ilgi bekliyoruz” diyen H.Hanımefendi,  ayrıca durumu Aytaç Bey’e de ilettiğini ancak kimsenin ilgilenmediğin belirtti.

 

Emekliler Lokaline gelmek isteyenlere bir üye kartı verilemez mi?

İlgili ve yetkililerin konuyla bir an önce ilgilenmesini umuyor, emeklilerimizin sesini duyurabilme adına haberi sizlerle paylaşıyoruz.

Yalova Belediyesi tarafından hizteme açılan Emekliler Lokalinin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Yakup B.Koçal kesmişti. 

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 15 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  YASAM

2247 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
5  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,67 saniye.