Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Cemal AKIN: yatırımların başlangıcı olacak

Cemal AKIN: yatırımların başlangıcı olacak
 Yazı Boyutu

 Tarih : 25.12.2012 - 06:44:14 


Turizm ve Yalova adına gelecek 50 yıla damgasını vuracak bu projeyle ilimiz dünya turizm arenasında kendini bulacaktır. Proje de emeği geçen her kişi ve kurumu, hep beraber alkışlamalıyız.

 
 
TURİZM VE YALOVA ADINA GELECEK 50 YILA DAMGASINI VURACAK BİR PROJE…

 

Yalova’mızın ve  Ülkemizin,Turizm Gelirlerinin Ulusal Ve Uluslararası piyasada,  turizm pazarındaki payını artırmayı hedefleyen bu devasa projeyi gerçekleştirmede adı geçen başta  Belediye Başkanımız Sayın  Yakup KOÇAL’ı ve emeği geçen her kişi ve kurumu, hep beraber alkışlamalıyız.

Yalova’da yaşayan her birey, her kurum ve kuruluş, her cemiyet ve grup, bu heyecan verici yatırımla;

Gurur  duyabilmeli,

                        Yürekten tebrik etmeli,

Yalova tarihinin en büyük kalkınma hamlesi projesi olan,

 “YALOVA TURİZM KENTİ OLUYOR” sloganını 

            Cesaret ve güvenle haykırabilmeliyiz.

Bu gökdelen Oteller projesi Yalova’ya marka değeri katacağı gibi Yalova için bir sembol ve büyük yatırımın başlangıcı olacak. Arkadan gelecek daha güçlü yatırımcılara  güven ve cesaret  verecek. İşte o zaman dünya turizm arenasında Yalova kendini bulacaktır.

           

Dünyanın en önemli kongre merkezlerinden biri olan ve yılın 12 ayı dolu geçen,  İstanbul’a  maksimum 90 dakikalık mesafede olan Yalova’nın en büyük eksiği  şehir merkezinde 5 yıldızlı otellerin ve kongre salonlarının  olmamasıdır.
 
Beş yıldızlı oteller  1500 oda, 3000 yatak (800-1000 kişiye istihdam )SPA VE Kongre salonları olan bu turizm yatırımı Yalova’da  gelecek 50 yıla damgasını vuracak en önemli projelerinden biri olacaktır…

           

Bunun paralelinde oluşturulacak çevre düzenlemeleri, müzeler , doğal ve saklı  güzelliklerin  keşif ve restorasyonların  hayata geçirilmesi Yalova’ ya büyük canlılık getirecektir. Binlerce turistin dolaylı olarak Yalova ekonomisine sağlayacağı katkı küçümsenmeyecek kadar büyüktür. Kültür Turizmi , Sağlık Turizmi , Doğa Turizmi  ve Spor Turizmi oluşturularak Yalova bundan büyük bir mutluluk duyacaktır. Her yönüyle gelişen ve büyüyen bir Yalova’mızı   ; Doğa, Çiçek Ve Meyve Cenneti ,Su Şehri ,Turistik,Doğal,Kültürel ve Çevresel Zengilliklerle beraber yeni nesillere bırakılması gerekmektedir. Profesyonel  yönetimlerle işlev kazanan işletmeler  kurumsallaşarak  çevreye ve turizm piyasasına güven ortamı sağlayarak,  başarılı olabilmekteler. Anti sosyal, antiçağdaş kurumsalaşamayan  yatırımcılar İtibar ve güven kaybeden işletmeler olarak anılacaktır.

 

13.08.2011 tarihinde yazdığım, “YALOVADA TURİZM” konulu yazımda; (http://www.yalovahaber.net/haberdetay.asp?ID=1537)

 

Yalova’da Turizm adına gelecek 50 yıla damgasini vuracak Turizm geliştirme projesini hazırlayarak önce Türkiyede sonra uluslararası çapta ses getirecek adımlar atılarak “YALOVA PROJESI” gerçekleştirilmlidir. diye belirtmiştim. Şimdi gerçekleşmekte olan bu projeyi duymak bana büyük haz ve mutluluk verdi.

Yalova Körfez-Avrasya İşadamları Derneği (KORİAD) Körfez bölgesinin önemli yatırımcı gruplarını Yalova’da buluşturdu.

 

Ayrıca ; Orient Yönetim Kurulu Başkanı, İşadamı Ali Demirhan’ın  göstermiş olduğu gayretler ve önerilerden dolayı kutluyorum  Sayın Demirhan; "Yalova’nın pek çok kardeş şehri var ama Körfez ülkelerinden hiç kardeş şehrimiz yok. Yalova’nın mutlaka Körfez ülkelerinden kardeş şehrinin olması kardeşlik ve işbirliğinin artması için şart." diye yaptığı açıklamada İlimize  vermiş olduğu önem ve değerler açısından Körfez Ülkelerinin yatırımcılarını Yalova’ya yönlendirmesi Sayın Ali DEMİRHAN’ı il ve devlet büyüklerimiz tarafından  TAÇLANDIRMAYA layık görmelidir.

 
Akarsu Holging, Armutlu’ya dev turizm yatırımı için kolları sıvadı. Maldivler’de 120 Milyon Dolarlık yatırım yapan Abdurrahman Akarsu Holding ‘in yeni projesi Armutlu’da yükseliyor.
 
Armutlu’da ki dev yatırımdan biri olan  Akarsu Holding, fiyat avantajlarıyla yepyeni bir tatil anlayışı keyfinin tanıtımını yapmaya başladı. Akarsu Holding, MahalPalas projesi ile saraylardaki sultanlara yakışır kalite ve hizmette bir tatil, kazançlı bir yatırım ailelere yönelik bir tatil vaat ediyor. Mahalpalas tanıtımlarında, ‘geleneksel ve modern mimarinin buluştuğu Mahal Palas Termal Resort&Spa ile lüksü konforla, suyu şifayla birleştiren yepyeni bir tatil projesi uygulamalarına başlamıştır.
 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

2739 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Belediye Baskan adayi Mehmet Gurel in Yalova da yuzde 47 oy alarak Belediye Baskanligini kazanmasi Yalovalilari sokaga doktu. Cumhuriyet meydaninda kutlamalar yapildi....

Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
29  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.3389 32.3971
  Euro 20.6724 20.8093
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,61 saniye.