Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Teknik Adam Kemal DULDA Armutlu Bld.Spor da

Teknik Adam Kemal DULDA Armutlu Bld.Spor da
 Yazı Boyutu

 Tarih : 15.12.2012 - 12:57:51 


Kötü gidişe bir türlü dur diyemeyen Armutlu Belediyespor da teknik adam arayışı son buldu. 16 yıllık futbolcu Kemal Dulda, ilk teknik adamlık deneyimini Armutlu da yaşayacak.

 
 
Futbola Kayserispor’da başlayan 1977 doğumlu Kemal Dulda, daha sonra sırasıyla Kayseri Erciyesspor, Torku Konyaspor, Şanlıurfaspor, Yimpaş Yozgatspor ve son olarak Karadeniz ekibi Ünyespor formasını giymiş. Futbol yaşamında 16 yılı geride bırakan Dulda, ilk teknik adamlık deneyimini Armutlu Belediyespor’da yaşayacak.

 

Ümitler DULDA da

 

Kemal Dulda’nın takımla birlikte ilk antremana çıkması sonrasında kısa bir açıklama yapan Armutlu Belediyespor Kulübü Başkanı Levent Öztürk, “Kemal hocamızı benim çok sevdiğim ve çok güvendiğim menajer arkadaşımızın tavsiyesi üzerine takımın başına getirdik. Futbolculuk döneminde Süper Lig’de görev yapmış ve çok başarılı bir kariyeri bulunan Kemal Dulda hocamız, ilk antrenörlük deneyimini burada yaşayacak. Hocamız dün tesislere gelerek imzayı attı ve ayağının tozuyla ilk antrenmanına çıkarak futbolcularımızla tanıştı. Yönetim olarak transfer konusunda da yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Devre arasında takıma kazandıracağımız isimler konusunda hem menajer arkadaşımızın hem de yeni hocamızın raporu doğrultusunda hareket edeceğiz. Devre arasında transferle ilgili bütün sorunlarımızı çözeceğiz. Yeni hocamızın Armutlu Belediyespor’a hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 
Kemal DULDA Ayağının tozuyla esnaf ziyeretinde

Fotoğraf

Armutlu Belediyespor’un yeni teknik adamı Kemal Dulda ayağının tozuyla ilçe esnafını ziyaret etmeye başladı.  Ziyarete; Dulda’nın menejeri Hüseyin Sungar, 2.Başkan Adil Fidanoğlu, takıma verdiği destek ile adından sıkça söz ettiren ilçe esnafı Süleyman Latif ile hep birlikte 77 Armutlulu Bursasporlular Derneği Başkanı Şahap Gümüş ve Bursaspor Sokağı’nı ziyaret etti. Gümüş’ün ismini futbol camisında çok sık olarak duyduğunu belirten teknik adam Dulda, Gümüş’e takıma verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

 

Nazik ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Şahap Gümüş, Teknik Direktör Kemal Dulda’nın başarılı futbol hayatı hakkında bilgiye sahip olduğunu ve Armutlu Belediyespor’da takım ile kısa sürede uyum sağlayacağını ve büyük başarılara imza atacağına inandığını belirterek, Dulda’ya üzerinde ‘Şampiyon Armutlu Belediyespor’ yazılı bir atkı hediye etti.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SPOR HABERLERİ

3265 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,61 saniye.