Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Taşköprü Belediyesinden vatandaşına bir hizmet daha

Taşköprü Belediyesinden vatandaşına bir hizmet daha
 Yazı Boyutu

 Tarih : 29.11.2012 - 08:36:25 


Belediye Başkanı Şaban Ertan: Ön ödemeli akıllı su sayacı sayesinde vatandaşımız suyunu daha verimli kullanacak ve daha az ödeyecek.

 
 
Taşköprü’de su % 20 ucuzladı.
 
Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan Taşköprü Belediyesinin modern bir geleceğe ulaşması için ve Taşköprü’de yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi hizmet edebilmek için Kartlı akıllı su sayacı sistemine geçerek vatandaşın, ticaret erbabının ve sanayi esnafının suyu %20 daha ucuza vermeye başladıklarını ifade ederek bu konuda bir açıklama yaptı.
 
Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan ön ödemeli su kullanma konusunda vatandaşları bilgilendirdikten sonra Taşköprü halkı tarafından kabul gördüğünü şu anda 2250 su abonesi bulunan Taşköprü Belediyesinin hedefinin en kısa zamanda beldenin tamamının ön ödemeli kartlı su sistemine geçmek olduğunu belirtti. Şaban Ertan vatandaş daha önce 100TL ödediği suya şimdi 80TL ödeyerek %20 kara geçmektedir. Ön ödemeli akıllı su sayacı sayesinde vatandaşımız suyunu daha verimli kullanacak ve daha az ödeyecek. Belediye ise su sayaçlarının okunması, bilgisayara işlenmesi, faturaların çıkarılması, bunların abonelere ulaştırılması, su borcunu ödemeyen vatandaşlara su kesmeye gidilmesi ve borcunu ödediği zaman tekrar su abonesini açmak için gitmekten kurtulduğu gibi bu tebliğleri yapmak için de bir sürü kırtasiye malzemesi kullanmaktan kurtulmuştur.
 
Bu sayede personel gideri ve kırtasiye giderinden belediyemiz tasarruf etmiş olmaktadır. Yeni aboneler depozit parası ödemekten kurtuldukları gibi 200TL’ye taktığımız ön ödemeli akıllı su sayaçlarından eski depozito olan 40TL düşülerek vatandaşa ön ödemeli akıllı su sayacı 160TL’ye mal olmaktadır. Bunu da abonelerimizden 24 ay taksit yaparak ayda 6,66TL vade yapmaktayız.  Ayrıca ön ödemeli akıllı su sayacı Cumartesi, Pazar ve resmi tatil günleri su kesimi yapmadığı gibi, ön ödemeli suyun bittiği görüldükten sonra da 5 ton su kullanımına opsiyon tanıyarak vatandaşın mağdur olmasını önlemekte olduğunu belirten Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan yaptıkları yenilikten çok memnun olduğunu, diğer belediyelere de örnek teşkil etmesini temenni ettiğini söyledi.  
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  BÖLGEMIZDEN

2133 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Universitede Turk Dunyasi Gunu Universitede Turk Dunyasi Gunu
Yalova Universitesi Merkez Kampusunde Turk Dunyasi Genclik Kulubunun duzenledigi festivalde, ulkemizin yanisira Azerbeycan, Kazakistan, Kirgizistan, Ozbekistan kulturel yemekleri ve kiyafetleri ilgi gordu....

Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
CHP li baskanlar bulustu
 
 Takvim
20  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.1940 32.2520
  Euro 20.6123 20.7488
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,64 saniye.