Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 REKTÖR ERUSLU, YENİ KAMPÜSÜ ANLATTI

REKTÖR ERUSLU, YENİ KAMPÜSÜ ANLATTI
 Yazı Boyutu

 Tarih : 13.11.2012 - 21:28:04 


Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu yu yeni döneminden dolayı tebrik ederken TİGEM de yapılacak yeni kampüs alanıyla ilgili bilgiler aldı.

 
 
Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından görevine yeniden atanan Rektör Eruslu’yu makamında ziyaret eden Başkan Dağ, başarı dileklerini iletti. Dağ, ziyarette yaptığı açıklamada “Sayın Eruslu, üniversitemizin kurucu rektörü olarak ilk döneminde başarılı ve önemli işlere imza attı ki ikinci dönem de cumhurbaşkanımız tarafından bu göreve atandı. Rektörümüzün ilk döneminde başladığı projelerin ikinci dönemde de artarak devam edeceğine inanıyoruz. Özellikle kampüs alanı konusunda Yalova bu zamana kadar sıkıntılı dönemler yaşadı. Ancak bundan sonra rektörümüzün liderliğiyle Yalova Üniversitesi’nin güzel bir kampüse kavuşacağını ve ülkemizin önde gelen üniversiteleri arasına gireceğinden şüphemiz yok” diye konuştu.
 

Rektör Eruslu ise TİGEM’e yapılacak kampüs alanıyla ilgili yasal hiçbir sıkıntının kalmadığını iletti. Kısa bir süre içinde temeli atacaklarını belirten Eruslu, kampüs projesini Başkan Dağ’a ayrıntılarıyla anlattı. Eruslu, şöyle konuştu:

“Üniversite kampüsümüzde modern Selçuklu mimarisini kullanacağız. Bize ayrılan arazinin büyük bölümünde yeşil alan ve ormanlık bölgeler olacak. Bunun yanında tüm Yalova’ya hizmet verecek büyük bir açık hava tiyatrosu da kampüsümüz içinde olacak. Hazırlıklarımızı artık tamamladık. Karayollarıyla gerekli anlaşmalar sağlandı. Armagaz ile doğalgaz döşenmesi konusunda gerekli çalışmaları yaptık. En kısa sürede binalarımızı yapıp beraberce üniversitemizi en iyi noktalara getireceğiz”

 
Başkan Dağ, ziyarette ilçede bulunan Çıraklık Okulu binasının şu anda boş durumda bulunduğunu ifade ederek “Burası üniversitemize bağlı bir yüksekokul binası olarak değerlendirilebilir. Bu binanın üniversitemize verilmesi konusunda beraberce çalışmalar yapabiliriz. Biz de her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. Dağ, ilçede üniversite adına yapılacak her türlü girişime sonuna kadar destek vereceklerini de sözlerine ekledi.

Ziyaret sonunda Metin Dağ, Rektör Eruslu’ya bir kalem hediye ederek “Umarım bu kalemle çok başarılı kararlara imza atarsınız” diye konuştu.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  GÜNCEL

2056 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
25  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4742 32.5327
  Euro 20.9111 21.0496
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,61 saniye.