Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Bakan Yardımcısı BALTA, memnun ayrıldı

Bakan Yardımcısı BALTA, memnun ayrıldı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 13.10.2012 - 21:15:17 


Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, mütevazı kişiliğiyle Yalovalıların gönlünü fethetti. Altınova heyetiyle yakından ilgilenen Bakan yardımcısı Balta, Sermayecik çileğini çok beğendi.

 
 
 
Çevre ve Şehircilik Hizmet binası temel atma töreni ve “ Kentsel Dönüşüm Sektörler Buluşuyor” Çalıştayı ’na katılmak üzere Yalova’ya gelen, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Yalova Valisi Esengül Civelek ’i makamında ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Balta daha sonra AK Parti Yalova İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İl Başkanı Mustafa Pehlivan, ilçe başkanları, belediye başkanları ve partililerle sohbet eden Bakan Yardımcısı Balta’ya burada Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Sermayecikliler tarafından Sermaye Çileği ikram edildi.

 
TEMEL ATILDI

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binasının temeli, Vali Esengül Civelek ve Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ve İl Protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. Burada konuşan Balta, Balta ,yaklaşık 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanması planlanan hizmet binasının fiziki şartları ve projenin detayları ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

ÇALIŞTAYA KATILDI

Yalova Şehircilik İl Müdürlüğü, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Kent Konseyi Birliği ile Yalova Kent Konseyi Başkanlığınca ortaklaşa organize edilen “Kentsel Dönüşümde Sektörler Buluşuyor” konulu çalıştayı, Termal’de gerçekleştirildi.

Vali Esengül Civelek ve Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ’nın katılımıyla başlayan çalıştaya, Üniversite Temsilcileri, İlçe Kaymakamları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri ile Oda Başkanları ve Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve tüm paydaş sektör temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr. Osman Ulukaya’nın yaptığı açılış konuşmasından sonra, Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Saim Yavuz ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Celal Özel birer konuşma yaparak “Kentsel Dönüşüm” konusunda görüşlerini dile getirdiler.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  GÜNCEL

1895 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
28  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,66 saniye.