Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Kaymakam BİLGİHAN a hayırlı olsun ziyareti

Kaymakam BİLGİHAN a hayırlı olsun ziyareti
 Yazı Boyutu

 Tarih : 4.10.2012 - 10:18:54 


77 Armutlulu Bursasporlular Derneği Başkanı Şahap Gümüş ve ekibi, yeni göreve başlayan Kaymakam Tülay Baydar BİLGİHAN ı makamında ziyaret etti.

 
 
 
77 Armutlu’lu Bursasporlular Derneği Başkanı Şahap Gümüş ve ekibi, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi’ne göre, Armutlu Kaymakamlığına atananarak görevine başlayan Tülay Baydar Bilgihan’ı makamında ziyaret etti.
 

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Şeref Diploması ödülüne layık görülen Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan’ı makamında ziyaret eden Şahap Gümüş ve ekibi, Bilgihan’a başarı dileklerinde bulunarak, üzerlerinde ‘Şampiyon Armutlu Belediyespor’ ve ‘Şampiyon Bursaspor’ yazılı atkı ve saat hediye ettiler.

 
Armutlu ve futbol konulu kısa bir sohbet sonrasında Şahap Gümüş ve arkadaşlarına teşekkür ederek, yapılan ziyaretten ötürü mennun olduğunu ifade eden Kaymakam Bilgihan, Armutlu Belediyespor’a ve 77 Armutlu’lu Bursasporlular Derneğine başarılar diledi.

Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan hakkında;

7 Ağustos 2012 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi’ne göre, Erzincan’da Vali Yardımcısı olarak göreve yapan Tülay Baydar Bilgihan, Armutlu Kaymakamlığı’na atanmıştı.

Şeref Diploması Ödülüne Layık Görüldü

Tülay Baydar Bilgihan, 1978 yılında Ağrı İli'nin Tutak İlçesi’nde doğdu. 1998 yılında Gazi Üniversitesi İ.İ.BF Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirdikten sonra 2000 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine Kaymakam adayı olarak başladı ve yaklaşık üç yıl süren bir eğitim kapsamında Balıkesir-Gömeç ve Muğla-Kavaklıdere ilçelerinde kaymakam vekilliği yaptı. Altı ay süreyle yurt dışı dil eğitimi aldı.
Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği'nde kamu diplomasisi kursuna ve akabinde kaymakamlık kursuna katıldı. Isparta-Yenişar Bademli, Erzurum- Köprüköy, Malatya- Hekimhan, Denizli- Kale ve Babadağ ilçelerinde kaymakamlık görevlerinde bulundu. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yönetim Bilimleri alanındaki master çalışması neticesinde “İngiltere'deki Yönetim Etiği Çalışmaları” konulu tezini hazırladı. Çeşitli dergilerde yayınlanmış makaleleri de vardır.

2008 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından gönderildiği İngiltere Portsmouth Üniversitesi'nde Avrupa Birliği çalışmaları üzerine master yaptı ve tezini “Çevreci Sivil Toplum Kuruluşlarının Rolü ve AB'deki Demokrasi Açığı Sorunu” üzerine tamamladı.

Evli ve bir çocuk annesi olan Bilgihan, Erzurum ili Köprüköy İlçesi’nde yaptığı kız çocuklarının okullaşması kampanyası kapsamındaki çalışmaları dolayısıyla 2006 yılında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Şeref Diploması ödülüne layık görüldü.

Vali Civelek, “Kadınların Başarıları Yaşamımıza Yansıyacak”

Kendisi de bir kadın olan Yalova Valisi Esengül Civelek, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir sunumda ‘Türk Toplumunda Kadının Yeri’ni anlatmış, Armutlu’ya kadın bir kaymakamın atandığını övgü dolu sözlerle dile getirmişti. Vali Civelek yaptığı konuşmasında karar alma mekanizmalarında kadınların kendilerini gösterdiğini dile getirerek, “Kadınımızın toplumsal yaşamda konumu güçlenmek zorunda. Kadınımız eşit hak, fırsat ve imkânlara ulaşmak zorunda. Siyasal yaşamda da kadınların sayısı her geçen dönemde artmaktadır. Kalkınma ve çağdaşlık hedefine ulaşmada bu büyük önem arz ediyor. TBMM’de 78 kadın milletvekilimiz, Bakanlar Kurulu’nda da 1 kadın bakanımız var. Yerelde de sevindirici bir gelişme var. Yalova’da Belediye Meclisi’nde 2 kadınımız var. Siyasi parti yöneticileri arasında kadınlarımız var. Bürokraside ise bir kadın valiniz var. Son olarak Armutlu’da da bir kadın kaymakamımız var. Kadınlarımız her geçen gün karar alma mekanizmalarında kendilerini gösteriyorlar. Ben inanıyorum ki yakın gelecekte kadınlarımızın başarıları toplumsal yaşamımızın her alanına yansıyacak. Kadınların başarıları yaşamımıza yansıyacak” şeklinde konuşmuştu.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  ILÇELER

3088 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Yalova &304;l Saglik Muduru olarak gorev yapan Dr. Emrah Eray, Saglik bakanligi tarafinden gorevden alindi. Eray yerine Samsun Vezirkopru Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Osman Karakus atandi....

Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
2  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.3091 32.3673
  Euro 20.5410 20.6770
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,61 saniye.