Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 COŞKUN un ziyaret programı devam ediyor

COŞKUN un ziyaret programı devam ediyor
 Yazı Boyutu

 Tarih : 31.07.2012 - 13:02:59 


Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Ramazan ayı ziyaretlerine Yalova Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek devam etti.

 
 
Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun Ramazan ayı ziyaret programlarına Yalova Devlet Hastanesi ile devam etti. Yalova Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları, Başhekimliği ve hastane personelini ziyaret etti. Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve parti teşkilatı mensupları ziyaret programında hazır bulundu.
 

Yatan hastaların ve hastalara refaket eden yakınlarının memnuniyeti ile karşılanan, hastane personeli ile ilgilenen ziyarette Yalova Milletvekili Temel Coşkun’a gösterilen ilgi görülmeye değerdi. Ramazan ayının vesilesi ile gerçekleştirilmiş ziyarette hastaların sağlık durumları ve talepleri ile bizzat ilgilenen Milletvekili Coşkun, “hastane ziyaretimiz ile moral bulan hemşerilerime geçmiş olsun diliyorum, Yüce Allah’tan kendilerine acil şifalar diliyorum. Onlara refaket eden yakınlarına kolaylıklar diliyor ve hastalarımızla adeta kendi yakınları, akrabaları gibi ilgilenen hemşirelerimize, personele ve hastane yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Hastalarımızın, hasta yakınlarımızın ve hastane personelinin taleplerini, isteklerini dinlemek, varsa üzerimize düşeni yapmak için Ramazan ayı vesilesi ile bir ziyaret düzenlemiş bulunuyoruz.

Sağlıkta adeta çağ atlayan yenilikler ve düzenlemeler ile fiziksel ve donanımsal iyileştirmeler ile hizmet çıtasını yükelten başarılı çalışmalar vatandaşlarımızın takdiri ile karşılanmaktadır. Önemli ve öncelikli yatırım programları ile bizlerin girişim ve katkıları ile sağlık alanında ülke çapında ve Yalova’mızda önemli mesafeler katedilmiştir.

Yalova Sağlık Kompleksi yapımı tamamlanmıştır. 11 Milyon 750 Bin TL yapım bedeli olan büyük bir hizmetin öncüsü Hükümetimize ve Sağlık Bakanlığımıza teşekkür ederiz.

Çınarcık Devlet Hastanesi açılmış olup, yaklaşık üç aydır hizmet vermeye devam etmektedir. 3 Milyon 385 Bin TL bedelli bu yatırımı Çınarcık’a kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Altınova Devlet Hastanesi temeli atılmıştır.

Fevziçakmak Mahallesi Aile Sağlık Merkezi 912 Bin TL ödenekle yapım aşaması devam etmektedir. Armutlu Devlet Hastanesinin bakım ve onarımı için 475 Bin TL ödenek ayrılmıştır. Sağlık yatırımları içerisinde Sağlık il müdürlüğü binası yakınında 100 Bin TL ödenekle helikopter pisti yapılmıştır. Hastalarımızın gerekli hallerde helikopter pisti ile diğer şehirlere ve başka hastanelere hava yolu ile nakil edilebilmesine başlanmıştır.

Milletimizin takdiri ve hayır duası ile inşallah yeni projelerin de Yalova’mıza ve ülkemize kazandırılması ile hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.

HASTANE BÜNYESİNDE KURULAN YENİ DOĞAN YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNİ GEZDİ, BAŞHEKİMDEN BİLGİ ALDI

Yalova Devlet Hastanesinin en önemli ihtiyacı olan 8 yataklı Yeni Doğan Yoğun Bakım servisinde incelemerde bulunan, Hatane Başhekimi Adem Çakır’dan bilgi alan AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “sadece Yalova’nın değil çevre illerin de istifade edeceği en son teknoloji ile yapılan Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi ile ilimizin önemli bir ihtiyacı karşılanmıştır. Yeni Doğan Yoğun Bakım hizmeti olmadığı için diğer illere sevketmek zorunda kaldığımız önemli bir eksikliğin tamamlanması bizim öcelikli olarak, yakında ilgilendiğimiz bir konuydu. Hamdolsun, bundan sonra hastanemizde ve Yalova’mızda böylesine önemli bir hizmetin verilmesi sağlanmış oldu. Yalova’mıza ve hemşerilerimize, çevre illerdeki vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diliyorum” dedi
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  YASAM

1837 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Yalova &304;l Saglik Muduru olarak gorev yapan Dr. Emrah Eray, Saglik bakanligi tarafinden gorevden alindi. Eray yerine Samsun Vezirkopru Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Osman Karakus atandi....

Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
3  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.3199 32.3781
  Euro 20.7742 20.9118
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,59 saniye.