Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Altınova Belediyespor emin adımlarla

Altınova Belediyespor emin adımlarla
 Yazı Boyutu

 Tarih : 22.07.2012 - 16:04:28 


Altınova Belediyespor, 20012-2013 sezonuna 4 Ağustos da start verecek. Yeni sezon için teknik çalışmalar ise başladı.

 
 
Altınova Belediye Spor Kulübü Başkanı Dr. Metin Oral, bu sezon çok sağlam ve emin adımlarla yola devam edeceklerini, geçmişte yapılan işi işleri ve başarılı çalışmaları örnek alacaklarını kaydederek, Altınova Belediyespor'u hak ettiği yere taşıyacaklarının müjdesini verdi.

YENİ HOCA OKAN YILMAZ
Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyerek, Altınova Belediye Spor'un eski futbolcusu, yeni teknik direktörü Okan Yılmaz ile anlaşma yaptıklarını, teknik heyetin başına Yılmaz'ı getirdiklerini açıklayan Başkan Dr. Metin Oral, 'ben hocalarımıza ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma çok güveniyorum. Bu sezon çok başarılı çalışmalar yapacağımıza olan inancım tamdır. Açık konuşuyorum taşıma su ile değirmen dönmüyor. Alt yapıya önem veriyoruz. Halen altyapı hocamız İbriç ve ekibinin sorumluluğunda 220 çocuğumuz çalışma yapıyor. Yaklaşık 6 gencimizi kulübün a takımında oynatmayı düşünüyoruz. Bildiğiniz gibi yeni bir yönetim oluşturduk. Eski yönetim kurulu başkanımız ve yine yeni yönetimimizde görev alan arkadaşım Sedat Ok ve ekibine ne kadar teşekkür etsem azdır. Halkımızın, taraftarlarımızın desteği ile bu sezon iyi sonuçlar alacağımıza olan inancım tamdır' diye konuştu.
“ALTINOVASPOR'A YABANCI DEĞİLİM”
Geçen sezon Altınova Belediye Spor'da çok güzel işler yaptığını söyleyen Teknik Direktör Okan Yılmaz, “Bildiğiniz gibi ben geçen dönem kritik bir dönemde bu takıma sporcu olarak gelmiştim. Takımın performansı iyiydi. Takım hocasız kalınca ben bu takımın başına geçtim. Arkadaşlarımız ile iyi işler yaptığımıza inanıyorum. Altınova Belediye Spor Kulübü Başkanı ve yönetim kurulu beni bu kez takıma teknik direktör olarak getirdi. El ele vererek başarılı olacağız bundan kimsenin endişesi olmasın” diye konuştu.

 

'4 AĞUSTOS'TA SEZONU AÇACAĞIZ, BİZİM AHLAKLI FUTBOlCUYA İHTİYACIMIZ VAR'
Altınova Belediye Spor Kulübünde bu yıl eski takımdan yaklaşık 4-5 kişinin oynayacağını, alt yapıdan da bir o kadar oyuncu ile yola çıkacaklarını söyleyen Teknik Direktör Okan Yılmaz, 'bir önceki takımlarda hep Kocaeli Bölgesi veya bir bölgesinin sporcuları ile yola çıkılmış. Bu yanlış bu çalışma yöntemi. İster istemez takım içinde gruplaşmalara kamplaşmalara yol açıyordu. Bu dönem tespit ettiğimiz illerden sporcu alacağız. Yani Bursa, İstanbul, Balıkesir, Çanakkale fark etmez yeter ki bizim koşullarımızda top oynasın. Ama söylediğim gibi tek bir kentten oyuncu toplaması asla yapmayacağız. Hepsinden önemlisi bizim amacımız. zeki, karakterli, sağlam yapılı ve ahlaklı futbolcuları transfer edeceğiz. Hayatını para düzeni üzerine kuranlarla işimiz olmayacak. Evet para de gerekli ama ortaya bir şeyler de koymak zorundasınız. Transferlerimizi tamamladıktan sonra muhtemelen 4 Ağustos 2012 tarihinde top başı yapacağız' dedi.
'MUDANYA SPOR İLE ANLAŞMADIM'
Basın mensuplarının 'Mudanya Spor ile anlaşma yaptınız ardından Altınovaspor ile nasıl olacak?' sorusuna yanıt veren Teknik Direktör Okan Yılmaz, “Benim evim Mudanya’da, hatta Mudanya Spor'a 20 metre mesafede. Ben sportif çalışmalarımızı Mudanyaspor tesislerinde yapıyorum. Altınovaspor ile anlaşma yapıp yapmayacağım belli değildi. Bakın açık söylüyorum benim en son anlaşma yapacağım kulüp Mudanyaspor'dur. Bunu oradaki yönetici arkadaşlarım da biliyor. Kulüp ile ilişimi kestim ve Altınovaspor'da işbaşı yaptım” diye konuştu.
Basın toplantısında söz alıp kendilerini tanıtan teknik heyet ve kulüp yöneticileri, Altınova Belediyespor'un başarısı için el birliği yapacağının sözünü verdiler.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SPOR HABERLERİ

1989 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Universitede Turk Dunyasi Gunu Universitede Turk Dunyasi Gunu
Yalova Universitesi Merkez Kampusunde Turk Dunyasi Genclik Kulubunun duzenledigi festivalde, ulkemizin yanisira Azerbeycan, Kazakistan, Kirgizistan, Ozbekistan kulturel yemekleri ve kiyafetleri ilgi gordu....

CHP li baskanlar bulustu
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Universitede Turk Dunyasi Gunu
CHP li baskanlar bulustu
 
 Takvim
8  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2070 32.2650
  Euro 20.6774 20.8144
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,64 saniye.