Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Başkent 3 Sitesi büyülüyor

Başkent 3 Sitesi büyülüyor
 Yazı Boyutu

 Tarih : 25.06.2012 - 17:14:25 


Marmara Denizi kıyılarının en modern tatil sitelerinden biri olan Çiftlikköy Başkent 3 Sitesi, Nihat Çapadağ başkanlığındaki yeni yönetim ile her geçen gün değişiyor, gelişiyor.

 
 
Büyüleyici bir deniz ve doğa manzarasına sahip, Marmara Denizi kıyılarının en nezih en modern tatil sitelerinden biri olan Çiftlikköy Başkent 3 Sitesi, yeni yönetim anlayışıyla her geçen gün değişiyor, gelişiyor.

 

35 yıldır binlerce tatilciye ev sahipliği yapmış, deniz ve doğayla iç içe bütünleşmiş, eşsiz bir tatil olanağı sunan Başkent 3 Sitesi’nde 2011-2012 döneminde yenilenen yönetim, Nihat Çapadağ başkanlığında yaptığı başarılı çalışmalar ile site sakinlerinden tam olmayı başarmış.

 

Göreve geldikleri kısa süre içinde hızlı ve başarılı bir çalışma temposu sürdüren Başkan Nihat Çapadağ ve yönetim kurulu üyeleri; site içindeki park alanlarını, sahildeki kordon boyu ve güneşlenme bölümü ile yürüyüş parkurlarını yenilemiş, yeni dinlenme tesislerini faaliyete geçirmiş, muhteşem bir çevre düzenleme çalışması ile misafirlerini adeta büyülemişler.

 

Başkent 3 Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Çapadağ ile hazırlanan görüntülü haberimizi www.yalovaradyotv.com da izleyebilirsiniz.

Kısa süre içinde hazırlanan projelerin %30’unu gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Nihat Çapadağ, önümüzdeki yılda ise; siteye yakışır güzel bir giriş bölümü oluşacağını, iç ve dış duvarların dekorasyonunun yenileneceğini, duvar üzerlerine modern panel çitler yapılacağını, yıpranan çocuk parkları yerine daha modern yeni park alanları inşa edileceğini, park ve havuz kenarlarına daha güzel ve konforlu oturma grupları yerleştirileceğini, yürüme parkurlarının yenileneceğini belirtti.

Türkiye genelinde yapılan anket çalışması sonucunda en temiz üç ilçeden biri seçilen Çiftlikköy ilçesi'nin güzide sahilinde bulunan Başkent 3 Tatil Sitesi, yeni yönetimin farklı bakış açısıyla misafirlerine eşsiz ve unutulmaz bir tatil imkanı sunuyor.

"Hayatın Neşesi, Başkent 3 Sitesi..." 
 
 
 
 
 
 
.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 7 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

8429 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,71 saniye.