Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Bayraktepe ve Güney Caddesi törenle hizmete açıldı

Bayraktepe ve Güney Caddesi törenle hizmete açıldı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 20.06.2012 - 20:39:05 


Çiftlikköy Belediyesinin kendi öz kaynaklarıyla yaptırdığı Bayraktepe Sosyal Tesisleri ve Güney Caddesi, Vali Esengül Civelek in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

 
 
Çiftlikköy’de açılış heyecanı yaşandı.
 

Açılış programına; Yalova Valisi Esengül Civelek, Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, belediye meclis üyeleri ile siyasi parti ve STK temsilcilerinin katıldığı açılış programına çok sayıda Çiftlikköylüde katılarak büyük coşkuya ortak oldu.

 

Açılış programı öncesi kürsüye gelen Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ sözlerine bir gün önce Hakkari’deki hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmet, gazilerimize acil şifalar dileyerek başladı.

 

Başkan Dağ sözlerine şöyle devam etti: “Biliyorsunuz, 13 yıldır ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmet’ sloganını kendimize çıkış noktası alarak, borçlanmadan, satmadan siz değerli Çiftlikköy halkının destek ve katkılarıyla hizmet üretmeye çalışıyoruz. Çiftlikköy Belediyesi olarak çok fazla açılış yapmıyoruz. Artık rutin belediye hizmetleri haline getirdiğimiz yol, park gibi hizmetlerin açılışlarını yapmak yerine hemen her sene bir büyük tesisin açılışında sizlerle buluşuyoruz.

 

Çiftlikköy ve Yalova halkına hayırlı olsun!

 

Geçmiş yıllarda kapalı pazaryeri, spor tesisleri, kültür merkezi gibi Çiftlikköy ölçeğinde önemli sayılabilecek tesisleri hizmete soktuk. Bugün de burada 3 mutluluğumuzu halkımızla paylaşmak istedik. Bunlardan birincisi halkımızın verdiği destekle tamamladığımız Bayraktepe Sosyal Tesisleri. İkincisi çok önemsediğimiz Güney Caddesi’ni hizmete sokuyor olmamız. Ve üçüncü olarak da Çiftlikköy’ün Türkiye’nin en temiz 3. İlçesi seçilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm Çiftlikköy ve Yalova halkına kutlu olsun!

 

Sözümüzü tuttuk.

 

Üzerinde bulunduğumuz Bayraktepe Sosyal Tesisleri, ilçe halkımıza sözümüzdü. Yaptığımız kamulaştırma çalışması sonrasında yaklaşık 3 buçuk dönüme kurulu bu tesisi 300 bin TL gibi bir maliyetle tamamladık. Halkımıza verdiğimiz sözü yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Aynı anda hem Çiftlikköy’ü, hem Yalova’yı, hem de Marmara Denizi’ni izleyebileceğiniz, 7’den 77’ye tüm Çiftlikköylülerin dinlenip, temiz hava alacakları bu tesisin yanı sıra bir mutluluk daha yaşıyoruz.

 

Güney Caddesi ulaşımı da rahatlatacak

 

Bu mutluluğumuzun sebebi de 3 mahallemizi birbirine bağlayan yaklaşık bir buçuk kilometre uzunluğundaki Güney Caddesi’ni hizmete sokuyor olmamız. Osmanlı döneminde yollar ve çeşmeler çok önemliydi. Biz de atalarımızın anısına sahip çıkarak bu önemli yolu hizmete sokuyoruz. Bu yol Sultaniye, Çiftlik ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerini birbirine bağlayıp, bu 3 mahalleyi de sadece dakikalar içinde Yalova kent merkezi sınırlarına ulaştırması açısından çok önemli.

 

Borçlanmadan, satmadan yaptık.

 

Yaklaşık bir milyon maliyetle tamamladığımız, üzerinde 3 adet park ve oyun alanı bulunan bu yolla artık Yalova ve Çiftlikköy’ü tamamen birbirine bağlıyor, ilçe trafiğini rahatlatacak alternatif bir yolu kullanıma sunuyoruz. Halkımıza hayırlı olsun!

 

Türkiye’nin en temiz 3’ncü ilçesiyiz

 

Üçüncü bir mutluluğumuzu da geçmiş günlerde halkımızla paylaşmıştık. Çiftlikköy Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘Temiz Türkiyem’ yarışmasında Türkiye’nin en temiz 3. İlçesi seçildi. Bugüne kadar yaptığımız yeşil dostu faaliyetler, çevre ve temizlik alanındaki projelerimizin semeresini bu anlamlı ödülle aldık.

 

Başta bizi bu ödüle layık gören Sayın Bakanımız Erdoğan Bayraktar’a, ödül töreninde bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimiz Esengül Civelek’e, fedakarca çalışarak bu ödülün asıl sahibi olan sevgili mesai arkadaşlarım belediyemiz personeline ve ödülü kazanmamızda gösterdiği duyarlı davranışlarla katkıda bulunan siz sevgili Çiftlikköy halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Her ne kadar kazandığımız bu ödül birilerini kızdırsa da, birilerini kıskandırsa da biz doğru bildiğimiz yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Amacımız sürekli gelişen, büyüyen bir Çiftlikköy yaratmak. Ve bunu başarıyoruz da.

 

Şu anda Çiftlikköy’de yolu, kanalizasyonu, suyu olmayan hane kalmadı. Altyapısı olmayan evimiz yok. Her yıl yüzbinlerce metrekare yol yaparak, sürekli yeşil alanlar, parklar kurarak Çiftlikköy’ü adeta yeni baştan inşa ediyoruz. Bu yüzden bu ödüle yapılan karalamalar bizi kızdırmıyor, aksine bizi daha çok çalışmaya itiyor.

 

Biz halkın malını satmadan, onların bir kuruşunu cebimizdeki bir liradan daha değerli sayarak, borçlanmadan, kendi yağımızla kavrularak Çiftlikköy’ü mutlu insanların yaşadığı bir yer haline getirmek istiyoruz ve diyoruz ki Çiftlikköy’de yaşamak ayrıcalıktır.

 

Sözlerime son verirken bu tesisin ve Güney Caddesi’nin yapımında emeği geçen tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarıma, Çiftlikköy Belediyesi’nin fedakâr çalışanlarına; bizleri burada yalnız bırakmayan başta Sayın Valimiz Esengül Civelek olmak üzere siz değerli Çiftlikköy halkına sonsuz teşekkürler ediyorum.”

 

 

 
 
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 2 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  SON DAKIKA

3519 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
4  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.