Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 TURYOL ile Armutlu-İstanbul

TURYOL ile Armutlu-İstanbul
 Yazı Boyutu

 Tarih : 2.06.2012 - 17:31:20 


S.S.Turizm ve Yolcu Deniz Taşıyıcıları Kooperatifi (TURYOL) Armutlu – İstanbul (Kadıköy ve Eminönü) seferlerine başlıyor. Seferler Armutlu yeni liman ve İhlas Tatil Köyü iskelelerinden sağlanacak.

 
 
 
Hizmeti insanın ayağına getirmeyi ilke edinen TURYOL Yolcu Deniz Taşıma firması Armutlu-İstanbul (Kadıköy / Eminönü) seferlerine Haziran ayı içinde başlıyor.
 
Çınarcık, Kocadere ve Esenköy'ün deniz ulaşımıyla İstanbul bağlantısını uzun yıllardır güvenli ve istikrarlı bir şekilde sürdüren TURYOL firması, Armutlu ve İhlas Tatil Köyü'ne de aynı hizmeti vermeye başlıyor.
 

Armutlu Su Ürünleri Kooperatifi tarafından kullanılan yeni limandan hareket edecek TURYOL gemileri, İhlas Tatil Köyü iskelesine de uğrayıp, İstanbul seferlerini yapacak. İçlerinde her türlü konfor ve ekipmanın bulunduğu yolcu gemilerinde fiyatlarda; diğer ulaşım araçlarına göre oldukça uygun ve sabit fiyat garantisiyle sağlanacak.

 

Armutlu – İstanbul tam bilet 19 TL indirimli bilet 16 TL

 

 

TURYOL hakkında;

 

TURYOL, İstanbul 'a gelen Yabancı Turist gruplarına da gemileri ile Boğaz ve Ada turları yaptırarak,TÜRSAB ile yapmış oldukları sözleşme şartlarına uygun olarak çalışmaktadır. İstanbul' a gelen yabancı Turistin düzenli turlar ile Deniz yolu ile gezdirilmesinde yüzde 90 bir paya sahip olan kuruluş bu yönden de Kamu hizmeti görevini en iyi şekilde yapmaya çalışmaktadır.

Yerli ve yabancı konukların gece veya gündüz yemekli veya kokteyl şeklinde geçen toplantılarında, Kooperatif gemileri büyük ve geniş, açık ve kapalı salonları, barları, canlı müzik yayını ile istenilen biçimde hizmet vermeye de devam etmektedir.

Bu günlere uzanan yolda Kooperatif çok engebeler geçirmiş ve engeller atlamış, ancak tüm gelişmelerde kendi öz kaynaklarını kullanmış, hiçbir sermaye kuruluşundan tek kuruş kredi kullanmadığı gibi, kooperatif ortakları İşletmeler, şirketler ve 1.sınıf tacirler sıfatları ile Devlete ödenen KDV ve Vergi diliminde de ciddi bir paya ulaşmıştır.

Kooperatif halen çalışan gemilerinde tek vardiya usulüne uygun olarak çalışan 180 personeli, Merkez ofis, şube ve iskelelerde çalışan toplam 78 personeli ile önemli olarak görünen bir personel istihdamına da sahiptir.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 12 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  KAMUOYU DUYURU

8982 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,70 saniye.