Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Başkan ERTAN ziyaretleri kabul ediyor

Başkan ERTAN ziyaretleri kabul ediyor
 Yazı Boyutu

 Tarih : 22.05.2012 - 20:38:09 


Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan a örnek çalışmalarından ötürü tebrik ve eğitim camiasına yaptığı desteklerden ötürü teşekkür ziyaretleri devam ediyor.

 
 
CHP Merkez İlçe Başkanı Burçin Tangürek, Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan’ı makamında ziyaret etti.
 

Geçtiğimiz Nisan ayında CHP Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Burçin Tangürek Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Şaban Ertan “ nazik ziyaretinize çok teşekkür ederim. Takip ettiğim kadarı ile ekibinizde gençler ağırlıklı olarak yer alıyor. Seçildiğiniz yeni görevinizde size ve ekip arkadaşlarınıza başarılar dilerim. “dedi. CHP Merkez İlçe Başkanı Burçin Tangürek Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan’ı beldesinde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ederek kendisini kutladığını belirtti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Yalova’nın çeşitli konuları ele alındı.

 

 

Ana Sınıfı öğrencilerinden Şaban Ertan’a şenlik ve teşekkür ziyareti.

Taşköprü İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencileri Zeynep Sude Ünlü ve Bilal Aslan öğretmenleri Gülhan Görgülü ile beraber Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan’ı makamında ziyaret etti.

Yaklaşık 2 ay önce Taşköprü İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığı görevine atanan Adem Bahadırlı ile birlikte Okul öncesi Mayıs Şenlikleri etkinlikleri kapsamında Ana Sınıfı öğrencileri Belediye Başkanı Şaban Ertan’a nezaket ziyaretinde bulundular. Ana Sınıfı Öğretmeni Gülhan Görgülü “ Başkanımız Şaban Ertan’ın katkıları ile sınıflarımızın eksiği yok. Kendisine her zaman yanımızda olduğundan dolayı öğrencilerim adına teşekkür ederim” dedi.

Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan “ Nazik ziyaretiniz beni ziyadesiyle mutlu etti. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Böylesi güzel çocukların en iyi ortamlarda yetişmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman yanınızda ve hizmete hazırız.”dedi.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER GAZETESİ

 Kategori  GÜNCEL

3307 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Yalova &304;l Saglik Muduru olarak gorev yapan Dr. Emrah Eray, Saglik bakanligi tarafinden gorevden alindi. Eray yerine Samsun Vezirkopru Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Osman Karakus atandi....

Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
3  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,80 saniye.