Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 TATLI ÇARŞAMBA çok beğenildi

TATLI ÇARŞAMBA çok beğenildi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 1.04.2012 - 22:08:27 


Yalova Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında RDKM de ünlü oyuncular tarafından sahneye uyarlanan TATLI ÇARŞAMBA adlı tiyatro oyunu Yalovalılar tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.

 
 
 
Kadın-Erkek İlişkileri Üzerine Harika Bir Komedi

 

Yalova Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde sahne alan, binlerce yıldır süregelen kadın-erkek ilişkisine dair sorunları, yaratıcı ve eğlenceli bir dille sahneye taşıyan ‘Tatlı Çarşamba’ adlı oyun Yalovalılar tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.

 

T.C. Kültür Bakanlığı desteğiyle hazırlanan Genel Sanat Yönetmenliğini Emre Kınay’ın yaptığı ‘Tatlı Çarşamba’ adlı oyunda ünlü oyuncular Sibel Turnagöl, Sait Genay, Burcu Kara ve Cem Yanılmaz’ın sahne performansları seyirci tarafından ayakta alkışlandı.

Amerika’lı önemli bir oyun yazarı olan Muriel RESNIK’in yazdığı, 1966 yılında Jane FONDA’nın başrolünü üstlendiği, sinema versiyonu ile beraber beyaz perdeye de uyarlanmış eğlenceli bir komedi olan TATLI ÇARŞAMBA adlı oyunun kısa özeti şöyle:

 

Zengin bir iş adamı olan John Cleves (Sait GENAY), Dorothy (Sibel TURNAGÖL) ile uzun süredir evlidir. Ancak John’un sadece çarşambaları görüştüğü Ellen (Burcu KARA) adında bir de sevgilisi vardır. Bu iki farklı kadın arasında gidip gelen John’un hayatı, yeni sekreterinin işe alınmasıyla birlikte karışmaya başlar. Ortaklık problemi olan Cass’ın (Cem YANILMAZ) da işin içine girmesiyle olaylar iyice karışır ve sahnede çeşitli durum komedilerinin oluşmasını sağlar.

 

Yalovalı RDKM’de keyifli bir akşam geçirdi

 

Binlerce yıldır süregelen kadın-erkek ilişkisine dair sorunları, yaratıcı ve eğlenceli bir dille sahneye taşıyan ‘Tatlı Çarşamba’ adlı tiyatro oyununda, oynanan oyun gerilim türünde dahi olsa seyircisini eğlendirmeyi başarabilmiş, Yalovalı tiyatro severlere RDKM’de muhteşem ve keyifli bir akşam geçirmelerini sağlamıştır. Yalovalı tiyatro severler olarak oyunun perde önü ve arkasında yer alan tüm ekibine teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Yalova Armutlu’lu olan ünlü oyuncu Burcu Kara’nın teyzesinin eşi bizlerin de yakından tanıdığı 77 Armutlulu Bursasporlular Derneği Başkanı ve Armutlu Belediyespor’un önemli sponsorlarından Şahap Gümüş, ailesi ve yakınları ile birlikte Raif Dinçkök Kültür Merkezi Salonu’nda ‘Tatlı Çarşamba’ adlı oyunu izledi. Oyunun bitiminden hemen sonra Burcu Kara’nın yanına gelen Şahap Gümüş, sahnelenen oyunu çok beğendiklerini, yeğeni Burcu ve arkadaşlarının muhteşem bir oyun sergilediklerini ifade ederek, oyunculara ve oyuna gösterilen ilgi ve alakadan ötürü tüm Yalovalılar’a teşekkür etti.

 

Tatlı Çarşamba
Yazan: Muriel RESNIK
Çeviren: Orhan AZİZOĞLU
Yöneten: Emre KINAY
Yön. Yard.: Başak AKA
Asistan: Tuğçe BAYAT
Işık/Ses: Erkan KALKAN
Dekor Tasarım: Faruk SARAÇ- Sibel TURNAGÖL
Oynayanlar: Sibel TURNAGÖL / Sait GENAY / Burcu KARA / Cem YANILMAZ

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 11 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

6192 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2854 32.3436
  Euro 21.2798 21.4207
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.