Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 YÜ öğrencileri Ankara da Temel Coşkun u ziyaret etti

YÜ öğrencileri Ankara da Temel Coşkun u ziyaret etti
 Yazı Boyutu

 Tarih : 23.03.2012 - 17:44:29 


Ankara da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, T.B.M.M de Milletvekili Temel Coşkun uda ziyaret etti.

 
 
 
Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Anayasa Mahkemesi ve Sayıştay’ı ziyaret eden 45 kişilik öğrenci grubu, T.B.M.M.’de Yalova Milletvekili Temel Coşkun’u da ziyaret ettiler.
 
Öğrencilerle T.B.M.M. Araştırma Komisyon Salonunda bir araya gelen AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “Yalova Üniversitesinin ve üniversite öğrencilerinin şehrimiz için, şahsım için ayrıcalıklıdır. Üniversite, bir şehrin yönelmesinde ve yönlendirilmesinde rol oynayan en büyük dinamiktir. Üniversite gençliği, o şehrin yaşam kalitesinin artmasındaki en büyük nedendir, şehrin adeta vitrinidir. Biz, gençliğimizin ilimize, ülkemize ve milletimize fayda sağlayacak, umut verecek bir şekilde yetişmesini arzu ediyoruz. Bunlar için tüm imkânların seferber edilmesi parti olarak, Hükümet olarak ve seçilmişler olarak bizlerin sorumluluğundadır. Gençliğimizin, heyecanını istismar edilen, olumsuzluklara, suça teşvik edilen, bir gençlik kitlesi olarak değil; bilinçli, dinamik, okuyan, yazan, takip eden, Türkiye'ye ve dünyaya dair kaygıları, hedefleri olan, heyecanı olan bir gençlik olarak yetişmesini arzu ediyorum.
 
Gençlerimizin varlığı bizim için çok önemli. Çünkü ülkedeki her iyi şeyin arkasında mutlaka genç bir kitle var. Türkiye'deki her değişimin mimarı mutlaka bir genç siyasetçi grubudur. AK Parti iktidara geldiğinde Türkiye'nin en genç partisiydi ve Türkiye'deki bu kadar değişimi, Türkiye'nin en genç partisi başardı. Biz 32 milyon olan gençliğimize güveniyoruz. Bu nedenle milletvekili seçilme yaşını 25'e indirdik.

Öğrencilerimizin, eğitimde bir marka haline gelen Yalova’mızın adına yakışır bir kampüse kavuşması için gereken her şeyi yapıyoruz. Mahkemenin vermiş olduğu son kararla artık engeller ortadan kalkmış bulunmaktadır. Sadece yerleşke değil, üniversite öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarını da aynı şekilde planlıyoruz. Gençlik ve Spor Bakan’ımız Sayın Suat Çelik te bu konuda ayrıca hassasiyet göstermektedir. Kendilerine de teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm bileşenleri ile Yalova Üniversitesinin en kısa sürede tam anlamıyla ve eksiz olarak kendi kampusu içerisinde eğitimini sürdürmesi, Yalova’mızın eğitimde olan başarılarına yenilerinin eklenmesi için çalışmalarımız hızla devam etmektedir.
 
Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinin bu ziyareti mutluluk vericidir. Kendilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Görüşme sonrası Yalova Üniversitesi öğrencileri AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun’a, Yalova Üniversitesi hatıra tabağını plaket takdimi ile sundular. T.B.M.M. Genel Kurulunu ziyaret eden Yalova Üniversitesi öğrencileri, AK Parti Grup Salonunu da ziyaret ettiler.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  YASAM

1814 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
Alitnova Afet Gonulluleri ve Guzel Yasam Dernegi Baskani Turhan Palasoglu, Belediye Baskani Dr. Metin Oral ziyaret ederek, olasi afetlere yonelik calismalar ve dernege verdigi desteklerden dolayi tesekkur plaketi verdi....

YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
 
 Takvim
26  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4747 32.5332
  Euro 20.8182 20.9561
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,66 saniye.