Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Elegance Resort ta anlamlı program

Elegance Resort ta anlamlı program
 Yazı Boyutu

 Tarih : 20.03.2012 - 08:53:57 


Altınova Kaymakamlığı, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle, Elegance Resont Hotel de Dr. Metin Oral ve 60 ailenin katıldığı muhteşem bir program düzenledi.

 
 
 
18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısı ile Altınova Kaymakamlığınca düzenlenen Şehit ve Gazi Ailelerinin bir araya geldiği yemek programı bölgenin en önemli turizm değerlerinden biri olan Elegance Resort Hotel’de gerçekleşti.
 

60 ailenin katıldığı programda Altınova Kaymakamı Gürkan Polat günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Polat konuşmasında şu ifadelere yer Verdi: “Böylesine anlamlı bir Günde Şehit ve Gazi Aileleri ile birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduğumu ve bu tür programların arttırılması gerektiğini belirtmek istiyorum” diyerek, “18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan tüm şehitlerimizi ve bütün kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla anıyorum” dedi.

Yemeğe Şehit ve Gazi ailelerinin yanında Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Kuvvet komutanları da yer aldı.

Dr. Metin Oral’ın 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ne özel yaptığı açıklaması şöyle: “Çanakkale Savaşları, dünyanın en büyük güçleri karşısında yapılan bir vatan müdafaasıydı. Düşman donanması, yüzlerce gemiyle başkent İstanbul´a ulaşmayı hedefliyordu. Anadolu’nun dört bir yanından gelmiş askerler, dünyanın en güçlü donanmasına karşı, tüm vatanı savunuyorlardı. Her üç evden birinden, Çanakkale şehidi çıkmıştır. Bu yüzden zafer haykırışlarıyla gözyaşlarımız, 97 yıl sonra bugün bile birbirine karışır.

Çanakkale Savaşları, bize milletimizin yüksek karakterini, yaşama azmini, benzersiz cesaretini, derin inancını ve metanetini anlatır. Çanakkale Savaşları bize vatan sevgisini, bağımsızlık aşkını anlatır. Her karışı şehit kanlarıyla sulanmış memleketimize hizmet ederken, şehitlerimizin aziz hatırasına daima sadık kalacağız. Tarihimizi ne kadar iyi bilirsek, şehrimizi, ülkemizi aydınlık bir geleceğe taşıma gücümüz o kadar artar. Nereden geldiğimizi bilirsek, nereye gideceğimizi tayin edebiliriz. Milletçe yaptığımız yolculuğun manasını ancak tarih bilinci sayesinde kavrayabiliriz. Çanakkale şehitlerimize, tarih boyunca ve bugün vatan ve millet aşkına canını feda eden bütün şehitlerimize ilelebet minnettar kalacağız. Onları her duamızda şükranla anıyoruz.”

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  ILÇELER

1791 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,57 saniye.