Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Marmara, Çiftlikköy den İzlenecek

Marmara, Çiftlikköy den İzlenecek
 Yazı Boyutu

 Tarih : 5.03.2012 - 22:25:11 


Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, ilçe halkına verdikleri sözü tuttuklarını belirterek, ilçenin en yüksek noktalarından Bayraktepe de yapılan sosyal tesisin tamamlandığını açılış hazırlıklarının devam ettiğini bildirdi.



Çiftlikköy’ün en yüksek noktalarından Bayraktepe’ye yaptırılan sosyal tesis tamamlandı. Belediye Başkanı Metin Dağ, ilçe halkına verdikleri sözü yerine getirdiklerini ifade ederek yakın zamanda tesisi hizmete açacaklarını kaydetti.

Çiftlikköy Belediyesi, Yalova’nın en güzel manzarasına sahip alanlarından birini ilçe ve il halkının kullanımına açmaya hazırlanıyor. Halk arasında ‘Bayraktepe’ olarak bilinen ve dev boyutlardaki Türk bayrağının yer aldığı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki bölgeye yapılan sosyal tesis tamamlandı. Yalova ve Çiftlikköy’ün şehir merkezlerini kuşbakışı gören, eşsiz Marmara Denizi ve İstanbul manzarasını vatandaşlara sunan sosyal tesiste inşaat çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Belediye Başkanı Metin Dağ, yakın zamanda açılış yapmayı planladıklarını söyledi.

İlçe Kaymakamı Hasan Öztürk ile birlikte yapımı tamamlanan Bayraktepe Sosyal Tesisleri’nde incelemelerde bulunan Başkan Dağ, Çiftlikköy halkına daha önce verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Dağ, yapılan tesisin işletmeye açılmasıyla vatandaşların Marmara Denizi manzarası eşliğinde yemeklerini yiyebilecekleri, çaylarını içebilecekleri, dinlenebilecekleri bir alana kavuşacaklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Tesisi yaparken sadece bir çay bahçesi hüviyetinde olmaması için çalıştık. Hemen yanında yer alan yeşil alanları ve oyun parkıyla sadece büyüklerin değil çocukların da keyifle zaman geçirecekleri bir alan yarattık. İnşaat çalışmalarımızı tamamladık. Her projemizde olduğu gibi bunu da tamamen belediyemizin kendi öz kaynaklarıyla yaklaşık 300 Bin TL’na mal ettik. Son rötuşlarımızı yaptıktan sonra tesisi hizmete açacağız. Burası özellikle yaz aylarında sadece Çiftlikköylülere değil tüm Yalova halkına hizmet verecek güzellikte oldu”

Dağ, tesisin çevresindeki caddeyi de en kısa sürede yeniden düzenleyerek Çiftlikköy halkına yakışır bir yaşam alanı yaratacaklarını sözlerine ekledi.

Başkan Dağ’dan tesis hakkında bilgi alan Kaymakam Hasan Öztürk ise “Açıkçası beklentilerimin üzerinde bir tesis yaratılmış. İlçe halkımız açısından son derece faydalı olacağına inanıyorum. Başkanımızı böyle bir tesisi Çiftlikköy'e kazandırdığı için tebrik ediyorum” dedi. 

 

 
BİLGİ İÇİN: 0537 558 40 40 - 0532 130 32 96



  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 10 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

2224 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
28  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,69 saniye.