Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 AK Parti Altınova da İskit dönemi başladı

AK Parti Altınova da İskit dönemi başladı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 26.02.2012 - 22:48:51 


AK Parti Altınova İlçe Başkanlığı na Hamza İskit seçildi. İl yönetiminin tarafından son şekli verilen liste ile gidilen kongreye, Yalova Milletvekili Temel Coşkun da katıldı.

 
 
 
Çift liste çıkması nedeniyle ertelenen AK Parti Altınova İlçe Teşkilatının 4’üncü kongresi, Altınova Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.
 

Kongreye Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova Milletvekili Temel Coşkun, AKP İl Başkanı Av. Mazhar Aydın, Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kaytazdere Belediye Başkanı Ercan Reyhan, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan ile birlikte AK Parti’nin ilçe teşkilat yöneticileri, il yöneticileri ile birlikte partinin bazı il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar da kongrede hazır bulundu.

 
TEŞKİLATTA ÜYE SAYISI ARTIYOR

Kongrenin açılış konuşmasını yapan eski İlçe Başkanı Hasan Zafer, ilçe başkanlığı süresinde yaptığı çalışmaları açıkladı. Hasta ziyaretleri yaptıklarını, Van’daki depremzedelere yardım topladıklarını milletvekili seçimlerinde Altınova ilçe merkezinde yüzde 67. genelde ise yüzde 51 oy aldıklarını, üye sayısını 1035’ten 2050’ye çıkardıklarını söyledi.

HASAN ZAFER'E TEŞEKKÜR PLAKETİ

İl Başkanı Mazhar Aydın’ın konuşmasından sonra partililere ve delegelere kendisini tanıtan yeni ilçe başkanı Hamza İskit, kendisine sahip çıkılmasını destek verilmesini istedi. Milletvekili Temel Coşkun, eski ilçe başkanı Hasan Zafer’e yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür etti ve plaket verdi.

 

‘BİZ YAPTIKLARIMIZI ANLATAMIYORUZ’

Partililerine hitaben konuşma yapan Milletvekili Temel Coşkun, ‘Bizim karşımızda böyle muhalefet varken biz her zaman iktidar oluruz. Bakınız işe düşmüşler kurultay yollarına ne yapacaklarını şaşırmışlar. Diğerleri hesaba katmıyorum bile. AKP’de kongreler sürecinde dalgalanmaların olması doğaldır ama durulmalar sakin olur. Altınova’da da aynı süreç yaşandı. Sıkıntılar oldu ama Allaha şükür tek liste halinde dengeler ve korunarak yeni ve iyi bir yönetim oluştu. AK Parti iktidarı olarak öylesine güzel ve yararlı önemli hizmetler yaptık ki bunları anlatmakla bitiremeyiz. Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi bizler yaptığımız hizmetleri anlatamıyoruz.

 
HİZMET SEFERBERLİĞİ BAŞLATILACAK

Örneğin emeklileri ilgilendiren intibak yasasının halledilmesi, özürlülere verilen yardımlar, maaş artışlarındaki dengesizliklerin giderilmesi az bir iş midir. Örneğin ilköğretim yasası. Buna çok önem veriyoruz. Bazı çevreler ayaklandı ama istediklerini yapsınlar korkunun ecele faydası yok. Bu yasayı meclisten geçireceğiz. Haberlerde izlemişinizdir şimdi de YÖK didik didik ediliyor. 28 Şubat’ın arkasına sığınanlar gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Bakalım YÖK’ten neler çıkacak bunları ibretle izliyoruz. Armutlu’dan Altınova’ya kadar hizmet seferberliğimiz sürüyor. Bakınız Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral her ay bir etkinlik ve açılış yapacağını söyledi. Yakında Çınarcık Devlet Hastanesinin açılışını yapacağız. Orada Türkiye’de bir benzeri olacak bir huzurevi yapımını gerçekleştireceğiz. Kongrenin hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

 
MODERN YÖNETİM DİKKAT ÇEKİYOR

20 kişilik yönetimde 3 bayanın yer aldığın AK Parti İlçe yönetimi şöyle: Başkan Hamza İskit, yönetim kurulu üyeleri Alaaddin Şeyhun, Arif Yazıcı, Bekir Çınar, Av. Belgin Keskin, Bilal Ok, Birol Bayram, Gökmen Altuntaş, Hakan Palaşoğlu, Hatice Dinler, Fatih Sancaktutan, Hüseyin Acar, Hüseyin Mazlum, İzzet Sancaktutan, Mehmet Yaşar, Resul Çiftçi, Mustafa Sarıgül, Nedim Argün, Sabri Kandemir, Yusuf Ata.

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 3 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

3769 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Yalova &304;l Saglik Muduru olarak gorev yapan Dr. Emrah Eray, Saglik bakanligi tarafinden gorevden alindi. Eray yerine Samsun Vezirkopru Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Osman Karakus atandi....

Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
3  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.