|
|
|
|
|
|
|
|
Umre Yolcuları Dualarla Uğurlandı
|
|
|
|
Tarih : 19.02.2012 - 23:38:19 |
|
| Yalova Müftülüğü tarafından düzenlenen umre organizasyonunda, kutsal yolculuğa çıkacaklar için Sugören Köy Meydanında büyük bir uğurlama töreni düzenlendi. |
|
|
|
Uğurlama töreninde duygulu anlar yaşandı. Soğuk havaya rağmen meydan uğurlamaya gelenlerle dolup taştı. Umre yolcularını yakınları “Allah kavuştursun“ temennileriyle uğurladı.
Törende konuşan Sugören Merkez Camii İmam-Hatibi Mehmet Sevimli; her dönem çok sayıda vatandaşın umre ziyaretinde bulunduğunu, 2012 yılında Sugören'den İlyas KÜLÜŞLÜ, Hasan BAŞARAN, Erhan ÇAKIR, Ayşe ÇAKIR uğurlandığını aktardı. Sevimli konuşmasında, “Yüce Peygamberimizin meftun bulunduğu kutsal topraklara yolculukları hayırlara vesile olsun. Bizlerden onlara selam, saygı ve muhabbetlerimizi iletiniz. Bu kutsal yolculuğunuzda dualarımız sizinledir. Selametle gidiniz ve dönünüz. Yollarınız açık olsun.” dedi.
Umre yolcuları yakınlarıyla vedalaştıktan sonra okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından dualar eşliğinde otobüslere bindirilerek uğurlandı.

SUGOREN.NET
.
|
|
|
|
|
|
 |
2297 Kişi Tarafından Okundu. |
|
Yorum ( 0 )
|
|
|
|
|
Kayıtlı Yorum Bulunmuyor. |
|
|
|
|
Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yalova da tahsilatçılık yapan mafya bozuntuları türedi... çay
ocağı benzer işler adı altında mafyacılık, tahsilatçılık yapmaya
çalışan tipler emniyetin kıskacında... Çiftlikköy de
bir inşaatçı kat karşılığı sözleşmelerini yaptığı arsalarda nedense
sürekli tarihi kalıntılar ve tarihi eserler çıkıyor...
Çiftlikköy'ün özellikle sahil mahallesinde birçok arsa altında tarihi eser
kalıntıları bulunuyor... Müteahhit kafaya takmış bir kere; altın
dolu küpü bulucam diyor, yedirirler mi bilinmez ama...
|