Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Tüm Türkiye ye Bir kez Daha Duyuruldu

Tüm Türkiye ye Bir kez Daha Duyuruldu
 Yazı Boyutu

 Tarih : 3.02.2012 - 19:52:50 


Uzun süre ulusal medyanın gündeminden düşmeyen ve ulusal kanalların canlı yayınlarla anlattığı yeni yönetim sistemi bu kez Atv de yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinde konu olarak işlendi.

 
 
 
Çocuklar Duymasın’ Tüm Türkiye’ye Birkez Daha Duyurdu

Yalova Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Zamandan ve Mekandan Bağımsız Yönetim Sistemi’ tüm Türkiye’de örnek olarak gösterilmeye devam ediyor. Uzun süre ulusal medyanın gündeminden düşmeyen ve ulusal kanalların canlı yayınlarla anlattığı yeni yönetim sistemi bu kez Atv’de yayınlanan ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde konu olarak işlendi. Senaristler dizinin senaryosunda konuya yaklaşık 6 dakikalık yer ayardı.

Uygulanmaya başlandığı andan itibaren ülkede gümdem yaratan ZAMBAK Projesi Çarşamba akşamları Atv’de yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin yapımcısı ve senaristi Birol Güven’in de dikkatinden kaçmadı. Bu hafta yayınlanan bölümde çalışma hayatını sevmeyen ama filozofig bilgileriyle dizi karakterlerinin bilgisine başvuruduğu Mustafa Ali (Müfit Can Saçıntı), ziyaret amaçlı olarak Haluk’un (Tamer Karadağlı) çalıştığı firmaya geliyor. Haluk, Tolga ve Yasemin ile iş üzerine sıkı bir sohbete başlayan Mustafa Ali, çağımızın gereksinimlerinden faydalanmadıkları için ellerindeki fırsatı değerlendiremediklerini dile getiriyor. Mustafa Ali; “Teknoloji sizi özgürleştireceğine daha çok tutsak oluyorsunuz. Artık pek çok çalışan işini bilgisayarda internet ortamında yapıyor. İşiler artık evden ve cafeden de yapılabilir. İşe gelerek sadece görüntü kurtarılıyor” diyerek görüşünü belirtiyor.

 

Çalışanların %70’inin İşe Gitmemesi Tasarruf Anlamına Geliyor

Çalışanların evde hizmet vermesiyle birlikte koca koca binalara ihtiyaç kalmayacak diye konuya giren Tamer Karadağlı aynı zamanda trafik sıkıntısının ve buna bağlı olarak bir çok konuda da tasarrufun yapılacağına dikkat çekiyor. Mustafa Ali ayrıca sistemin insanları sabah 8 akşam 5 mantığından kurtaracağını ve insanların daha sosyal olacağını belirtiyor.

 

“Bu, İş Dünyasında Bir Devrim”

“Kağıt üstünde kalır bu teori hayata geçmez” diyen Haluk’a, Mustafa Ali sistemin Yalova Belediyesi tarafından hayata geçirildiğini anlatarak; “Yalova Belediyesi çalışanları artık evlerinden ya da cafeden çalışabiliyorlar. Belediye Başkanı da bu çalışmaları internet üzerinden koordine ederek denetleyebiliyor” diye cevap veriyor. Haluk bu konudaki düşüncesini “Bu İş Dünyasında Bir Devrim” diyerek sahneyi noktalıyor.

 
“Bu Önemli Projenin Herkesçe Beğeniyle İzlenen Çocuklar Duymasın Dizisinde Ele Alınması Gurur Verici

Zambak Projesinin uygulamaya başlanmasıyla birlikte ülke gündemine oturduğunu ve her kesimden takdir gördüğünü belirten Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal; “Bu projenin bir devrim olacağını ve iş hayatındaki bazı tabuların yıkılmasının gerektiğini dile getirmiştik. Bizler personelimizi zamana ve mekana bağımlı bırakmayan bu projeyi hayata geçirerek bu konuda ilk uygulamayı başlattık. Gündemi çok iyi takip eden, verdiği mesajlarla toplumumuza örnek olan ve herkes tarafından beğeni ile izlenen ‘Çocuklar Duymasın’ dizisi senaristleri bu konuya ilgi göstererek yayınlarına taşımışlar. Kendilerine öncelikle bu konuya göstermiş oldukları hassas yaklaşım ve destekten ötürü teşekkür ediyorum. Senaryoda böyle bir şeyin olduğundan haberdar değildim. Herkes gibi bende diziyi izlerken konudan haberdar oldum. Açıkçası yayın esnasında Yalova’nın adının böyle önemli bir dizide anılması beni gururlandırdı. Sayın Tamer Karadağlı’nın da dediği gibi bu, iş dünyasında bir devrim. Bu devrimi ekranda işleyerek doğru bir iş yaptığımızı bizlere gösterdikleri için dizinin yapımcısı ve senaristi Birol Güven başta olmak üzere tüm dizi ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  YASAM

1673 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
28  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,75 saniye.