Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Armutlu Bld.Spor:1 - Altinova Bld.Spor:1

Armutlu Bld.Spor:1 - Altinova Bld.Spor:1
 Yazı Boyutu

 Tarih : 23.01.2012 - 00:25:34 


Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Armutlu Belediyespor ile Altınova Belediyespor karşılaşması 1-1 berabere sonuçlandı. Armutlu oynadığı güzel ve atak futbol ile Altınova yı adeta elinden kaçırdı.

 
 
 
 

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Armutlu Belediyespor, Altınova’yı konuk etti. Liderlik mücadelesi yapan Altınova Belediyespor karşısında etkili ve üstün bir futbol sergileyen Armutlu Belediyespor, 15’nci dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.

 

Armutlu Belediyenin üstünlüğü ile sona eren ilk yarı sonrasında, Altınova Belediye ikinci yarıya daha hırslı ve atak bir futbol ile başladı. İki takımında güzel ve süratli bir futbol sergilediği maçta Armutlu Belediye 3 sarıkart görürken, Altınova Belediye 2 sarıkart, birde kırmızı kart gördü. Son 20 dakikaya 10 kişi ile devam eden Altınova Belediyesporlu futbolcular, sürekli atak yapsalar da 90 dakika boyunca gol bulamayınca, taraftar maçın 1-0’lık sonuçla biteceğini beklerken uzatmanın son dakikası 93 dakikada Altınova’dan Tuncay’ın bir anda gelen sürpriz gölü maçın kaderini değiştirdi.

 

Armutlu’nun ilk yarı üstünlüğü ve etkili futbolu ile oynanan maçın ikinci yarısı adeta iki tarafında buldukları atakları gole çevirme yönünde süratli bir futbol sergilemesiyle devam etti. 15.dakikada Armutlu’nun golüne Altınova ancak uzatma dakikalarında yanıt verebildi. Ve  maç 1-1’lik beraberlikle son buldu.

 

Altınova Belediyespor, gazete manşetlerine haber olan son transferi gol kralı Okan Yılmaz’ı Armutlu maçında ilk onbirde sahaya çıkarmadı. İki kez gol kralı olan Okan Yılmaz’ın rahatsız olması nedeniyle oynayamadığını belirten Kulüp Başkanı Sedat Ok, Yılmaz’ın ileriki maçlarda oynayacağını ve kendisinden büyük başarılar beklediklerini söyledi.

 

Armutlu Belediyespor Kulübü Başkanı Levent Öztürk ve Altınova Belediyespor Kulübü Başkanı Sedat Ok maçı birlikte ve yan yana oturarak seyretti. Her iki başkanda maçın dostluk havasında geçmesinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını söylediler.

 

 

AVŞAR: "Armutlu, Altınova elinden kaçırdı"
 
Maçı izlemek üzere Armutlu’ya gelen Yalova’nın önemli teknik adamlarından İşçan Avşar, Armutlu Belediyesporun oynadığı futbolu çok beğendiğini ancak Altınova’nın henüz kendini bulamadığını, sahada çok eksik bir oyun sergilediğini ifade ederek, 1-1’lik sonucun kendisi için büyük sürpriz olduğunu belirtti. Avşar; “Altınova’nın böylesi kötü futbol oynamasına şaşırdım. Armutlu’nun muhteşem ve hırslı futbolu karşısında yetersiz bir oyun sergileyen Altınova’nın gol bulması ve maçı berabere bitirmesi bence Altınova açısından büyük şans, Armutlu için ise büyük talihsizlik olduğunu düşünüyorum. Bence Armutlu böylesi istikrarlı ve güzel futbolu ile Altınova’yı farklı yenmesi gerekirdi. Şans son dakikada Altınova’ya güldü ve sahada hiç iyi oynamayan bana göre ismi bile zor duyulan bir futbolcunun attığı golle beraberliği yakaladı. Gerçekten Armutlu için çok talihsiz bir gündü” diyerek, her iki takımada başarılar diledi.

Bal Ligi temsilcilerimizden Yalovaspor ise Kütahya'nın Gaybiefendispor takımına deplasmanda 3-1 mağlup oldu.
 
 
 
 
 
 
.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 10 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

3717 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
5  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.