Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Giresunlu İşadamları Kahvaltıda Buluştu

Giresunlu İşadamları Kahvaltıda Buluştu
 Yazı Boyutu

 Tarih : 8.01.2012 - 21:54:20 


Yalova da Yaşayan ve faaliyet gösteren Giresunlu İşadamları, Özel Atakent Hastanesi ortaklarından işadamı Mithat Boz un ev sahipliğinde sabah kahvaltısında bir araya geldi.

 
 
 
Özel Atakent Hastanesi ortaklarından işadamı Mithat Boz’un ev sahipliğinde Yalova’nın güzide mekanlarından Bahane Cafe-Restoran’da hazırlanan kahvaltıya, Yalova'da faaliyet gösteren Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği temsilcileri, Eğitimciler ve çeşitli siyasi partilerde görev yapan işadamları katıldı.

 

Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlenen kahvaltı sonrasında oluşan sohbet ortamında, Ekonomiden, Siyasetten, Eğitimden, Sivil Toplum faaliyetlerinden, Gurbette yaşayan Giresunluları ve Toplumsal konuları içeren birçok konuda, katılımcılar tek tek söz alarak düşünce ve görüşlerini ifade ettiler.

 

İşadamı Mithat Boz yaptığı konuşmasında; "Davetimize icabet ederek bizleri onurlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu tür buluşma ortamları bizlerin birbirimizle daha iyi kaynaşmamıza ve dayanışmamıza vesile olacağına inanıyorum, ancak Yalova’da yaşayan büyük bir kitle olmamıza rağmen katılımın az olduğunu düşünüyorum, aslında bu kahvaltı ortamında çok daha fazla sayıda hemşerimi birada görmek isterdim. Bir sonra düzenlenecek benzer bir etkinlikte 300, 500 hatta 1000 kişiyi bir arada görmek istiyorum” dedi.

 

Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Arslan ise yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Öncelikle değerli İşadamımız Mithat Boz’a bu güzel kahvaltı ortamını düzenlediği ve bizlerin bir araya gelmemize vesile olduğu için çok teşekkür ediyorum. Bugün ikincisini düzenlediğimiz kahvaltı etkinliğimizin her ay tekrar edilerek geleneksel hale getirilmesini ve bu konuda  kurulduğu günden beri derneğimize benzer etkinliklerimizde sponsor olan, desteğini esirgemeyen değerli işadamlarımıza çok teşekkür ediyorum.

 

 
Bizler Yalova'da yaşayan ve yaklaşık 4500-5000 oya sahip Giresunlular olarak etnik ayrımcılık yapmadan çeşitli vesilelerle bir araya gelerek yaşadığımız yer olan Yalova'mıza hem ekonomik açıdan, hem de kültürel açıdan nasıl daha fazla yararlı olabileceğimizin arayışı içerisindeyiz.

 

Kültür zenginliktir, Hemşeri Derneklerinin amacı gurbette yaşayanların birbirleri ile dayanışmasını sağlamak, güzelliklerin sıkıntı ve üzüntülerin paylaşılması ve bir nebze de olsa memleket özlemini gidermeye çalışmak olmalı, Güzel Ülkemizin her köşesinden kardeşlerimizle kültürümüzü paylaşarak bizden sonraki nesillere birlik, beraberlik ve huzur içerisinde yaşayacakları bir gelecek hazırlayabilmeyi temenni ederek hepinize saygılarımı sunuyorum" dedi.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 7 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

3008 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 2 )   

 bayram

Tarih : 18.01.2012 15:02:24  

  tebrikler..

Cevapla


siz degerli giresunlu hemşerileri bu güzel birlik beraberligi hazırlayıp gerceklestirenlere teşekkürler herkeşe pazar olsun

İp Adresi Kayıtlı   

 hasan

Tarih : 16.01.2012 12:13:21  

  hangisi doğru

Cevapla


Giresunluyum diyen Mithat BOZ düne kadar Trabzoluyum diyordu,Trabzonlular tarafından terkedilince Giresunlu olduğumu aklına geldi,yıllardır burada yaşıyor dernekçilik olarak ne yapmış hangi hemşerisinin bir işine yardımcı olmuş duygu sömürüsü yapmasın ve önce nereli olduğuna karar versin sonrada çok kıymetli varlıklarıyla oyalansın.

İp Adresi Kayıtlı   

Sayfa  

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
YSK nin secim yasaklari basladi
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
16  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4049 32.4632
  Euro 20.9184 21.0570
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,70 saniye.