Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Altınova dan flaş transfer

Altınova dan flaş transfer
 Yazı Boyutu

 Tarih : 4.01.2012 - 09:08:56 


Bursaspor un unutulmaz oyuncularından, eski Süper Lig gol kralı milli futbolcu Okan Yılmaz, Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Altınova Belediyespor ile anlaştı.

 
 
 
 
Bölgesel ligin önemli takımlarından Altınova Belediye Spor, Bursaspor'lu Okan Yılmaz'ı renklerine bağladı. Kulüp binasında yapılan törende konuşan Okan Yılmaz, “Öncelikle Belediye başkanımız ve spor kulübü başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan sonra Altınovaspor kulübü için çalışacağım. Birlik ve beraberlik içerisinde kulübümüzün hak ettiği yerde olması için elimden geleni yapacağım. Ben futbol kariyerimde 100’ler kulübüne girdim.3 gol krallığım var. Altınovaspor’da da aynı başarılı performansı göstermek için elimden geleni yapacağım” dedi.
 

 
“BAŞKAN DR. METİN ORAL'IN AÇIKLAMASI”

'Okan kardeşimize teşekkür ediyorum bizleri kırmayıp takımımıza geldiği için Okan hem takım arkadaşlarına hem de futbola gönül veren kardeşlerimize örnek olabilecek ve ağabeylik yapabilecek bir futbolcu olduğu için takıma kazandırıldığı için sevinçliyiz. Okan’ın gençlerimiz için bir idol olacağını düşünüyorum karakteri ve futbolu ile beğendiğimiz bir futbolcu. Bu sene inşallah hedefe ulaşabileceğimizi düşünüyorum ve Okan’ın transferinde sponsorluk yapan firmaya sonsuz teşekkürler ediyorum kulübümüz ve Altınova için hayırlı olmasını temenni ediyorum'

KALİTELİ TRANSFER
Bir dönem Türkiye liglerinde ve milli formayla adeta fırtına gibi esen ve Avrupa kulüplerinin de gözdesi olan 33 yaşındaki futbolcu, ligin ikinci yarısı için Altınova Belediyespor ile sözleşme imzaladı. Okan Yılmaz için sarı-yeşilli kulübün binasında imza töreni düzenlendi.
Altınova Belediyespor Başkanı Sedat Ok, törende yaptığı konuşmada, Türk futbol tarihinde büyük başarıları olan bir futbolcuya sarı-yeşilli formayı giydirdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. Ok, ligin ilk yarısında istedikleri yerde olamadıklarını ifade ederek, "Okan Yılmaz, artık Altınova Belediyespor futbolcusudur. Kaliteli bir transfer yaptık" dedi.

 


“ALTINOVA’NIN HEDEFİ VAR”
Okan Yılmaz’ın sezon sonuna kadar sözleşme imzaladığı belirtilirken, kulüpten alacağı ücret ise açıklanmadı.
Tecrübeli futbolcu ise Altınova Belediyespor’da forma giyecek olmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu: "Hedefi olduğu için Altınova Belediyespor’u tercih ettim. Bundan sonra birlik ve beraberlik ile takım halinde ulaşabildiğimiz hedefe gideceğiz. Bursaspor’da 3 kez gol kralı oldum. (A)
Milli Takım forması giydim ve 100’ler kulübüne girdim. Bursaspor formasını giydiğim 9 sezonda çok iyi günlerimiz geçti.
Sonrasında Türkiye’de birçok takımda forma giydim ve Avrupa’ya transfer oldum. İnşallah başarılarımı Altınova Belediyespor’da sürdüreceğim."

ORAL: HEDEF 3. LİG

Altınova Belediye Başkanı Metin Oral da Okan Yılmaz’ın Altınova gençlerine ve takımdaki futbolculara örnek olacağını savunarak, şunları söyledi: "Okan kardeşimiz, hem Altınovalı gençlere, hem de takımdaki sporcularımıza örnek olacak bir oyuncudur. Profesyonelliğini takımdaki oyuncularla paylaşacaktır. Hedefimiz 3. Lig. Gençlerimize de kapı açmış olacağız. Bu kapsamda Okan kardeşimizin burada bir idol olacağını düşünüyorum."

 

İKİ KEZ GOL KRALI OLDU

Futbola İnegölspor’da başlayan Okan Yılmaz, daha sonra sırasıyla Bursaspor, Malatyaspor Konyaspor, Sakaryaspor, Diyarbakırspor, Orduspor, Panthrakikos, Belediye Vanspor, Tepecikspor ve Alanyaspor takımlarının formalarını giydi. 2000’li yılların başında birçok Avrupa takımının da transfer listesinde yer alan Okan Yılmaz, 15 kez milli takım aday kadrolarına çağrıldı.
Okan Yılmaz, 2 kez U-21 ve 8 kez de (A) milli olmak üzere toplam 10 kez milli takımların formasını giydi ve bu maçlarda 5 gol attı. Futbolcu, 2000-2011 ve 2002-2003 sezonlarında Bursaspor formasıyla iki kez gol kralı oldu.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 10 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SPOR HABERLERİ

3059 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Universitede Turk Dunyasi Gunu Universitede Turk Dunyasi Gunu
Yalova Universitesi Merkez Kampusunde Turk Dunyasi Genclik Kulubunun duzenledigi festivalde, ulkemizin yanisira Azerbeycan, Kazakistan, Kirgizistan, Ozbekistan kulturel yemekleri ve kiyafetleri ilgi gordu....

Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
CHP li baskanlar bulustu
 
 Takvim
19  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.1940 32.2520
  Euro 20.6123 20.7488
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,73 saniye.