Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Temel COŞKUN un Yeni Yıl Mesajı

Temel COŞKUN un Yeni Yıl Mesajı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 31.12.2011 - 20:52:16 


Yeni yılda da, istikrar içinde büyüyen ve gelişen bir Türkiye dileğiyle, Yalova Halkına sevgiler ve saygılar sunuyorum.

 
 
 
Öncelikle 2012 yılının, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını bolluk, bereket, barış ve huzur dolu bir yıl olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Tüm dünyayı etkisi altına alan küresel krize rağmen Türkiye'miz, bölgesinde ve dünyada parlayan bir yıldız olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
 
Geride bıraktığımız 2011 yılı özgürleşme, demokratikleşme ve kalkınma yolunda önemli adımlarının atıldığı bir yıl olmuştur. Aziz vatandaşlarımızdan aldığımız güç ile 2012 yılında da ülkemizi daha ileriye taşıyabilmenin gayreti ve çalışması içerisinde olacağız. Dün olduğu gibi bugün de, ülkemizin yükselmesinden, birlik ve beraberliğinden rahatsız olan şer güçleri olabilir. Ancak, AK Parti iktidarı olarak hedefimiz, hiç kimsenin etnik kimliğine bakmadan, sen ben ayırımı yapmadan, insan hak ve özgürlüklerinin alabildiğince yaşandığı ve herkesin gıpta ile baktığı güçlü bir Türkiye'dir.
 
Türkiye’de 2011 yılı seçim ve yeni bütçe çalışmaları ile anayasa hazırlık faaliyetlerini içeren yoğun bir gündemle geçirmiştir. 2012 yılına girerken, geleceğe umutla bakıyor; sorunların, sıkıntıların aşılacağına dair inancımızı koruyoruz. Ülkemiz benimsediği hedefleri gerçekleştirme kararlılığıyla ilerlemesini sürdürmektedir. Dünyada, birçok devlette risk ve belirsizliklerin bulunduğu bir ortamda, Türkiye'nin yükselen ülkeler arasında olması memnuniyet vericidir. Ülkemiz, dinamik ve istikrarlı ekonomisiyle, modern devlet yapısıyla, demokratik rejimiyle, izlediği akılcı ve barışçı dış politikasıyla, tüm dünyada sözü dinlenir ve sorunların çözümünde aracılığına ihtiyaç duyulan önemli bir aktör durumundadır. Bu hepimiz için bir iftihar vesilesidir.
İnanıyorum ki 2012 yılı, demokrasinin, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, huzurun, refahın, mutluluğun, bolluğun, bereketin ve yaşam standardının daha da artacağı bir yıl olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, 2012 yılının ülkemiz, milletimiz, devletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, barış, huzur ve kardeşlik dolu bir dünya dileklerimle tüm hemşerilerime selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 
Yeni yılda da, istikrar içinde büyüyen ve gelişen bir Türkiye dileğiyle, Yalova Halkına sevgiler ve saygılar sunuyorum.



  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  GÜNCEL

1745 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
7  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2242 32.2822
  Euro 20.9067 21.0451
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,60 saniye.