Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Yalova ve Altınova da HÜZÜN Armutlu da SEVİNÇ

Yalova ve Altınova da HÜZÜN Armutlu da SEVİNÇ
 Yazı Boyutu

 Tarih : 27.11.2011 - 11:19:28 


8 nci haftada Yalovaspor ve Altınova Belediyespor deplasmanda puan kaybederken, Armutlu Belediyespor sahasında gol şovu yaptı. Esenköyspor - Çiftlikköy Belediyespor maçı dostluk havasında geçti.

 

 

 

 

YALOVASPOR TARAFTARI ÜZGÜN

 

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Yalovaspor, ligin 8.haftasında Kütahyaspor deplasmanında aradığını bulamadı. Yaşanan birçok talihsizlik sonrasında Kütahya deplasmanından da mağlup ayrılan Yalovaspor taraftarı oldukça üzgün. Maç sonucu Kütahyaspor: 3 Yalovaspor: 1

 

ARMUTLU BELEDİYESPOR’DAN GOL ŞOVU

 

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Armutlu Belediyespor 8.haftada Simav Gençyurdu Spor’u sahasında konuk etti. 90 dakikanın her anında rakibine oranla üstün bir futbol sergileyen Armutlu Belediyespor, ardı ardına bulduğu gollerle Simav Gençyurdu Spor karşısında maçı 7-0 lık skorla kazandı.

TEKNİK ADAM SİLAHTAROĞLU GÖREVİNDEN AYRILDI

 

19 maçta 19 galibiyete ulaşarak Bölgesel Amatör Lige çıkan Armutlu Belediyespor’da hüzünlü hafta sonu. Futbolcularla uyum içinde çalışan başarılı teknik adam Ahmet Silahtaroğlu görevinden ayrıldı. Silahtaroğlu yerine, Trabzonspor’un teknik adamı Ali Kemal Denizer’in kardeşi Osman Denizer getirildi.

 
 
ALTINOVA BELEDİYESPOR KENDİ SAHASINDA MAĞLUP

 

Eskişehir Demirspor’u sahasında konuk eden Altınova Belediyespor üstün bir futbol sergilese de maçın sonucunu etkileyecek golü bulamayınca sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Altınova Belediyespor Kulübü Başkanı Sedat Ok, sonucu ‘şanssızlık’ olarak değerlendirdi.

 

ESENKÖYSPOR – ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESPOR DOSTLUK MAÇI

 

Armutlu Belediyespor’a 1-0 mağlup olarak Bal Ligi’nden bir alt lige düşen Çiftlikköy Belediyespor, Esenköyspor’un konuğu oldu. Her iki takımında güzel ve seyredeğer bir futbol sergiledi. Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ’ın birlikte izlediği maçta Çiftlikköy Belediyespor 1 kırmızı kart görerek sahada 10 kişi kalsa da, dostluk havasında geçen maç 1-1 berabere bitti.

 
 

 DOSTLUK MAÇI YEMEKLE SON BULDU

 

Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan, maç sonrasında Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ ve kulübün başkan yardımcısı Gürhan Dinçer’i yemekte ağırladı. Misafirleri için deniz Levreği ızgarası yaptıran Başkan Kaptan, beldesinde yaptığı hizmetlerden ve spor kulübünün faaliyetlerinden bahsetti. Başkan Dağ ise; 3 dönemdir nasıl seçim kazandığını, siyasetin zor ve çok çalışma gerektiren bir durum olduğundan bahsederek, Kaptan’a “telefonunu hiç kapatma, makamının kapısı daima açık olsun, halkın ile iç içe ol, herkesin sorunlarını bizzat dinle, bayram önceleri muhakkak mezarlıklarda özel bir temizlik ve çalışma yaptır, vatandaş senin samimiyetini gördüğü sürece yanında olacaktır” şeklinde nasihatlarda bulundu.  Siyaset analizlerini can kulağı ile dinleyen Başkan Özer Kaptan, Metin Dağ’ı başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ederek, teşekkür etti.

MAÇ SONUÇLARI VE PUAN DURUMU

 
MARMARA
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 10 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

4067 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
4  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,65 saniye.