Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Cumhuriyet Konserinde Ayakta Alkışlandılar

Cumhuriyet Konserinde Ayakta Alkışlandılar
 Yazı Boyutu

 Tarih : 2.11.2011 - 11:35:41 


Yalova Musıki Derneği ve Yalova Belediye Konservatuarı Sanat Müziği Topluluğunun sunduğu CUMHURİYET KONSERİ halkın büyük katılımı ile gerçekleşti.

 
 
 
 
Yalova Belediyesi Raif Dinçkök Kültür Merkezini hınca hınc dolduran Yalova’lı sanatseverler,  Şef Faruk Ömer ÖSKAN yönetiminde sunulan  konseri büyük bir beğeni ile izleyip ayakta alkışladılar.

 

Konserin sunuculuğunu üstlenen  Orhan Tonka yoğun katılımdan dolayı katılan izleyicilere teşekkür ederek Yalova Milletvekili ve CHP Meclis gurup başkan vekili Muharrem İnce’ nin kutlama telgrafını okudu.

 

Yaşanan  Van depreminin acılarını  , Terör eylemlerinde şehit olan güvenlik güçlerimizin yasının paylaşılması  amacıyla hazırlanan konserde ,ülkenin bölünmez  bütünlüğünü yansıtan,birlik ve beraberliğe vurgu yapılan  eserlerden seçilen repertuar büyük beğeni aldı.

 

Konserde sırası ile Gökçe Köroğlu YEYİNMEN,Nevzat ZAİM,Tülin DOĞAN,Yasemen YETER,Soner KÖSE,Nazan VANLI,Özge Ağlan TAŞKESMEZ,Tuğba İRTEŞ,Nazmi GÜREL,Buse EFE,Oğuz GÜVENÇ,Berna TUNÇ ,Nilay ARGUN,Mehmet ANAÇ,Nuran TUNÇAK,Utku KÖŞEDAR, Hakan DOĞAN ,Zümrüt KIRAN Solist olarak okudukları eserlerle izleyenlerden tam not aldı.

 

İkinci Bölüm başında Emine GÜLBAHÇENİN  sunduğu ‘’Kışlalar doldu bu gün ‘’ isimli türkü izleyenleri gözyaşına boğdu.

 

Konsere katılanların getirdiği çiçeklerle adete çiçek bahçesine dönüşen konsere Yalova dışındaki illerden de yoğun katılım oldu.

 

Tanınmış şairlerin de katıldığı konserde söz yazarı Fatma ONUR,Mehmet ÖZÇELİK birer konuşma yaparak şef Faruk Ömer ÖSKAN’ ın nezdinde bütün koroyu kutlayarak tebrik ettiler.

 

Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin KOÇAL konser sonunda yaptığı konuşmada, Musıki derneğinin yıllar içinde geçirdiği evrime dikkat çekerek Yalova için Musıki Derneğinin önemine vurgu yaptı. Cumhuriyet Konserine büyük ilgi gösteren Yalova halkına katılımlarından dolayı teşekkür ederek Şef Faruk Ömer ÖSKAN ‘ a teşekkür çiçeğini sunarak koroyu kutladı.

 

Konserin sonunda bütün salon ,ayakta ‘’ONUNCU YIL MARŞI ‘’nı koro ile birlikte okuyarak  konseri tamamladılar.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 10 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  YASAM

3256 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Yalova &304;l Saglik Muduru olarak gorev yapan Dr. Emrah Eray, Saglik bakanligi tarafinden gorevden alindi. Eray yerine Samsun Vezirkopru Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Osman Karakus atandi....

Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
3  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.3199 32.3781
  Euro 20.7742 20.9118
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,72 saniye.