Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Bayramınız Mübarek Olsun...       Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Vali Esengül CİVELEK göreve başladı

Vali Esengül CİVELEK göreve başladı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 29.08.2011 - 13:07:31 


Vali Esengül Civelek, Yalova ya gelişinde resmi törenle karşılandı. Valilik bahçesinde düzenlenen karşılama programında önce protokol ile tanışan Vali Civelek daha sonra makamına geçerek basın mensuplarına duygu ve düşüncelerini aktardı.

 
 
 
 
Yalova Valiliğine atanan Esengül Civelek, Yalova’ya gelişinde resmi törenle karşılandı. Valilik bahçesinde düzenlenen karşılama programında önce protokol ile tanışan Vali Çivelek daha sonra makamına geçerek basın mensuplarına duygu ve düşüncelerini aktardı.

 

Vali Civelek konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları vererek, Yalova’ya hizmet için geldiğini; vatandaş, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumları ile devlet arasındaki köprü vazifesini, tarafsız ve eşitlik ilkeleriyle yapacaklarını ifade ederek, başlatılan tüm proje ve yatırımların kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

 

Yalova valisi Esengül Civelek, basın mensuplarına duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti:  ‘Yalova’ya hizmet edecek olmaktan gurur ve onur duyuyorum. İlimizin her yönden kalkınması gelişmesi için çok değerli Yalovalılar,  kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör ve STO’lar ile iş birliği ve gönül birliği içinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. İlimizdeki sorunları karşılıklı görüş alışverişi yaparak çözeceğimize, Yalova için güzel ve önemli hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Amacımız; vatandaşımızın refah ve huzur içinde yaşamasıdır. Kamu hizmetlerinin etkin, verimli, kaliteli ve süratli bir şekilde sunulması, kamu yönetiminin sağlıklı bir şekilde işletilmesi, devlet ve vatandaş arasında anlamlı ilişki oluşturulması en önemli görevimizdir. Bu görevimizi yerine getirirken adalet eşitlik tarafsızlık, insan hakları, hukukun üstünlüğü dürüstlük sorumluluk gibi ilkeler esas alınacaktır. Başlatılan tüm proje ve yatırımlar kaldığı yerden aynı şekilde devam edecektir. Benden önce Yalova’ya hizmet vermiş tüm valilerimize teşekkür ediyorum. Bundan böyle makam ve gönül kapılarımız tüm vatandaşlarımıza açık olacaktır. Yarın Ramazan bayramı ve 30 Ağustos Zafer Bayramıdır. Halkımızın bayramını en iyi dileklerimle kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere. vatanı uğruna hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükanlarımı sunuyorum.”

 

 

 

YALOVA İNTERNET TELEVİZYONU

 

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 6 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

3876 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
YSK nin secim yasaklari basladi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
18  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4551 32.5136
  Euro 20.9742 21.1131
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,55 saniye.