Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 YALOVASPOR un sorunları konuşuldu

YALOVASPOR un sorunları konuşuldu
 Yazı Boyutu

 Tarih : 4.08.2011 - 19:32:03 


Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalovaspor un son durumunu değerlendirmek üzere eski başkanlarında katıldığı bir toplantı düzenledi.

 
 
 

Yalova Öncü Oteli terasında Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Yalova Spor Başkanı Hasan Kızılkaya, AK Parti Yalova il yönetim kurulu üyeleri, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Yalova Spor eski başkanları, yöneticilerinin toplanması ile gerçekleştirilen Yalova Spor ile ilgili istişare toplantısında, geniş çaplı bir değerlendirme yapıldı. Yalova Sporun geleceği ve var olan sorunları ile ilgili istişare toplantısında ‘Yalova Spor tesislerinin durumu ve yeni tesislerin yapımı, borçların yeniden yapılandırılması, borçların ödenmesinden sonra Yalova Spora düzenli kaynak oluşturulması’ başlıkları konuşuldu ve görüşüldü.

 

Yalova Belediye Başkanının Hacımehmet Ovasında yapılacak olan Yalova Spora ait yeni tesisler hakkında bilgi vermesi ile gündeme gelen eski tesislerin durumu etraflıca masaya yatırıldı. Yeni tesisler tamamlanmadan, eski tesislerin kesinlikle yıkılmayacağını taahhüt eden Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, borçların yeniden yapılandırılması konusunda da etkin bir şekilde Yalova Belediyesinin rol üstleneceğini kaydetti. Toplantıda yerel yönetimin katkısının mutlaka olması gerektiği gerek eski başkanlar gerekse yöneticiler tarafından önemle vurgulandı. Yeni tesislerin yapılmasında ve borçların yeniden yapılandırılmasında kurum ve kuruluşlarla gereken görüşmelerin yapılması noktasında üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getireceğini ifade eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, ancak el birliği ile Yalova Sporun önündeki engellerin kalkabileceğini ifade etti.

 

Yalova Spor için birlik ve beraberliğin, sofrada herkesin tuzunun bulunması gerektiğini vurgulayan tüm katılımcılar, bu zor günlerin hep birlikte aşılabileceğini ifade ettiler.

 

Yalova sporun tesislerinin yapımından ve borçlarının yapılandırılmasından sonra artık somut gerekçelere dayalı ve düzenli bir kaynak oluşturulması gerektiğini gündeme getiren katılımcılar, Yalova Sporun bir vizyon belirlemesi gerektiğini de ifade ettiler. Bu işin maddi ve manevi en büyük ayağının yerel yönetimler olduğunu ifade eden Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, gerekli desteği el birliği ile sağlayacak bir oluşum ve birlik içerisinde yer almanın onur verici olduğunu ifade etti.

 

Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova Belediye başkanı Yakup Bilgin Koçal, Yalova Spor başkanı, eski başkanları ve yöneticilerinin varmış olduğu ortak mutabakat sonucu, Yalova Spor için gereken her şeyin yapılması adına bir masa etrafında her zaman birleşebileceğini ve bu tür toplantıların bundan sonra da düzenli olarak yapılacağını beyan ettiler. Sorunların çözümü ve bundan sonrasının daha iyi olması için bir araya gelmelerin sıklıkla sürdürüleceği ifade edildi.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 10 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

2602 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 1 )   

 Suna Canan Soytugay

Tarih : 4.08.2011 23:15:08  

  Yalova yı bunlarmı kurtaracak

Cevapla


Hangi sorunu tartıştılar. Neden basına kapalı, yine mi kapalı kapılar ardında iş çeviriyorlar. Böyle giderse Armutlu ve Altınova ile oynayacak Yalova önümüzdeki sezon 1 alta daha iner. Esenköy ve Tavşanlı ile oynar. Çok yazık

İp Adresi Kayıtlı   

Sayfa  

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
5  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,55 saniye.