Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Magazinde Bu Ayki Yıldızlar

Magazinde Bu Ayki Yıldızlar
 Yazı Boyutu

 Tarih : 3.08.2011 - 11:49:20 


Medya Takip Merkezi’nin (MTM), eğlence ve sanat dünyasının en medyatik ünlülerine yönelik araştırmasının Temmuz ayı sonuçları açıklandı.

 

 
Magazin dünyasının bu ayki yıldızları!
 
Medya Takip Merkezi’nin, her ay düzenli olarak hazırladığı ayın magazin gündemi raporunun sonuçlarına göre; Temmuz ayının en çok konuşulan ünlüsü sosyal medyada yayınladığı fotoğraflarıyla büyük bir çıkış yakalayan Hilal Cebeci oldu. En medyatik ünlüler listesinde Hilal Cebeci’yi, sürpriz evlilikleri ile magazin dünyasına bomba gibi düşen Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel ikilisi takip etti. İşte magazin dünyasının en çok konuşulan kişileri ve olayları…

 

Medya Takip Merkezi’nin (MTM), eğlence ve sanat dünyasının en medyatik ünlülerine yönelik araştırmasının Temmuz ayı sonuçları açıkladı. Gazetelerde, dergilerde, TV kanallarında ve haber sitelerinde yayınlanan tüm haberlerin incelenmesi yoluyla hazırlanan rapora göre, Türkiye’nin en çok konuştuğu ünlüler listesinde zirveye Hilal Cebeci yerleşti.

 

ZİRVENİN YOLU TWİTTER’DAN GEÇTİ!

MTM tarafından her ay düzenli olarak hazırlanan “ayın magazin gündemi” raporunun sonuçlarına göre; Temmuz ayının en çok konuşulan ünlüsü, Twitter’da paylaştığı iç çamaşırlı resimleriyle gündeme bomba gibi düşen Hilal Cebeci oldu. Takipçilerine “pampişlerim” diye hitap etmesi ve özel hayatını deşifre etmesi nedeniyle yakın markaja alınan Cebeci’nin medya yansımaları, bir önceki aya oranla tam 29 kat artış gösterdi. Twitter’daki şöhreti ile bir anda medyanın en gözde ismi haline gelen Cebeci, aylardır listelerde ilk sıralarda yer bulan pek çok ünlü ismi geride bırakarak, zirveye yerleşti. Temmuz ayında toplam 3 bin 201 habere konu edilen Cebeci’ye, TV ekranları ise 7 saat süreyle yer verdi.

 

BU EVLİLİK MAGAZİN DÜNYASINDA BOMBA ETKİSİ YAPTI

MTM’nin aynı raporuna göre, Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel’in sürpriz evlilikleri, geçtiğimiz ayın en çok konuşulan bir diğer olayı oldu. Ali Taran’ın kanser hastası eşinden ayrılması, Özyılmazel ile arasındaki büyük yaş farkı ve çarpıcı düğün fotoğrafları konuları, üst başlıklar olarak medyada sıkça ele alındı. Köşe yazarlarından da büyük ilgi gören çift, sürpriz bir yükseliş yaşayarak, ayın en çok konuşulan ünlüleri listesinde üst sıralara yerleşti. Haber sayısı 11 kat artış gösteren Ali Taran, ay boyunca toplam 2 bin 840 haber/yazıda yer bulurken, Ayşe Özyılmazel’in reytingi ise tam sekiz katına çıktı.

 

 

İKİ STARIN ŞEHİT HASSASİYETİNE MEDYA DESTEĞİ…

Temmuz ayında 10. Fanta Gençlik Festival’i kapsamında çeşitli illerde konser veren Tarkan, 13 şehit haberini öğrenince Trabzon konserini erken bitirmesi nedeniyle sıkça gündeme geldi. Duyarlı davranışıyla takdir toplayan Megastar, gazete, dergi, TV kanalı ve haber sitelerinde toplam 2 bin 29 kez haber oldu.

 

Sağlık sorunları nedeniyle iki yıldır konserlerine ara veren Sezen Aksu, açık hava konserleriyle magazin basınının yakın takibine girdi. Harbiye Açıkhava’da sahne alan Aksu, 13 şehidimiz için isyan etmesi ve terörü kınayan konuşmalarıyla basında sıkça yer aldı. Ay boyunca 1.556 haber ve yazıda yer bulan Minik Serçe’ye ilgi yüzde 82 artış gösterdi.

 

MEDYADAN GAF’A BÜYÜK İLGİ

Geçtiğimiz ayın en çok dikkat çeken bir diğer ismi, Demet Akalın’dı. 52. Uluslararası Akşehir Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında konser veren Akalın, konser sırasında yaptığı gaf ile magazin basınının ilgi odağı oldu. Akşehir Kaymakam’ına “amca” diye hitap ederek konserini dinlemediğini belirten Akalın, kaymakamın konseri terk etmesiyle basının yakın markajına girdi. Ay toplamında 1.293 haber/yazıda bahsi geçen Akalın’a ilgi, önceki aya göre yüzde 65 oranında artış gösterdi.

 

İŞTE TEMMUZ AYINDA MEDYANIN EN ÇOK KONUŞTUĞU ÜNLÜLER:

  1. Hilal Cebeci (3.201 haber/yazı)
  2. Ali Taran (2.840 haber/yazı)
  3. Ayşe Özyılmazel (2.838 haber/yazı)
  4. Tarkan Tevetoğlu (2.029 haber/yazı)
  5. Sezen Aksu (1.556 haber/yazı)
  6. Acun Ilıcalı (1.454 haber/yazı)
  7. Ajda Pekkan (1.328 haber/yazı)
  8. Demet Akalın (1.293 haber/yazı)
  9. Hülya Avşar (1.173 haber/yazı)
  10. İbrahim Tatlıses (985 haber/yazı)

*MTM Medya Takip Merkezi'nin, Temmuz ayında 2 bine yakın gazete, dergi, TV kanalı ve haber sitesinde yaptığı medya takibi sonuçlarından derlenmiştir.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

3399 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
28  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,99 saniye.