Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Yalova Bahçeşehir Kolejindeki Tahtalar Çok Akıllı

Yalova Bahçeşehir Kolejindeki Tahtalar Çok Akıllı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 3.08.2011 - 11:49:53 


Bahçeşehir Koleji, öğrencilerine akıllı tahta uygulaması sayesinde, öğrencilerine bilgiye kolay ulaşım, interaktif eğitim ve teknolojiyle erken yaşta tanışma fırsatı sağlıyor.

 
 
 
Yalova Bahçeşehir Koleji’ndeki tüm sınıflar birer teknolojik sınıfa dönüştürüldü.
 

Bu Tahtalar Çok Akıllı !!!

 
Bahçeşehir Koleji Öğrencileri  artık tüm dersleri akıllı tahtalarla işleyecek.
Projeksiyon, bilgisayar ve tahtadan oluşan bu mükemmel akıllı tahta sistemi, öğretmenlere zaman kazandırdığı gibi, görsel materyal kullanarak işlenen konuların öğrenciler tarafından daha iyi anlaşılmasını sağlıyor. Akıllı tahtalar, bilgisayarın gücüyle bilginin sınırsızlığını bütün Bahçeşehir sınıflarına taşıyor.
 

Teknolojik sınıfların standart donanımlarında her sınıfta interaktif yazı tahtası, bilgisayar ve projeksiyon sistemi, kesintisiz güç kaynaklar (UPS ve jeneratör) ve bu sistemlerin tamamen sağlıklı çalışmasını garantileyen kuvvetli bir network alt yapısı bulunuyor.

 

Öğretmen ve öğrencilere sınırsız görsel, işitsel ve dokunsal olanaklar sunan bu tahtalar ile değişik öğrenme tarzlarına hitap edilebiliyor. Öncelikle derse katılımı artırmak için kullanılan akıllı tahtalar, öğrencinin başarısını üst noktalara taşımada kilit bir role sahip. Söz konusu teknolojinin sunduğu modern eğitim imkânları sayesinde her geçen gün daha başarılı bir nesil yetişebiliyor. Ayrıca, akıllı tahtaların hafızasında Milli Eğitim Bakanlığı’nın hazırlamış olduğu uyumlu programlar  bulunuyor. Bu teknoloji ile öğrenciler, sınıf ortamında yapılması imkansız olan deneyleri ve çalışmaları sanal ortamda gerçekleştirebiliyor. Her türlü haritaya kolayca ulaşabiliyor, matematiksel denklemleri örnekleyebiliyor ve üç boyutlu geometrik şekiller sayesinde konuları daha kolay kavrayabiliyorlar. Akıllı tahta, eğitim alanı dışında başka alanlarda da artı değerler yaratıyor. Bunlardan birisi de ders yoklamalarının sanal ortamda yapılabilmesi. Böylece okul yöneticilerine ve gerektiği durumlarda velilere anında bilgi ulaşabiliyor.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

2382 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
5  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,60 saniye.