Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Armutlu Yeni Halk Pazarı Hizmete Girdi

Armutlu Yeni Halk Pazarı Hizmete Girdi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 1.08.2011 - 11:25:11 


Belediye Başkanı Mehmet Birkan, ilçe halkının ve misafirlerin daha rahat alışveriş yapabilmeleri için hazırlanan Yeni Halk Pazarı nın hizmete girdiğini belirten bir açıklama yaptı.

 
 
 
Her geçen gün  gelişmekte olan Armutlu ilçesinin ihtiyaçlarını karşılamak için dur durak bilmeden çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Birkan, ilçenin önemli bir eksiğinin de modern, düzenli ve geniş bir halk pazarı olduğunu belirterek, Armutlu turistik bir yerleşim yeri olduğundan dolayı yaz aylarında nüfusu kış nüfusuna göre kat ve kat arttığını söyledi.

 

İlçede halen hizmet veren halk pazarının Armutlu halkının ve misafirlerin taleplerini karşılamadığını, yeri itibari ile de ilçenin merkezinde olmasından dolayı Halk pazarının kurulduğu günler ilçe trafiğini olumsuz yönde etkilemekte ve kargaşaya mahal vermekte olduğunu ifade eden Başkan Birkan; “bizler ise bütün bu eksikleri gidermek ve ilçemize yakışır bir kapalı halk pazarı yapmak için çalışmalara başladık. Planlanan alanın alt yapı çalışmalarını tamamlanarak zemin betonu atılmış, çevre istinat duvarı ve tel örgüleri yapılarak zabıta kontrol noktası, Bay ve Bayan WC leri Çay ocağı ve mescid’ i tamamlanmıştır. Yapılan kura çekiminin ardından Pazar yerleri belirlenmiş ve hizmete girmiştir. İlçemiz yeni halk pazarında alış verişlerin daha rahat yapıla bilmesi için daha düzenli bir şekilde planlanmıştır. Pazardan alış veriş yapan İlçemiz halkı ve misafirlerimiz genişleyen tezgah aralarında ve düzenlenen pazarcı esnafı tezgahlarında, rahatlıkla dolaşabilmekte ve eski pazar yerine istinaden çok daha nezih bir ortamda rahatça alış verişini tamamlayabilmektedir. İlçemiz eski pazar yeri ise açık otopark olarak kullanıldığından halk pazarının kurulduğu günlerdeki trafik ve araç park sorununa da çözüm olmuştur. Böylelikle halk pazarının kurulduğu günde ilçe halkımız ve misafirlerimiz trafik sorunu yaşamamaktadır.  İlçe Halk Pazar yerinin önümüzdeki sene, üzeri de kapatılarak her türlü hava şartlarında hizmet verecektir. Tüm ilçe halkımıza ve misafirlerimize hayırlı olmasını diler, Pazarcı esnafımıza hayırlı bol kazançlar dilerim.” Dedi.

Ramazan ayı'nın hayırlara vesile olmasını diledi.
 
Yeni Pazar yeri hakkında açıklama yapan Başkan Mehmet Birkan, Ramazan ayı’nın da ilçe halkına, ulusumuza ve tüm İslam Alemi’ne hayırlara vesile olmasını temenni ederek, Ramazan’ın bol bereketli ve kazançlı geçmesini diledi.

 

 

.

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  ILÇELER

4258 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
5  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,59 saniye.