Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Binlerce vatandaşımıza iftar yemeği dağıtıyorlar

Binlerce vatandaşımıza iftar yemeği dağıtıyorlar
 Yazı Boyutu

 Tarih : 23.07.2011 - 20:08:18 


Hayırsever aile adına açıklamada bulunan Hacı Hayriye Hanım’ın torunu İlker Kaya, yemek almaya gelemeyen vatandaşların yemeklerini evlerine bırakacaklarını, ihtiyaç sahibi ailelerin muhtarlar aracılığıyla kendilerine ulaşmalarını istedi.

 
 
 
1990 yılından bu yana her Ramazan ayında binlerce kişiye yemek dağıtan Hacı Hayriye Hanım’ın oğulları ve torunları bu Ramazan’da da dağıtacakları yemek çeşitleri ile binlerce Yalovalı vatandaşımızı sevindirecekler.

 

Hayırsever aile adına bir açıklamada bulunan (hayırsever işadamı) torun İlker Kaya, Süleymanbey Mahallesi’nde bulunan Hacı Hayriye Hanım Camii’nin bahçesinde Ramazan boyunca yapılacak yemek dağıtımı hakkında şunları söyledi: Bu Ramazan’da yemek almaya gelemeyecek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın durumlarını bağlı bulundukları muhtarları aracılığıyla bizlere bildirmelerini önemle rica ediyorum. Engelleri nedeniyle yemek almaya gelemeyenlere iftar saatinden 30 dakika önce yardımcılarım aracılığıyla yemekleri evlerine bırakılacak. İnşallah bu şekilde yemek alamayan vatandaşımızda kalmayacak.

 

Ayrıca yemeği almaya geleceklerin mutlaka önceden FİŞ almaları gerektiğini de hatırlatmak istiyorum.”

 

Bu Ramazan’da etli yemekler ağırlıklı olmak üzere çeşitli yemek ve bunların içinde meyve,  yoğurt, iftariyelik de dağıtacaklarını kaydeden hayırsever işadamı İlker Kaya,  “Dağıtım sırasında sorun yaşanmaması için fiş uygulamamız var. Yemeklerimiz öncelikle fiş alan vatandaşlarımıza dağıtılıyor. Bu nedenle halkımızdan fişle dağıtım yerine gelmelerini istiyoruz. Fişle gelmeyen vatandaşlarımıza da yemek dağıtacağız. Ama onlar elinde fiş bulunduran kişilerden sonra yemek alabilecek” dedi.

 

Vatandaş teşekkür ediyor.

Hacı Hayriye Hanım’ın ve vefatından sonra oğul ve torunlarının Yalova’da yaptıkları yardımların diğer zenginlere de örnek teşkil etmesi gerektiğini belirten vatandaşlar, “Ramazan boyunca hergün yemek dağıtmak kolay iş olmamasına rağmen Hacı Hayriye Hanım’ın ailesini bunu yıllardır her Ramazan ayında yapıyor. Binlerce kişi bu yardımlar sayesinde mübarek Ramazan’da evine sıcak yemek götürebiliyor. Yalova’da yaşayan diğer zenginlerimizin de bu tür hayır işlerine el atmalarını istiyoruz. Her geçen yıl yardımlarını arttırarak devam ettiren Hacı Hayriye Hanım’ın oğul ve torunlarına da teşekkürü bir borç biliyoruz” şeklinde konuştular.

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 45 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  YASAM

2301 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
28  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,72 saniye.