Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Taşköprü Belediyesi 19.Yılını Kutladı

Taşköprü Belediyesi 19.Yılını Kutladı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 20.07.2011 - 02:22:58 


Taşköprü nün kuruluşunun 109 ncu, Taşköprü Belediyesinin kuruluşunun 19. yıldönümü kutlamaları ve toplu sünnet şöleni halkın yoğun katılımı ile kutlandı.

 
 
 
Taşköprü Belediyesi ile AKKİM Fabrikası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Taşköprü’nün kuruluşunun 109. Taşköprü Belediyesinin kuruluşunun 19. yıldönümü kutlamaları ve toplu sünnet şöleni 18 Temmuz Pazartesi günü halkın yoğun katılımı ile kutlandı.
 

Gecenin Sunumunu yapan Cine5 Yakın Takip Programı sunucusu Neslihan Malepe güzelliği ve zarafeti ile göz doldurdu. Açılış konuşmasını yapan Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan “Sayın Protokol, kıymetli Taşköprülüler, bu akşam bizleri yalnız bırakmayan değerli dostlarımız her yıl geleneksel olarak düzenlenen Taşköprü’nün kuruluşunun 109. Taşköprü Belediyesinin kuruluşunun 19. yıldönümü kutlamaları ve toplu sünnet şölenine hoş geldiniz. Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde kahraman askerlerimize karşı yapılan menfur saldırıyı nefretle kınıyor, şehit askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim.

Bulgaristan’daki kardeş şehrimiz Ruen Belediyesi Meclis Başkanı ve bu akşam bizleri yalnız bırakmayan değerli misafirlerimiz Şenlik kutlamalarımızı 12 Mayıs 2011 Perşembe günü Başbakanımızın açılışını yaptığı TAŞKÖPRÜ MAVİ MARMARA Spor Tesisleri adını verdiğimiz bu güzide futbol sahamızda yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. TAŞKÖPRÜ MAVİ MARMARA Spor Tesisleri adını verdiğimiz futbol sahamızı Taşköprü Belediyemizin ve Sivil Toplum kuruluşlarının katkılarıyla inşa ettik. Emeği geçenlere, katkıda bulunan sivil toplum kuruluşlarına, inşaatında çalışanlara şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra yapacağımız tüm etkinlikleri bu güzide tesiste gerçekleştireceğiz. TAŞKÖPRÜ MAVİ MARMARA Spor tesislerinin tüm Belde halkına ve gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum

Bu onurlu gecemizde Sünnet olarak delikanlılığa adım atan yavrularımıza acil şifalar diler, aileleri ile birlikte başarılı, sağlıklı ömürler temenni ederim. Ayrıca Taşköprü’nün kuruluşundan bugüne kadar görev yapan tüm yöneticilerimize sonsuz şükranlarımızı sunarım. Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz kutlama ve Toplu Sünnet Şöleninin yapılmasında, maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen Akkim Fabrikası Genel Müdürü Sayın Mehmet Fatih Tanverdi Beyefendi ve çalışma arkadaşlarına sonsuz teşekkürlerimi sunar, hepinize iyi eğlenceler dilerim ” dedi.

Taşköprü Belediye Başkanı Şaban Ertan’ın açılış konuşmasının ardından Taşköprü Beldesine maddi, manevi katkıda bulunan işadamları ve gönül dostlarına; AKKİM Genel Müdürü Fatih Tanverdi, AKSA Genel Müdürü Cengiz Taş, Nuri Erkoç, Nuri Avcı,  Ahmet Demiryürek, Birol Önder, Hikmet Dumantepe,   Abdullah Şakar, Sinan Çuhadar, Nusret Karaalioğlu, Rasim Doğru, Serhat Teber, Ercan Gürer, Hasan Nergiz,  Abdurrahman Tutuğ’a teşekkür plaketi ve çiçek takdimi yapıldı.
  

Plaket takdiminin ardından tanınmış sanatçılar sahne aldılar. Sahneye ilk önce Ömer Öztekin ve Grup gökkuşağı çıktı. Ankara havaları ile tüm Taşköprülüleri coşturdu. Ardından sahne alan ZUHAL Taşköprülülerin gönlünü fethetti. En son sahneye çıkan Ramazan Çelik enerjisi ve coşkusuyla tam anlamı ile Taşköprü’yü salladı. Ramazan Çelik ile eğlencenin doruğuna çıkan Taşköprülüler muhteşem bir şölen yaşadılar. Havai fişek gösterisi ile görsel bir şölen yaşayan Taşköprülüler Şenliğin müzik organizasyonunu düzenleyen Muharrem Demir İle gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenmeye devam ettiler.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 4 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  BÖLGEMIZDEN

3235 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
4  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.