Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 YALOVA nın Kurtuluşunun 90.Yılı

YALOVA nın Kurtuluşunun 90.Yılı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 19.07.2011 - 23:59:07 


Yalova nın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıldönümü, bugün tören ve etkinliklerle kutlanacak.

 
 
 
 
Kurtuluş kutlamaları nedeniyle bir açıklama yapan Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, “Yalovamızın da 90 yıl önce kurtuluşuna katılan kahramanlarımıza, bu ilde yaşayanlar olarak minnet borçluyuz. Milletimizin birlik beraberliği ve kahramanlığı ile vatan topraklarımız düşman işgalinden kurtarılmıştır. Yalovamızın da 90 yıl önce kurtuluşuna katılan kahramanlarımıza, bu ilde yaşayanlar olarak minnet borçluyuz. Kahramanlarımızı saygıyla anıyor ve onların bıraktığı mirası, koruyacağımıza, sonraki nesillere taşıyacağımıza söz veriyoruz" dedi.
 

Yalova’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yılı gündüz törenler, gece ise eğlence ile kutlanacak. Sabah saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayacak. Program; halk oyunları ve mehter takımının gösterileri sergilenecek. Gösterilerin ardından tören bölüğü, muharip gaziler, mehter takımı, izci grupları, kültür ve sanat dernekleri ile festivallere katılmak için Yalova’ya gelen misafir ekipler tören geçişinde bulunacak.  Günün anlam ve önemi dolayısıyla gerçekleştirilecek kabullerin ardından tamamlanacak tören programı, gece ise coşkulu eğlenceye dönüşecek.

 

Saat 13.30’da Mahaçkale Parkı’nda İmam Şamil Büstü’nün açılışının ardından etkinlikler gece programıyla devam edecek. Saat 20.00’de başlayacak olan programda Yalova Belediyespor’dan Milli Takım kadrolarına gitme başarısı gösteren masa tenisi branşı sporcuları; Hüseyin Durmaz, Özgün Öztürk, Anıl Arar, Garip Olcaş, İbrahim Gündüz’e; güreş branşı sporcusu; Mehmet Öztürk’e, bisiklet branşı sporcusu; Kadir Yıldırım, basketbol branşı sporcusu; Enis Özbay ve güreşçi Kenan Bektaş’a plaket takdim edilecek. Başarılı sporcuların yanı sıra yapılan sınavlarda Türkiye çapında dereceler elde eden başarılı öğrencilere Yalova Belediyesi tarafından hediye verilecek.

 
Yalova’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 90.yıl dönümü kutlama programı, Türkiye’nin sevilen seslerinden Gülben Ergen konseriyle sona erecek.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 2 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

1949 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
5  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,73 saniye.