Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Belediye Çalışanları 80.Yıl Etkinliğinde Buluştu

Belediye Çalışanları 80.Yıl Etkinliğinde Buluştu
 Yazı Boyutu

 Tarih : 11.07.2011 - 11:07:54 


Yalova Belediyesi nin kuruluşunun 80.yıldönümü nedeniyle Tigem tesislerinde kahvaltı düzenlendi.

 
 
 
Yalova Belediyesi’nin kuruluşunun 80.yıldönümü nedeniyle Tigem tesislerinde kahvaltı düzenlendi. Kahvaltıya; Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal ve eşi Suna Koçal, Belediye Eski Başkanlarından Cengiz Koçal, Enver Üstün, Mehmet Durmam, İbrahim Uzun, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve belediye personeli katıldı.
 

“Bu, puzzle parçaları gibi birbirine kenetlenmiş büyük bir fotoğraf”

Açık büfe kahvaltı ikramının ardından Yalova Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mustafa Ertürk, katılımcılara teşekkür konuşması yaptı. “Yalova Belediyesi çalışanları olarak bu kentin her metrekaresinde izimiz var” sözleriyle konuşmasına başlayan Ertürk; “Bu izi yaratan ve bugün yanımızda olmayan büyüklerimizi, dostlarımızı saygıyla anıyor, bugün hala yola devam eden arkadaşlarımızı coşkuyla alkışlıyorum. Unutmayalımki kurumları var edenler çalışanlardır. Bizler çalışanlar olarak Yalova Belediyesi’ni var ettik, ediyoruz. Bu, puzzle parçaları gibi birbirine kenetlenmiş büyük bir fotoğraf. Bugün burada olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, nice yıldönümlerinde bir araya gelmeyi temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Başkan Koçal’dan Eski Başkanlara Teşekkür

Belediye Eski Başkanları Cengiz Koçal, Enver Üstün, Mehmet Durmam ve İbrahim Uzun’a Şükran Belgesi takdim eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal; “Belediye Başkanlığı yapmış büyüklerime, 80 yıldır Yalova Belediyesi’ne ve dolayısıyla Yalova halkına hizmet eden herkese teşekkür ediyoruz. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’müzün başlatmış olduğu bu 80.yıl organizasyonu bana göre de iyi bir başlangıç oldu. Tabi, kurumların ana amaçları halka hizmet etmektir. Ama personelinde belirli dönemlerde bir araya gelmesi, mesai kavramının dışında sohbet etmesi, hele hele aralarında emekli olarak veya başka gerekçelerle ayrılan insanlarla bir araya gelip tekrar muhabbet etmesinin hayırlı ve faydalı olacağını düşünüyoruz. Bu vesileyle büyüklerimizle de beraber oluyoruz. Bu sene 80 yılda bir araya geldik. Önümüzdeki yıllarda da aileleri, çalışanları böyle organizasyonlarla tekrar bir araya getirmeyi amaçlıyoruz” dedi. Eski Belediye başkanları da, düzenlenen etkinliğe davet edilmekten mutluluk duyduklarını belirterek, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal’a teşekkür ettiler.

 
 
Başkan Koçal daha sonra 29 sene 8 ay Yalova Belediyesi’nde aralıksız olarak Veteriner İşleri Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra emekli olan Turhan Gökhan’a hediye takdim etti.
 

Yalova Belediyesi’nin kuruluşunun 80. Yıl etkinliği, Hakhan konseriyle devam etti.

 

 

 

YALOVA WEB TELEVİZYONU

www.yalovaradyotv.com

 

.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  GÜNCEL

3674 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
 
 Takvim
28  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4527 32.5111
  Euro 20.6660 20.8029
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,66 saniye.