Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 KASİAD dan KOSİAD a tebrik ziyareti

KASİAD dan  KOSİAD a tebrik ziyareti
 Yazı Boyutu

 Tarih : 9.07.2011 - 20:53:38 


Kocaeli Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Yönetim Kurulu, KOSİAD ın Genel Başkanlığına seçilen Yücehan Öztüre ye tebrik ziyaretinde bulundu.

 
 
 
Yaptığı faaliyetlerle Kocaeli’de ki bütün dikkatleri üstüne çeken KASİAD, yaptığı ziyaret ve kurduğu diyaloglarla da gündemden düşmüyor. Yaptığı ziyaretlerden sonuncusunu KOSİAD’a gerçekleştiren KASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, KOSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Yücehan Öztüre’ye tebrik ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyaret sıcak bir sohbet içerisinde gerçekleşti.
 

“TURİZME DESTEK VERİLMELİ”

Kocaeli’nin herkes için büyük bir öneminin olduğunu dile getiren Öztüre, kendisinin Kocaeli’nin öncesini de sonrasını da bildiğini ve her döneminin başka bir güzelliğe sahip olduğunu söyledi. Bu şehrin herkes tarafından kabul edildiği gibi bir sanayi şehri olduğunu ortaya koyan Başkan Öztüre, artık bu şehrin sanayide doyuma ulaştığını, bundan sonra turizme destek verilmesi gerektiğini bildirdi.

“ÇEVRE KİRLİLİĞİNE DİKKAT EDİLMELİ”

Öztüre’nin konuşmasının ardından söz alan KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yavuz, kendilerini kabul ettiklerinden dolayı KOSİAD başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür etti ve STK’ların ülke için öneminin çok büyük olduğunu ortaya koydu. Sanayinin Kocaeli’yi Kocaeli yapan bir yapı olduğunu ortaya koyan Yavuz, sanayinin tüm dünyada dengeli değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Sanayicilerin çevreyi kirletmemesi gerektiğini dile getiren Başkan Yavuz, bunun yanında sanayinin olduğu yerde sıfır kirlilik olmasının asla beklenmemesi gerektiğini söyledi.

“HİZMET SEKTÖRÜ BÜYÜMELİ”
 
Öztüre Osman Yavuz’un konuşmalarının ardından sözlerine şu şekilde devam etti: “Kocaeli’ni bir sınıra sokmamak gerekiyor. Nedeni her özelliğin iç içe olması gerekliliğidir. Yani Kocaeli sanayi şehri olmasının yanında turizm şehri de olabilir sanayi şehri de olabilir. Ama Kocaeli’nde ki en büyük sıkıntı hizmet sektörüdür. En basit örneği şehrimizde otellerin yok denecek kadar az olmasıdır. Böyle hızlı büyüyen bir şehirde bu şekilde tesislerinde hızlı büyümesi ve çoğalması gerekiyor.”
 

“ARTIK ÜRETEN BİR ÜLKEYİZ”

Öztüre’nın konuşmasının ardından söz alan Yavuz; TUSKON ve yurt dışında ki Türk okulları bizim en büyük gücümüz. Bu gücü burada ki iş adamları ile değerlendirmek istiyoruz. İş adamlarımızın niteliklerini arttırmaya çalışıyoruz. Biz üyelerimize destek olmak için varız. Ama buna karşın bizim insanımız yurt dışı yatırım konusunda bir ürkeklik var. Bizim için Türk okullarında ki eğitmenler bizim için gitmiş ve özellikle Afrika’da insanlara insan muamelesi yapan tek millet bizler olmuşuz. Bunun neticesinde ticaret iş birlikleri oluşmuş. Bizde üyelerimizin bu işbirliklerinde yer almasını istiyoruz. Ülkemiz çok hızlı büyüyor. Avrupa ise bir çöküş içerisinde. Nedeni Avrupa üretmeyen hazır yiyen ülkelerden oluşuyor. Böyle olunca iflasa gidiyorlar. Türkiye’de ise muazzam bir üretim ortamı oluştu. Her zaman bize düşman diye tabir edilen komşularımızla bile ticaret yapar olduk.”

Konuşmaların sonunda Öztüre ziyaretlerinden dolayı Başkan Yavuz’a ve KASİAD yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  ULUSAL HABER

2065 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
6  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,70 saniye.