Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Denizcilik ve Kabotaj Bayramı coşkuyla kutlandı

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı coşkuyla kutlandı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 3.07.2011 - 00:50:13 


Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Cumhuriyet Meydanında düzenlenen tören ile başlayıp, Yalova Su Ürünleri tarafından hazırlanan kutlama etkinlikleri ve yarışmalar ile büyük bir coşku içinde devam etti.



Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenin ardından başlayan kutlamalarda Vali Osman Çapalı, gün için özel hazırlanan tekne ile denize açılarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitler anısına denize çelenk bıraktı.

Cumhuriyet Meydanında yapılan tören ve denize çelenk bırakılması sonrasında Yalova Su Ürünleri Kooperatifinde düzenlenen kutlama etkinleri adeta bir şölen havasına büründü.

Su Ürünleri Kooperatifinde hazırlanan kutlama programına; Yalova Valisi Osman Çapalı, il Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Liman Başkanı Cumhur Yayla, Ziraat Odası Başkanı Birol Beşli, Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Erdal Tokalak, kooperatif üyeleri ile aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

3000 kişiye balık ikramında bulunuldu

Aksa fabrikası ve Tersane Girişimcileri bünyesinde bulunan tersaneler sponsorluğunda hazırlanan ızgara balıkların halka ikram edilmesiyle başlayan program çeşitli yarışmalar ile devam etti.

Kutlama programı kapsamında düzenlenen Optimis Yelken Yarışını Batuhan Avşar, Kürek Çekme Yarışını Cavit Ok, Tabak Çıkarma Yarışını Kemal Erkorkmaz, Yağlı Kazık Yarışını Ayhan Özmen kazanarak ödül almaya hak kazandılar.

Yarışmaları 1’nci olarak tamamlayanlara ödül olarak verilen çeyrek altınları Vali Yardımcıları, Belediye Başkanı ve Su Ürünleri Kooperatif Başkanı takdim etti.

Büyük bir coşku içinde yapılan yarışmaları yüzlerce vatandaş heyecan içinde izledi. Yarışmalar sonrasında günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Yalova Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Erdal Tokalak şunları söyledi:

“1 Temmuz 1926 tarihinde yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu, bir anlamda Kurtuluş Savaşı'nın denizlerdeki zaferidir. Yabancı devletlerin deniz ticaretindeki hakimiyeti bu yasanın yürürlüğe girmesi ile son bulmuştur. Kabotaj Kanunu denizlere sahip çıkma bilincini insanımıza aşılamış, denizciliğimizin gelişip büyümesinde önemli rol oynamıştır. Bu nedenle Türkiye Cumhuriyeti'nin Türk milletine en büyük armağanlarından biri de Kabotaj Kanunu'dur. Yalova halkı ile iç içe kutladığımız bu günde etkinliklerimize katılan herkese teşekkür ediyor, her geçen yılın bir öncekinden daha bereketli daha güzel olmasını diliyorum'' dedi.

Yalova Su Ürünleri Kooperatifi önünde düzenlenen yarışmalar, Yalova halkının büyük beğenisini topladı.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlama etkinlikleri çocuklarında ilgi odağıydı...

Düzenlenen etkinlik ve yarışmaları izleyen Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, DP'den istifa ederek Ak Parti'den Milletvekili aday adayı olan Muhammet Sarıoğlu ile yan yana oturdu. 

YALOVA SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFİ
mükemmel bir ev sahipliği örneği sergiledi

Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Erdal Tokalak, Vali Osman Çapalı'ya hazırlanan kutlama etkinlikleri ve yarışmalar hakkında bilgiler verdi.  

Yalova Liman Başkanlığı tarafından Yalova'nın hizmetine kazandırılan en son teknolojik özelliklere sahip tekne göz kamaştırdı.
 
 
 
1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlama etkinliklerini Yalova’nın görüntülü haber sitesi www.yalovaradyotv.com dan izleyebilirsiniz
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 7 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

3102 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Yalova &304;l Saglik Muduru olarak gorev yapan Dr. Emrah Eray, Saglik bakanligi tarafinden gorevden alindi. Eray yerine Samsun Vezirkopru Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Osman Karakus atandi....

Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
2  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.3091 32.3673
  Euro 20.5410 20.6770
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,83 saniye.