Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 1 Temmuz geçen yıl böyle kutlanmıştı

1 Temmuz geçen yıl böyle kutlanmıştı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 1.07.2011 - 02:15:58 


Yalova Su Ürünlerinde hazırlanan kutlama etkinliklerinde 3 bin kişiye ızgara balık ikramında bulunulmuş, çeşitli yarışmaların yapıldığı program tam bir şölen havasında geçmişti.

 
 
 
2010'da böyle kutlandı.
 
1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlandı.
 
Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenin ardından protokol mensupları tekne ile denize açılırken Yalova Valisi Yusuf Erbay, Garnizon Komutanı Tuğamiral Şükrü Korlu ve Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal denize çelenk bıraktı.

 

Cumhuriyet Meydanında yapılan tören ve denize çelenk bırakılması sonrasında Yalova Su Ürünleri Kooperatifinde düzenlenen kutlama etkinleri adeta bir şölen havasına büründü.

 

Su Ürünleri Kooperatifinde hazırlanan kutlama programına; Yalova Vali Yardımcları Beyazıt Tanç ve Cezmi Türk Göçer, Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Bıyıklı, Liman Başkanı Cumhur Yayla, Ziraat Odası Başkanı Birol Beşli, Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Erdal Tokalak, kooperatif üyeleri ile aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

3000 kişiye balık ikramında bulunuldu

Aksa fabrikası sponsorluğunda hazırlanan ızgara balıkların halka ikram edilmesiyle başlayan program çeşitli yarışmalar ile devam etti.

 

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinliklerine destek vermek üzere İstanbul Pendik’ten kürek çekerek Yalova’ya gelen fotoğrafçı Hüseyin Ürkmez ve arkadaşları Barbaros Tamtürk ile Kaya Coşkun, Yalova Su Ürünleri önünde Liman Başkanı Cumhur Yayla tarafından karşılanarak Türk Bayrağı ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

Kutlama programı kapsamında düzenlenen Optimis Yelken Yarışını Batuhan Avşar, Kürek Çekme Yarışını Cavit Ok, Büyükler Yüzme Yarışını Serkan Atak, Küçükler Yüzme Yarışını Akın Yığın, Tabak Çıkarma Yarışını Kemal Erkorkmaz, Yağlı Kazık Yarışını Ayhan Özmen, Yumurta Taşıma Yarışını Emre Koçalp kazanarak ödül almaya hak kazandılar.

 

Yarışmaları 1’nci olarak tamamlayanlara ödül olarak verilen çeyrek altınları Vali Yardımcıları, Belediye Başkanı ve Su Ürünleri Kooperatif Başkanı takdim etti.

 

Büyük bir coşku içinde yapılan yarışmaları yüzlerce vatandaş heyecan içinde izledi.Yarışmalar sonrasında günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Yalova Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Erdal Tokalak şunları söyledi:

 

“1 Temmuz 1926 tarihinde yürürlüğe giren Kabotaj Kanunu, bir anlamda Kurtuluş Savaşı'nın denizlerdeki zaferidir. Yabancı devletlerin deniz ticaretindeki hakimiyeti bu yasanın yürürlüğe girmesi ile son bulmuştur. Kabotaj Kanunu denizlere sahip çıkma bilincini insanımıza aşılamış, denizciliğimizin gelişip büyümesinde önemli rol oynamıştır. Bu nedenle Türkiye Cumhuriyeti'nin Türk milletine en büyük armağanlarından biri de Kabotaj Kanunu'dur. Yalova halkı ile iç içe kutladığımız bu günde etkinliklerimize katılan herkese teşekkür ediyor, her geçen yılın bir öncekinden daha bereketli daha güzel olmasını diliyorum'' dedi.

 

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlama etkinliklerini Yalova’nın görüntülü haber sitesi www.yalovaradyotv.com dan izleyebilirsiniz.

 

 

 
Yalova İnternet Televizyonu

www.yalovaradyotv.com

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

3348 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Yalova belediye Baskani Mehmet Gurel, tebrik ziyaretleri kapsaminda misafirlerini agirlamaya devam ediyor....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
19  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.5096 32.5682
  Euro 20.9931 21.1321
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,56 saniye.