Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Kaptan: Esenköy hızla gelişiyor

Kaptan: Esenköy hızla gelişiyor
 Yazı Boyutu

 Tarih : 22.06.2011 - 22:31:35 


Altyapı çalışmalarını tamamlayıp, çevre düzenlemeleri ve yeni projelere yönelen Belediye Başkanı Özer Kaptan, Esenköy ün hızlı bir gelişme çizelgesi yakaladığını söyledi.

 
 
 
Makamında ziyaret ettiğimiz Başkan Özer Kaptan, Yalova İnternet Televizyonu kameralarına, belde de alt yapı sorununun tamamıyla bittiğini, üst yapı ve çevre düzenlemeleriyle uğraştıklarını, özellikle sahillerde yapılan değişiklikler ve yeni projeler ile belde halkının ve yazlıkçı olarak bilinen misafirlerin çok daha rahat bir yaz sezonu geçireceklerini belirtti.

 

Yaptığı çalışmalar ile adından sıkça bahsettiren Esenköy’ün başarılı Belediye Başkanı Özer Kaptan; “Göreve geldiğimizden bu yana altyapı sorununu çözebilmek, belde halkını sıkıntıdan kurtarabilmek için var gücümüzle çalıştık. Çok şükür ki, alt yapı sorununu tamamıyla bitirdik. Kanalizasyon arıtma tesisini de inşallah Ağustos ayında sonuçlandıracağız.

 

Esenköy artık altyapı sorunu olmayan bir belde

 

Üst yapı çalışmaları ve çevre düzenlemelerine büyük önem veriyoruz. Tabi bu arada yeni projelerde geliştiriyor, yatırımcılarla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Sahillere kazandırdığımız, dalga kıran olarak tabir ettiğimiz mini mendirekler sayesinde halkımız denizden ve plajlarımızdan daha rahat ve güvenli bir şekilde yararlanabilecek.

 

Beldeye doğalgaz ve üniversite

 

İnşallah bu yıl içinde Esenköy’ümüz doğalgaz ve üniversiteye kavuşacak. Üniversitenin faaliyete geçmesiyle beldenin ekonomisi de canlanacak, iki ay gibi kısa süren yaz sezonu sonrasında esnafımız kış aylarında da ticari anlamda hareketlilik kazanacak. Üniversitenin getireceği canlılığın yanı sıra kış aylarında beldeye yatırım yapmak isteyen, istihdam imkanı sağlayacak özel firmalar ile de görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Yapımı devam eden yeni yol ile Yalova’ya olan mesafemiz oldukça kısaldı. Yaklaşık 20 dakika da il merkezine gidebileceğiz. Bu durum tabi ki, beldemiz için büyük bir avantaj oluşturacak. Günlük ve hafta sonu anlamında turizm hareketliliği de beldemize çekip, önemli istihdamlar sağlayan, Yalova’nın yanı başında bir turizm merkezi konumunda olacağız." Dedi. 

 

Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan’ın görüntülü haberini www.yalovaradyotv.com ‘da izleyebilirsiniz.

 
 
.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

2306 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
4  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,66 saniye.