Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Ak Parti de çalışmalar hızlandı

Ak Parti de çalışmalar hızlandı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 7.06.2011 - 22:50:27 


Milletvekili adayları Temel Coşkun ve Mustafa Pehlivan ilçeler, beldeler ve köylerde seçim çalışmalarını sürdürürken, Yalova nın farklı kesimleri ile destek buluşmalarına devam ediyor.

 
 
 
AK Parti Yalova milletvekili adayları Temel Coşkun ve Mustafa Pehlivan, ilçelerde, Merkeze bağlı köylerde, mahallelerde seçim çalışmalarını sürdürürken, Yalova’nın farklı kesimleri ile destek buluşmalarına devam ediyorlar. Bir yandan Seçim Koordinasyon Merkezi(S.K.M.)’nin hazırladığı programlara katılan milletvekili adayları, diğer yandan ev ve mahalle toplantılarını gerçekleştiriyorlar.
 

TGRT Haber TV`nin öğlen haber programına canlı yayın konuğu olarak katılan AK Parti Yalova milletvekili adayı Temel Coşkun, Yalova’nın ulusal anlamda bir cazibe merkezi olarak yer alması için ekranları başındaki izleyicilere Yalova’yı tanıtmaya ve seçim çalışmalarını ulusal medyada anlatmaya devam ediyor. Yalova’mızın zengin turizm ve doğal kaynaklarını her fırsatta Türkiye’ye ve tüm Dünya ülkelerine tanıtılması için fırsatların oluşmasına ve tanıtım çalışmalarının etkin bir şekilde sürdürülmesine devam edeceğini belirten milletvekili adayı Temel Coşkun, “Yalova’mız tüm kaynakları ve bölge içerisindeki önemli jeopolitik konumu ile bir cazibe merkezidir. Ciddi ve kullanılabilir bir iş potansiyeli, istihdam edilecek önemli bir güç mevcuttur. Gerek iş dünyasının gerekse kamu yatırım ve teşviklerinin bu konuda dikkatini çekecek tanıtım çalışmalarımızı ve girişimlerimizi sürdüreceğiz. Herşey Yalova için, Herşey Yalovalı Kardeşlerimiz için” dedi.

Kendi köyünde seçim çalışmalarını sürdüren milletvekili adayı Mustafa Pehlivan, Samanlı, Kadıköy ve Termal ilçesinde seçim çalışmaları ve ziyaretler gerçekleştirdi.

Cafe The Kaizen’de, Yalovaspor taraftar grubu ile buluşan milletvekili adayları, il başkanı, il yönetim kurulu üyeleri, Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, Altınova Belediye başkanı, gençlik kolları il başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Taxi Gençlik taraftar grubu ile yemekte bir araya geldiler. AK Parti Yalova il yöneticileri Nusret Karaalioğlu, Ömer Aslan, Bayram Koçgündüz ve Altınova Belediye başkanı Metin Oral’ın katılımı ile tribün anılarını yad eden taraftar grubu, “bizlere destek ve katkılarını esirgemeyen değerli ağabeylerimiz ve büyüklerimizle bir arada olmak bizleri mutlu etmiştir. Bizim adımızı duyup koşa koşa gelen ağabeylerimize ve büyüklerimize bizler de koşa koşa gideriz. Bizler de öyle yaptık, bizleri hiçbir zaman unutmayan, desteklerini esirgemeyen değerli büyüklerimizle bir arada olmak mutluluk vericidir. Temel Coşkun ağabeyimize en kötü günlerimiz de bile yanımızda olduğu için bir kez daha teşekkür ediyoruz” dediler. Sporu ve sporcuyu, aynı şekilde sporu destekleyenleri her fırsatta desteklemekten mutlu olduğunu, kamusal ve kişisel bir görev olarak gördüğünü ifade eden AK Parti Yalova milletvekili adayı Temel Coşkun, “İstanbul’daki görevlerim esnasında, daha evvelinde Yalova’da görevli olduğum zamanlarda, il başkanlığı döneminde ve milletvekili adaylığı sürecimde dahi siz değerli arkadaşlarımla, genç kardeşlerimle birlikte aynı kenti sevmekten ve aynı kente hizmet etmekten şeref duydum. Sizlerin Yalova ve Yalovaspor sevgisini gayet iyi bilmekte ve anlamaktayım. Bu yüzden de üzerime düşen her fedakârlığı yapmak için bir an bile tereddüt etmeden destek ve katkıda bulunmaya çalıştım. Bundan sonra da hep birlikte, el ele Yalova’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Kentimizin sorunları var bunları gayet iyi biliyoruz, sorunları çözmeye talip olduk, hizmet yolunda, Yalova sevdası ile yollara düştük, sizlerin desteklerini bekliyoruz. Yalova’da istihdam alanlarını oluşturacak ve geliştirecek ciddi projelerimiz var, çalışmalarımıza hızlı başladık. Biz, bizlere düşen görev ve fedakârlıkları yerine getirmeye çalıştık, buna memnuniyetle devam edeceğiz. Mustafa Pehlivan ile beni Ankara’ya sizleri ve Yalova’yı temsil etmek üzere göndermenizi istiyoruz. Bu seçimleri, kişilerin veya partilerin kazanımı olarak görmeyin. Yalova’mızın kalkınma noktasında çevre Büyükşehirlerinden ve hükümetten gerekli desteğini arkasına alarak, siyasi bir güç olarak Ankara’da etkin bir biçimde temsil edilmesini, tüm Yalova’mızın her kesiminden destek vermesini istiyoruz. İstikrar Sürsün, Yalova Büyüsün sloganı ile hedefe ve zafere adım adım ilerliyoruz. Bu anlamlı desteğiniz için hepinize çok teşekkür ediyor, tekrardan hoş geldiniz diyorum” dedi.  Yalovaspor taraftar grubu Taxi Gençliğin destek yemeği ile devam eden Pazartesi günü programı, mahalle toplantısı ve köy ziyaretleri ile devam etti.

Kopuz Düğün Salonunda Kazım Karabekir Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen milletvekili adayları, il ve Merkez ilçe başkanı, il ve merkez ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri salona sığmayan yüzlerce vatandaşla buluştular. Büyük bir coşku ve alkışlarla karşılanan milletvekili adaylarını kadınların çoğunluk oluşturduğu salonda vatandaşlara hitap ettiler. Kazım Karabekir Mahallesi’nin önemli bir yerleşim merkezi halin geldiğini belirten milletvekili adayı Temel Coşkun, “bu coşkulu kalabalığı oluşturan siz değerli hanımefendilere ve beyefendilere hoş geldiniz diyorum. Her gittiğimiz yerde halkımızın bu denli teveccühü ve ilgisi bizleri mutlu etmektedir. İki sıfırlık tarihi zaferle Yalova’mızı ilçeleri, beldeleri, köyleri ve mahalleleri ile kalkındıracak çalışmaları icra edecek AK Kadrolar burada karşınızdadır. Lafla sözle oyunu artırmaya çalışan, milleti oyalayan siyasi anlayış yerine hizmet eksenli siyaseti hem ulusal manada hem yerel manada etkin kılan AK Parti’nin milletvekili adayları olarak karşınıza çıkıyoruz. Gücümüzü demokrasiden aldığımız için anti demokratik girişimlerden medet ummadığımız için her fırsatta milletimizle bir araya geliyoruz ve gelmeye devam edeceğiz. Bundan rahatsız olanları da siz milletimize havale ediyoruz. Siz gereken cevabı sandıkta en iyi şekilde veriyorsunuz, eliniz, ağzınız dert görmesin. Bakınız hizmet diyoruz, hayal bile edemedikleri, edemeyecekleri icraatları gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Yanı başımızda TOKİ Konutlarındaki Aile Sağlık Merkezi’mizin takibini bizzat yaparak, siz değerli halkımızın hizmetine sunan işte bizim hizmet sevdamızdır, halkımıza hayırlı olsun diliyorum. Aynı şekilde, TOKİ Konutları’nın acil ihtiyaçları olarak bizlere iletilen Cami ve 24 Derslikli Okul ihtiyaçlarının yapımı için gerekli görüşmelerin yapılmasını sağlamış, ihalesinin hızlıca gerçekleştirilmesi ile yapımına başlanmasına sağlayan bizim sizlere olan sevdamızdandır, hayırlı uğurlu olsun. AK Parti iktidarında bütün Türkiye sathında toplu konut seferberliği başlatılmıştır. Bu kapsamda Yalova’da da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 300’ü dar gelirlilere ait olmak üzere 1152 konutluk Hacımehmet Toplu Konut Projesi ile 128 konutluk Kazımiye Toplu Konut Projesi hayata geçirilerek halkımızın hizmetine sunulmuştur. Yalova’mıza ve Yalova’da yaşayan siz değerli vatandaşlarımıza hayırlı olsun diliyoruz. Hizmetlerimiz devam edecektir, bizi izlemeye devam edin diyorum” dedi.

Akköy ve Yeni Mahalle Köyü’nü ziyaret eden milletvekili adayları burada da köylülere hitap ettiler. 12 Haziran itibariyle yeniden iktidar olacak AK Parti’nin, köylere hizmet götürme projelerine ve çalışmalarına devam edeceğini belirten milletvekili adayları, “AK Parti iktidarı döneminde, KÖYDES ve BELDES programları kapsamındaki projeler ve İl Özel İdareleri yatırımları ile köylerimizin yaşam kalitesi büyük ölçüde artırılmıştır. Bu çerçevede sadece KÖYDES kaynaklarından yol çalışmaları için 11.793.100 TL, su götürme çalışmaları için 6.300.595 TL tutarında yatırım yapılmıştır. Yeni dönemde, köylerimize yönelik destekler artarak devam edecektir. Hükümetimizce başlatılan “Bin Günde Bin Gölet” Projesi kapsamında Çınarcık, Armutlu, Çiftlikköy ve Altınova’da 5 tane Büyük Sulama Göleti; Ortaburun Baraj Gölü’nün sulama amaçlı kullanımına yönelik ise isale hattı yapılacaktır. Köylerimize yönelik kırsal kalkınma destekleri, sulama projeleri, kanalizasyon şebekesi yapım ve yenileme, arıtma tesisi yapımı çalışmalarına hız verilecektir” dediler.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti S.K.M.’nin hazırladığı program takvimi yoğunluğu her geçen gün artarak devam ediyor. 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

3286 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....

Universitede Turk Dunyasi Gunu
CHP li baskanlar bulustu
 
 Takvim
21  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.1556 32.2135
  Euro 20.5343 20.6703
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,64 saniye.