Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 CHP nin Yalova daki 666-C mitingi

CHP nin Yalova daki 666-C mitingi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 7.06.2011 - 22:55:15 


Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Teşkilatının Cumhuriyet Meydanında düzenlediği 666-C mitingine yaklaşık 1500 kişi katıldı.

 
 
 
 
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 666-C Mitingine destek vermek için ilçe, belde ve köylerden çok sayıda vatandaş gelse de, Cumhuriyet Meydanı’nda dört bir tarafı daraltılmış miting alanını doldurmaya yetmedi.

 

CHP’nin 666-C mitingi müzik ve şarkılarla tam bir konser havasında başladı.

 

Milletvekili adaylarının konuşmalarını dinlemek üzere miting alanına gelen yaklaşık bin beşyüz kişiye ilk önce 2.sıra adayı Alaattin Fitoz, iktidarı eleştirerek seslendi. Fitoz; “Ülkemizde gösterilmek istendiği gibi iyi giden hiç bir şey yok! Yalova’da esnafımızın büyük bir bölümü icralık, siftah yapmadan dükün kapatanlar var. Ekonomi büyük bir çöküş içindeyken, yükseltilen ambulans sayısını, kurulma aşamasında olan OSB’leri sizlere anlatarak hizmet yaptıklarını söylüyorlar. 12 Haziran seçimleri bunlara ders vermenin zamanıdır. Oy kullanmak için muhakkak sandığa gidin, vatandaşlık görevinizi yerine getirin” diyerek Yalova’da 2-0 yapabilmek için seçmenden destek istedi.

 

'Ünlü bir sanatçıyı dinlemek için gelmediniz'

 

Büyük bir coşku içinde sahneye gelen 1.sıra Milletvekili adayı Muharrem İnce ise toplanan kalabalığa, tam bir genel başkan edasıyla hitap etti. İktidara yüklenen İnce; “Sizler buraya traktörünüzün kontağını, dükkanınızın kapısını kapatıp geldiniz, ünlü bir sanatçıyı dinlemek için gelmediniz, burası genel başkanların katıldığı bir mitingde değil, burası ampulü sola çevirmek için toplanan gönüllülerin bir araya geldiği bir miting” diyerek, Yalova ilçe ve beldelerinde düzenlenen konser-mitinglere göndermede bulundu.

 

 

Haberin görüntülerini www.yalovaradyotv.com da izleyebilirsiniz.

 

Muharrem İnce konuşmasına şöyle devam etti: “İktidar paradan 6 sıfır attığını söylüyor, evet 6 sıfır attınız ama attığınız sıfırları kendi paranızın sonuna eklediniz. 9 yıldır bu iktidar AB’ye mi girdi, terörümü bitirdi, gençlerimiz şimdi daha mı rahat iş buluyor, yolsuzluğumu engelledi, neyi yaptı? Enflasyonda tek haneye düşmüşüz, bununla gurur duymalıymışız, Tayyip Erdoğan’a Yalova’dan sesleniyorum; 5 içinde Bağkur priminin ne kadar arttığını esnafımız çok daha iyi bilir, tüpgaz %65 artmış, elektrik %65 artmış, benzin 5 liraya dayandı. Hayaldi gerçek oldu. Artık, benzin 5 Lira. Toki ile övünüyorlar, Toki 20 bin derslik yaptı kaç okul yapar siz hesaplayın, o yapılan okulların parasını çatır çatır vatandaştan aldılar. Kamu ihale yasası mevzuatı dışına çıkardılar Toki’yi, sanki bedava yaptı, vatandaştan parasını takır takır alıyor. Yaptıklarını biliyoruz Tayyip Erdoğan, sen bir de sattıklarını anlat. Bu memleketin 2002 yılında Tüpraş’ı vardı, Petkim’i, Tekel’i vardı, Telekomu, Seka’sı vardı, Şeker fabrikaları vardı. Bu fakir bu fukara millet 90 yılda yaptı bunları. Hepsi satıldı gitti. Yerin üstünü sattılar, yerin altını da sattılar. Madenlerimizi sattılar, Türkiye’nin 3’de 1’ine maden ruhsatı verdiler. Sadece Kayseri AKP İl Başkanı 11 Yalova büyüklüğünde ruhsat aldı.

 

'Birde bunların İleri demokrasileri var'

 

Cumhuriyet tarihinde ilk kez işçilere biber gazı ata ata, poliste biber gazı kalmadı örtülü ödenekten biber gazı aldılar. Öğrenciye yok, işadamına tehdit, gazeteciye hakaret, muhalefete küfür ve pankart açan öğrenciye 15 ay hapis cezası verdiler. Demokraside 89’ncu basın özgürlüğünde 112’nci sıradayız. 2002’de AKP işbaşına geldiğinde kişi başına borcumuz 2249 dolardı, bugün kişi başına borcumuz 4152 dolardır. Devletin borcu 148 milyar dolardı bugün 306 milyar dolar.

 

'Her yere yazmışlar Hedef 2023’

 

1923 ruhunu anlayamamışsın 2023 ruhu senin neyine… Bakın Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Fevzi Çakmak, Kazım Karabekir bizim kahramanlarımız, savaş bitince aralarında bir sorun çıkmış, siyaseten anlaşamamışlar ayrı düşmüşler. Siz hiçbir Cumhuriyet Halk Partilinin ağzından Kazım Karabekir’e Fevzi Çakmak’a laf söylediğini duydunuz mu? Biz kahramanlarımıza, ejdatımıza, ölüp gitmiş aramızdan ayrılmış insanlara kötü söz söylemeyiz. Bizim terbiyemiz, ahlakımız, siyaset anlayışımız budur. Ama Başbakan ne yapıyor, sürekli İsmet Paşa’ya hakaret ediyor, asıl derdi Atatürk. Atatürk’e söyleyecek ama yemiyor. Diyor ki, İsmet Paşa camilere saman doldurdu. Evet doldurmuştur ama içine de silah doldurmuştur.

 

'AKP’ye meydan okuyorum'

 

Delikli kuruş yemedim bunun için bunlara meydan okuyorum. Korkacak bir şeyim yok! Beni seçtirmemek için mücadele ediyorlar, birliktelikler kuruyorlar ama yinede başarılı olamıyorlar. Başbakan’a sesleniyorum, ‘gönderdiğin adamlar başarılı olamıyor, bir sonrakine sen kendin gel.’ Başbakan, meydanlarda bol bol atıyor…”

 

Haberin görüntülerini www.yalovaradyotv.com da izleyebilirsiniz.

 

CHP’liler miting sonrasında Yalova caddelerinde yürüyerek halkı selamdı

HABERLERİMİZ ARTIK MYNET.COM'DA... tıklayın! 

.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

3966 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 2 )   

 ahmet velioğlu

Tarih : 8.06.2011 22:19:23  

  niçin okuyan

Cevapla


sn.yakup yürüyüşü seyrederken küçük dilinizi yutuyordunuz,okuyanı bu kadar büyütmeyin alacağı oy 3500,4000,seçimden sonra bu insanların yüzüne nasıl bakacaksınız

İp Adresi Kayıtlı   

 vedat aydın

Tarih : 7.06.2011 21:08:35  

  halkın iktidarı rantçılara korku saldı

Cevapla


sizde haber yapıyorum diye geçinmeyin insanda sıkılma onur olur daha ne olacaktı baı genel başkan ların toplayamadıgı ve bazıları gibi devlet olanakları kullanılarak yapılan taşımalara karşı sadece yalovalıların geldigi muhteşem mitingi karalayan biraz mert dogru olun chp yalovada 2 -0 yapacaktır korkunun yelleri esmeye başladı paralarla rant sözleriyle satın alınmışlara duyrulur halkın iktidari chp gümbür gümbür geliyor sizin gibi telaşa kapılıp yalan haber yapan görmeyen gözlere duymayan kulaklara kapak olsun halkla beraber hep birlikde iktidara soygun ve rantçı düzene son

İp Adresi Kayıtlı   

Sayfa  

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Yalova &304;l Saglik Muduru olarak gorev yapan Dr. Emrah Eray, Saglik bakanligi tarafinden gorevden alindi. Eray yerine Samsun Vezirkopru Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Osman Karakus atandi....

Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
3  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.3199 32.3781
  Euro 20.7742 20.9118
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,67 saniye.