Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Ak Parti seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Ak Parti seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
 Yazı Boyutu

 Tarih : 5.06.2011 - 14:06:29 


Ak Parti Yalova milletvekili adayları Temel Coşkun ve Mustafa Pehlivan seçim çalışmalarını halkla iç içe ve yoğun bir şekilde devam ettiriyorlar.

 

 

Her haftanın Cuma sabah namazında bir camide buluşan AK Partililer, bu hafta Merakuyu Camisindeydiler. Yalıtaş şirketi ve çalışanları, Gözyaşı Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Yalova milletvekili adayları, Sugören Köyü’nde kahvaltıda köy halkı ile bir araya geldiler. Paşakent Mahalle sakinleri ile mahalle buluşmaları adı altındaki programda bir araya gelen AK Parti Yalova milletvekili adayı Temel Coşkun, merkez ilçe başkanı Hüseyin Uygun, il ve merkez ilçe yöneticileri, Paşakent mahallesinde vatandaşların büyük ilgisi ile karşılandılar. İşyeri açılışı gerçekleştiren milletvekili adayı Mustafa Pehlivan, gün boyu düğün ve nişan törenlerine katılmaya devam etti. Cuma günü Bugün TV ana haber yayınının canlı konuğu olan milletvekili adayı Temel Coşkun, ülke gündemine dair gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. AK Parti Yalova Seçim beyannamesini de ekranda izleyicilere gösteren milletvekili adayı, siyasette uzlaşı ve halkın siyasilerden beklediği hoşgörü konularına özellikle değindi, seçimlerin barış ve huzurlu bir şekilde bayram içerisinde geçmesi temennilerine bulundu.

Bağlarbaşı, Gazi Osman Paşa, Mustafa Kemal Paşa, Bahçelievler ve Süleymanbey mahallesi ev ziyaretleri gerçekleştiren milletvekili adayları, diğer yandan ev toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
 

Cumartesi gününe hızlı ve hareketli başlayan AK Parti Yalova Seçim Koordinasyon Merkezi (S.K.M.) çalışmaları Yağmur Dürümevi ve Ocakbaşı işyeri açılışı ile devam etti. Kadıköy Adalı Hafız Kuran Kursu bahçesinde düzenlenen Kuran Tilaveti programına katılan milletvekili adayları Temel Coşkun ve Mustafa Pehlivan, iş adamları Ercan Gürer, Metehan Ciner ve Aydın Ceylan’ın düzenlemiş olduğu destek yemeğinde iş adamları, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar ile bir araya geldiler. Yemeği ve bu denli önemli desteği düzenleyen duyarlı iş adamlarına teşekkür eden AK Parti Yalova milletvekili adayı Temel Coşkun, “Yalova, Ülkemizin nüfus artış hızı en yüksek ve en fazla göç alan şehirlerinin başında gelmektedir. İşsizlik, ülkemizin temel meselelerinden bir olmakla birlikte, bu niteliği nedeniyle Yalova için de öncelikli sorunlar arasındadır. Bu bağlamda Yalova’nın göze çarpan bir özelliği de Organize Sanayi Bölgesi olmayan Ülkemizdeki tek il olmasıdır.  Yeni dönemde, kuruluş çalışmaları devam eden Gemi Yan Sanayi İhtisas OSB, Bilişim İhtisas OSB ve Çiçekçilik OSB tamamlanarak işletmeye alınacak; Kompozit İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Taşıt Araçları İhtisas Organize Sanayi Bölgesi adıyla iki yeni OSB daha kurulmasına yönelik çalışmalar başlatılacaktır. Orta vadede yaklaşık 10.000 kişiye iş imkânı sağlayacak yeni OSB’ler, istihdam sorununun çözümünde önemli bir rol oynayacaktır. Bu çerçevede yatırımcıların ilimizi tercih etmelerine yönelik siyasi ve idari tedbirler uygulamaya konacaktır” dedi.

Özel Yalova Hastanesi’nin çevre günü dolayısıyla Yürüyen Köşk’te düzenlemiş olduğu konsere katılan milletvekili adayları, Uygulama Oteli’nde düzenlenen ‘Amatör Spor Kulüpleri, antrenörleri ve oyuncuları ile buluşma’ toplantısında yüzlerce sporcuyla bir araya geldiler. Sporu ve sporcuyu sevdiğinin, AK Parti’nin Yalova projelerinde sporun ve gençliğin ayrı bir yeri olduğunun altını çizen milletvekili adayı Temel Coşkun, “    AK Parti iktidarı döneminde, Gençlik Merkezi aktif hale getirilerek gençlerimize yönelik sosyal ve kültürel aktiviteler nicelik ve nitelik olarak artırılmıştır. Belediyelerin amatör spor kulüplerine maddi destek sağlaması yönünde yasal düzenleme yapılmış; Yalova Spor Kulübü’nün de dahil olduğu Üçüncü Lig profesyonel futbol kulüplerimizin deplasman kafilelerinin bütün konaklama ve ulaşım giderlerinin Futbol Federasyonu tarafından karşılanması sağlanmıştır. Yeni dönemde, Yalova Merkezde 2000 kişilik Kapalı Spor Salonu ile olimpik yüzme havuzu, kortlar ve oyun alanlarını ihtiva eden bir Spor Kompleksi; Çınarcık İlçemizde ise 250 kişilik Kapalı Spor Salonu yapılması sağlanacaktır. Amatör ve ferdi sporlar desteklenecek; uluslararası sportif başarı gösteren sporcuların ödüllendirilmesi sağlanacaktır. Yalovaspor’un yeniden profesyonel lige çıkması için her türlü destek verilecektir” dedi.
 
Cumartesi gecesini düğün ve nişan programlarının yoğunluğu ile geçiren milletvekili adayları, çiftleri düğünlerinde ziyaret ederek, ailelerini ve yakınlarını tebrik ettiler.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  GÜNCEL

4079 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
5  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,58 saniye.