Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Cem TOKER, Yalova da iktidara yüklendi

Cem TOKER, Yalova da iktidara yüklendi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 4.06.2011 - 13:40:40 


Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Cem Toker, Yaılova ziyaretinde düzenlediği basın toplantısında iktidara yüklenerek, yapılan özelleştirmelerin halkın yararına olmadığını söyledi.

 
 
Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Cem Toker, partisinin Yalova Milletvekili Adayı Sezer Sevinçler’i ziyaretinde yerel basın mensuplarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Morgül Pastanesi’nde düzenlenen toplantıya Yalova’daki basın mensupları yoğun ilgi gösterirken, program esnasında pastanede bulunan personel ve müşteriler Toker’in konuşmasını ilgiyle dinledi.

 

Kapital ve sermayeden yana bir parti olmalarına rağmen iktidarın çalışmalarını özellikle de özelleştirmeleri doğru bulmadığını belirten LDP Genel Başkanı Cem Toker, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

 

LDP LİDERİ TOKER; 12 HAZİRANDA GENEL BAŞKANLARIN EMİR KULUNU SEÇECEĞİZ.

Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Cem TOKER, Yalova’da düzenlediği basın toplantısında; “Demokrasinin olmadığı ülkemizde genel seçimlere gidiyoruz. 12 Haziranda genel başkanların emir kulunu seçeceğiz.”

Liberal Demokrat Parti (LDP) Genel Başkanı Cem TOKER, "Türkiye'de 9 senedir anayasal bağımsız kurumlar, iktidar partisine bağımlı hale getirilmeye çalışılıyor" dedi.

 

Partisinin milletvekili Yalova Milletvekili  adayları Sezer SEVİNÇLER ve Hüseyin ALTAYLI’ya destek vermek amacıyla Genel Başkan Yardımcısı Metin MİNTAZ ile Yalova'ya gelen ve Yalova Teşkilatının düzenlediği basın toplantısında , basın mensuplarıyla buluşan Cem TOKER, Türkiye'de katılımcı demokrasinin olmadığını öne sürdü.

Liberal Demokrat Parti Başkanı Cem TOKER'in Yalova'yı Ziyaretinde Yalova il Emniyet Müdürü A. Selim AKYILDIZ güvenlik önlemlerinin kontrolü ve LDP başkanının ziyareti için nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Türkiye'de 9 senedir anayasal bağımsız kurumların iktidar partisine bağımlı hale getirilmeye çalışıldığını savunan TOKER, "Bunlar demokratik adımlar değil fakat demokrasinin ne olduğunu bilmeyen halkımız buna sessiz kalıyor. Demokrasiyi bilenler için bazı temel ilkeler var. Şeffaflık mesela. Dürüst bir hükümet şeffaf olur. Şeffaflık demek, milletin vergisini nereye harcıyoruz bunun hesabını vermek demektir" diye konuştu.

TOKER, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimin "demokrasi şöleni olmayacağını" savunarak, "Türkiye'de katılımcı, halkın bilfiil katıldığı bir demokrasi yoktur. Dört senede bir önümüze kağıt koyarlar, üzerinde kurt, kuş, kuzu, ampul olan... Üzerine bir tanesinin basarız" dedi.

Cem TOKER, bazı yabancı firmaların Türkiye'de rüşvet verdiğini itiraf ettiğini ancak buna rağmen adı geçen bürokratlarla ilgili soruşturma yapılmadığını ileri sürerek, "Siyasette ahlaksızlığı siyasetçinin uçkurunda arayanlar var ya, gelsinler bu olaylarda arasınlar. Ahlaksızlık burada. Siyasetçinin uçkuru benim günlük hayatımı etkilemiyor. O kendi ailesiyle çözeceği kendi sorunu" diye konuştu.
 

Yalova’da bir dizi ziyaretlerde de bulunan Cem TOKER, İl Genel Meclisi Başkanı Atalay BEŞTAŞ, Yalova Gazeteciler Derneği ve Çevre Gazetesini de ziyaret etti.

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SIYASET

2150 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Belediye Baskan adayi Mehmet Gurel in Yalova da yuzde 47 oy alarak Belediye Baskanligini kazanmasi Yalovalilari sokaga doktu. Cumhuriyet meydaninda kutlamalar yapildi....

Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
30  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.3389 32.3971
  Euro 20.6724 20.8093
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,81 saniye.