Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Milliyetçi Hareket Partisi ÇİFTLİKKÖY deki tüm dengeleri bozdu...      Çiftlikköy ilçemizde Ak Parti, CHP ve MHP arasında bir yerel seçim rüzgari esecek...          Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Nazan ÖNCEL in Yeni Albümü

Nazan ÖNCEL in Yeni Albümü
 Yazı Boyutu

 Tarih : 3.06.2011 - 00:35:01 


Hatırına Sustum dedikten tam yirmi dokuz ay sonra yeni albümle müzik severle buluşacak olan Nazan Öncel, HAYVAN adının verildiği albümle geliyor.

 
 
 
Hatırına Sustum dedikten tam yirmi dokuz ay sonra yeni albümle müzik severle buluşacak olan Nazan Öncel ‘Hayvan’ adının verildiği albümle geliyor. 6. Haziranda DMC’den çıkacak olan albüm ismini sanatçının bir ozan deyişiyle kaleme aldığı Normal adlı şarkısında geçen bir dizeden almıştır.

Hayvan’da on şarkı ve on bir track bulunuyor. Hayvan, ağırlıklı olarak aşk ve insan ilişkilerinin çok boyutlu olarak işlendiği temalardan oluşuyor. Her albümde olduğu gibi söz ve bestelerin tamamı Nazan Öncel imzasını taşırken bu albümde bir sürpriz yaparak oğlu Serkan Öncel’le birlikte sözlerini yazdığı bir şarkıya da yer veriyor. Prodüktörlüğünü Akşit Togay’ın yaptığı albümde Supervisor’lüğünü Samsun Demir üstlenirken, sanat yönetmenliğinde Nazan Öncel imzası yer alıyor. Nazan Öncel ‘Pek çok kıymetli müzisyenin performansıyla hazırlanan bu albümde diğer albümlerin aksine Janti’nin yanı sıra Mustafa Ceceli, Burak Yeter, Tufan Taş, Orkun Tunç, Özgür Yedievli ve Taner Yurdunkulu gibi genç, yetenekli ve sevilen aranjörlerle çalışmaktan huzur duyduğunu ve her birinin ayrı bir dünya olduklarını, ifade ederken ruhumun dilinden çok iyi analdılar, mis gibi bir iş çıkardılar, daha ne isterim; gerisi iyilik sağlık,’ dedi.
 
Normal
 
Geldin gittin bir laf soktun
Kırdın kırdın doymadın
Gözüm arkada kaldı da
Baktın baktın görmedin
Alçak alkçak
Benden arta kalmadı
İçim gitti durmadı
Amma zalimmişsin hain
Sana bir şey koymadı
Normal normal normal
Normal normal normal
Uyudu uyandı gözlerim
Nasıl hastadır yüreğim
İlaç felan istemez
Takmadığından eminim
Hayvan hayvan
Bana artık bir şey sorma
Cevaplarım da komada
Ne içerde ne dışarıda
Sana bir şey koymadı
Normal normal normal
Normal normal normal
Sana normal gelen
Bana neden anormal hı
Kapılarını aç kapatma
Bir kuş girerse odana
Kanadı kırık bırakma
Kurtar kurtar

Söz-beste: Nazan Öncel
Düzenleme: Tufan Taş
 
 
İnsanın daha kapağını görür görmez çarpıldığı, göze en farklı gelen albümlerinden biri Nazan Öncel’in Hayvan adını verdiği albümü. Bu kadar merak uyandıran bir kapak tasarımını hazırlarken ‘afiş tadında olsun istedim’, diyor Nazan Öncel. Nazan Öncel Hayvan dediyse bir bildiği vardır diyor insan.
Albümün açılışını yapan Normal şarkısı âşık geleneğiyle yazılmış bir taşlama. Sözlerin cuk oturduğu, epeyce farklı ve plastik olmayan, coşkulu ve tempolu bir şarkı. Bu öyle bir taşlama ki, artık nereye atarsanız, taş oraya gider; orası size kalmış bir şey.’ister bir sevgiliye söyleyin, ister ona, ister buna’ diyen Nazan Öncel on şarkılık albüme sevenleri için bir de kıyak çekerek Janti versiyonunu koymuş. Hiç acele etmeden öyle bir aheste söylemiş ki, o Normal dese de (sözüm buradan dışarı) insan ister istemez hayvan derken yakalıyor kendisini ve şarkı bittiğinde hiçbir soru işareti kalmıyor kafasında.
.
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 2 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SON DAKIKA

3499 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
 
 Takvim
29  Mart 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2596 32.3177
  Euro 21.2554 21.3962
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,66 saniye.