Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Sugörenliler unutulmaz bir haftasonu yaşadı

Sugörenliler unutulmaz bir haftasonu yaşadı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 31.05.2011 - 07:47:17 


İsmet KOÇHAN İlköğretimde Okul Aile Birliği tarafından Öğretmen, Öğrenci ve velilerin katkılarıyla düzenlenen Yıl Sonu Şenliği ve Kermes Sugörenlilere unutulmaz bir haftasonu yaşattı.

 
 
 
Sugören Sosyal Hizmet binasında halkın yoğun ilgi gösterdiği Yıl Sonu Şenliği ve Kermes İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Sugören İsmet KOÇHAN İlköğretim Okulu Müdürü Hüzeyin ÇİBİR'in açılış konuşmasının ardından öğrencilerin sergilediği birbirinden güzel oyun ve skeçler beğeniyle izlendi. Kermesin açılışında kurdelayı Muhtar M.Osman KARATAŞ, Okul Müdürü Hüseyin ÇİBİR, Mustafa OCAK, Dr. Hasan ÖZÇELİK, Okul Aile Birliği Başkanı Vedat KOLPAR, Cengiz METE, Nurten AVAR ve köyün büyüklerinden Yusuf ÖZTOPRAK birlikte yaptı.



Folklörcüler Göz Doldurdu

Özellikle Sugören İsmet KOÇHAN İlköğretim Okulu Folklor ekibinin sahnelediği gösteriler yoğun alkış altında gerçekleşirken ekibin geçtiğimiz haftalarda Makedonya'da katıldığı festivalde sergilediği performans ve aldığı birincilik ödülünün açıklanmasıyla coşku daha da arttı.





Kermes ve Yöresel Tatlar Beğeni Topladı

Yıl sonu şenliğinin bir parçası olarak bu yıl ilk kez gerçekleştirilen kermeste sergilenen ve okul yararına satışa sunulan el işlemeleri ve yöresel lezzetlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Özellikle hamur işlemleri ve zeytinyağlı sarmalar tam anlamıyla kapış kapış alıcı buldu. El işlemelerinin de tamamına yakını satılırken okul yararına ciddi bir gelir elde edildi.






Siyasi Partilerden Yoğun Katılım

Gerçekleştirilen Yıl Sonu Şenliği ve Kermese Sugörenlilerin yanı sıra Yalova'dan da geniş bir katılım sağlandı. AK Parti, CHP, DP milletvekili adayları ve partililer şenliğe katılarak öğrencilerin ve Sugörenlilerin bu mutlu gününe ortak oldular.

AK Parti, Milletvekili adayları Temel COŞKUN, Mustafa PEHLİVAN, İl Başkanı Mazhar AYDIN, Eski İl Başkanlarından Reşat SÖZEN, İl Yöneticisi Nurten AVAR, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet GÖKMENOĞLU, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Taner KÜLÜŞLÜ ve birçok partilinin de aralarında bulunduğu kalabalık bir ekiple Sugören

Sosyal Hizmet Binası'ndaki yerini aldı. Temel COŞKUN ve Mustafa PEHLİVAN öğrencilerin sergilediği oyunları beğeniyle izlerken, Temel COŞKUN Gelin-Damat skecini oynayan gelin ve damat'a düğün hediyesi olarak para taktı. Kermes stantlarını da dolaşan AK Partililer Sugörenlilerin hazırladığı yöresel lezzetlerden de tatma fırsatı yakaladılar.







CHP de törene Milletvekili Adayı Alaattin FİTOZ, İl Başkanı Cemil FİTOZ ve İl Genel Meclisi Üyesi Altuğ DOĞAN ve birçok partilinin bulunduğu ekipleriyle katılırken, Alaattin FİTOZ yapılacak çekiliş için satışı yapılan çikolatalardan bol miktarda alarak köylülere ikram etti. Özellikle CHP'li kadınların kermes stantlarına yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Muharrem İNCE'nin başka bir programda olduğu için katılamadığı öğrenildi.




DP'nin de iştirak ettiği şenlik de Milletvekili Yüksel DURAK ve beraberindekiler oyunları beğeniyle izlerken halkın programa gösterdiği ilginin çok güzel olduğunu belirttiler.





Yalova Üniversitesi de Oradaydı

Aynı gün Sugören İsmet KOÇHAN İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda Sugörenli gençlere Avrupa Birliği ve Ulusal Ajans tarafından desteklenen gençlere yönelik değişim ve gönüllülük projelerinin anlatıldığı bir panele katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Filiz KARAOSMANOĞLU, YADİM Koordinatörü Gülgönül BOZOĞLU ve YADİM Koordinatör Yardımcısı Ali Erhan KONUK üniversiteyi temsilen yıl sonu şenliğine iştirak ederek gösterileri izledi ve kermes stantlarını gezdi.

Okul Müdürü Hüseyin ÇİBİR'le bazı değerlendirmelerde bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Filiz KARAOSMANOĞLU, ÇİBİR'e öğrencileri ile birlikte Üniversite'nin bahar şenliğine katılmaları için davette bulundu.



Çekilişlere İlgi Yoğundu

Şenlik boyunca katılımcılara dağıtılan çikolatalardan çıkan numaralar arasından yapılan çekilişlerde şanslı isimler ütü, yemek takımı, bisiklet, cep telefonu, laptop gibi sürpriz hediyelerin sahibi oldular. Özellikle laptop çekilişi sırasında heyecan doruk noktaya ulaştı. Çekilişin talihlilerine hediyelerini Prof. Dr. Filiz KARAOSMANOĞLU, Muhtar M.Osman KARATAŞ, Mustafa OCAK, Dr. Hasan ÖZÇELİK ve Vedat KOLPAR takdim etti.







Vedat KOLPAR : Şenliği ve Kermesi Gelenekselleştirmek istiyoruz

Okul Aile Birliği Başkanı Vedat KOLPAR Sugören.NET'e yaptığı açıklamada bu sene ilk kez organize edilen kermes ve yıl sonu şenliğinin bazı eksiklerinin olabileceğini ve önümüzdeki yıllarda daha iyi organizasyonla çok daha başarılı bir şekilde gerçekleşeceğini inandığını ifade ederek, tüm velilerin özveri ile çalıştığını ve isteklerinin şenlik ve kermesi gelenekselleştirmek olduğunu dile getirdi. KOLPAR başta Okul Müdürü Hüseyin ÇİBİR, olmak üzere tüm öğretmenlere, velilere, öğrencilere ve katılımcılara teşekkür etti.

Sugören.NET : "Emeği Geçen Herkese Teşekkürler"

Sugören.NET olarak, yıl sonu şenliğinin ve kermesin düzenlenmesinde emeği geçen başta Okul Müdürü Hüseyin ÇİBİR, Okul Aile Birliği Başkanı Vedat KOLPAR ve Muhtar M.Osman KARATAŞ olmak üzere, emeği geçen tüm öğretmen, veli, öğrencilere, organizasyonun gerçek bir şenliğe dönüşmesini sağlayan katılımcılara, bu güzel günde Sugörenlileri yanlız bırakmayan siyasi parti temsilcilerine, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Filiz KARAOSMANOĞLU ile YADİM Koordinatörü Gülgönül BOZOĞLU ve Ali Erhan KONUK'a, Mustafa OCAK, Dr. Hasan ÖZÇELİK, İsa BAŞARAN, Rıdvan ÖZTOPRAK, Cengiz METE Valilik Özel Kalem Müdürü Ömer Faruk KÖSEOĞLU ve ismini sayamadığımız bütün katılımcılara Sugören Köyü adına teşekkür ediyoruz.















 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  YASAM

2194 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Belediye Baskan adayi Mehmet Gurel in Yalova da yuzde 47 oy alarak Belediye Baskanligini kazanmasi Yalovalilari sokaga doktu. Cumhuriyet meydaninda kutlamalar yapildi....

Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
30  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.3091 32.3673
  Euro 20.5410 20.6770
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,70 saniye.