Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Yalova da Yeni Başkan Mahmut Güral

Yalova da Yeni Başkan Mahmut Güral
 Yazı Boyutu

 Tarih : 30.05.2011 - 08:14:32 


Türkiye Sakatlar Derneği Yalova Şubesinin 5 nci Genel Kurulu sonrasında 3 dönemdir başkanlık görevini sürdüren Alpaslan Erkoç, görevi Mahmut Güral a devretti.

 
 
Geçtiğimiz günlerde Türkiye Sakatlar Derneği Yalova Şubesinin yapılan 5.Genel Kurulu sonrası 3 dönemdir başkanlık görevini yürüten Alpaslan Erkoç, kongre sonrası görevi Mahmut Güral’a devretti.

 

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü BOYRAZ’ın da hazır bulunduğu kongre sonrasında yeni yönetimi tebrik ederken yaptığı kısa konuşmasında, “Türkiye çapında bulunan 64 şubemiz içinde Yalova Şubemizin çalışmalarından büyük gurur duyduk. Yaptıkları birçok etkinliklerde yanlarında olma fırsatını yaşadık. Şimdiye kadar yapmış olduğu tüm güzel çalışmaları için eski Başkan Alpaslan Erkoç’a teşekkür ediyor, Yeni Başkan Mahmut GÜRAL ve ekibine de hayırlı olsun diyorum. Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezi olarak her zaman yanında olacağımızı ifade ediyorum. Ülkemizde engellilerimizin aşması gereken büyük sorunları bulunmaktadır. Bu sorunları ancak bizlerin gerek TBMM’de gerekse Yerel Yönetim Meclislerinde gerçekleştirmemiz mümkündür. Kimsenin yaşadığımız sorunları bilmesi mümkün değil. Ancak Hayatın gerçekleri ya başlarına gelince ya da bir yakını engelli olduklarında yaklaşma gereğini gösteriyorlar. Bu anlayışı ve önümüze örülen duvarı yıkmak durumundayız. Bitmeyen mücadelemizi, yıkılmayan azmimizle yenmeye kararlıyız.” Dedi.

 
Türkiye Sakatlar Derneği Yalova Şubesi Yeni Başkanı Mahmut Güral’da , “Yalova İlimizde yaşayan engellilerimizin sorunlarını çözümlemek adına atacağımız her adımda gerek Yerel gerekse Özel ve Kamu Sektör yetkililerimizin duyarsız kalmayacaklarını biliyorum.  Yalova halkımızın da engellilerimize duyarlı yaklaşımlarını biliyoruz. Çözümlenmesi gereken temel sorunlarımızı halkımızla paylaşmaya hazırız. Bu sorunların en başında Eğitim ve Engelli İstihdamı gelmektedir. Pozitif yaklaşımların bu sorunlarımızı çözmede kolaylık sağlayacağına inanıyorum. Bu münasebetle ben de eski Başkanımız Alpaslan Erkoç’a şimdiye kadar ki çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyor, Bundan sonra ki çalışmalarında başarılar diliyorum. Derneğimiz Genel Başkanı Sn. Şükrü Boyraz’ın desteği için de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.” Şeklinde konuştu.

 

Türkiye Sakatlar Derneği Yalova Şubesi yeni yönetimi şu üyelerden oluştu.

H.Mahmut Güral, Ergül Dağcı, Erhan Egemen, Selami Ardahan, Funda Doğan

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 1 Puan Verildi
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  GÜNCEL

2206 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
5  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2472 32.3053
  Euro 20.9994 21.1385
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,59 saniye.