Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Saadet Partisi nden Sevgi ve Kardeşlik Gecesi

Saadet Partisi nden  Sevgi ve Kardeşlik Gecesi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 25.05.2011 - 07:48:35 


Saadet Partisi Yalova İl Başkanlığı başmüşahitler ve teşkilat mensuplarının tanışma ve kaynaşmasını sağlamak amacı ile SPORIUM’da Sevgi ve Kardeşlik Gecesi düzenledi.

 

Geceye il ve ilçe yöneticileri, milletvekili adayları Mustafa BALTA ve Dursun GÜLEÇ, Saadet Partisi GİK üyesi, seçim çalışmaları bölge sorumlusu, araştırmacı, gazeteci, yazar ve tarihçi Ekrem ŞAMA, Saadet Partisi GİK üyesi Orhan ALTINÖZ’ de iştirak ettiler.

Programın ilk konuşmasını Saadet Partisi Yalova Milletvekili Adayı Dursun GÜLEÇ yaptı. Güleç konuşmasında işçi, memur ve esnafın halini kısaca özetledikten sonra konuşmasını şöyle bitirdi. “Milletimiz artık 500-600 Tl.’ye dahi iş bulamıyor. Sanki esir pazarına düştü. İnşallah bize vereceğiniz destekle, bu merhametsiz, bu duygusuz anlayışı yıkacağız. Biz herkes için merhamet, herkes için şefkat ve herkes için adalet istiyoruz.”

Ardından mikrofona yoğun tezahüratla gelen Saadet Partisi GİK üyesi ve Yalova Milletvekili adayı Mustafa BALTA konuşmasına müşahit yoklaması yaparak başladı ve şöyle devam etti. “Saadet Partisi’nin toplantıları göstermelik, yapılsın da olsun diye yapılan toplantılardan değildir. Hayatının her kademesinin ahirette hesabını vereceğine inanan bilinçli bir kul milletvekilliği gibi bir göreve balıklama atlamaz. İnsanlar sizi görevlendirdiklerinde görevden kaçamazsınız. Bu nöbetten kaçmak olur. Bakın ne için çalıştığımızı açıklıyorum. 5700 yıllık projenin güncel yüz yıllık projesini açıklıyorum. 1923 senesinde Lozan anlaşması ile başlatılan süreç 2023’te sona erecektir. Şu anda 2023 idealini araçlarının üzerine yazanlar, eğer bunun manasını biliyorlarsa büyük hıyanet içerisindeler. Bilmiyorlarsa gaflet ve dalalet içindeler. Onun için Avrupa’da, Hristiyan âleminde bu tarih çok önemli bir tarihtir. Kelimelerimi özenle seçiyorum, sizin söylediklerimi tam olarak anlamanızı ve herkese bu büyük gerçeği anlatmanızı istiyorum.

Her biriniz bilgi sahibi olunca görevli olmaya mecbursunuz, çünkü bilgi sorumluluktur. Bilgi aynı zamanda güçtür. Bildiğiniz gibi BOP olarak anılan ve açılımı Büyük Ortadoğu Projesi olarak yapılan, başbakanımızın eş başkanı olmaktan övündüğü, bu proje kapsamında ortadoğudaki onu aşkın ülkede akan Müslüman kanı ve gözyaşının sebebi BOP değil BİP’tir. Yani Büyük İsrail Projesi. Elbette bunu böyle söylemezler. Böyle söylediklerinde asıl niyet açığa çıkar ve tüm dünya halkları ayaklanır.  Böyle adını değiştirerek bizi adeta dayıya götürüyorlar. (Cahiliye Mekke’sinde kız çocuklarını diri diri toprağa gömmenin adı idi “dayıya götürmek”) Bu projenin içinde Osmanlı’dan koparılan 22 tane devlet var. Osmanlı Devleti dağılmadan önce 22.000.000 kilometrekare toprağa sahipti. Bu 22 devlet ve Türkiye bu projenin içerisindedir.

Hatırlarsanız 2005 yılında zamanın Amerikan Dışişleri Bakanı Condelezza Rice, zamanının dışişleri bakanı şu an Cumhurbaşkanımız olan Sayın Gül ile birlikte güle-oynaya yaptığı basın toplantısında yine güle-oynaya bu planı açıklamıştı. Ve bu projeye devletimizi idare edenler evet dedi ve proje yürüyor. Bakınız Afganistan, Irak, Tunus, Cezayir, Mısır, Libya ve diğerlerinin kukla idarecilerini dahi artık halkın öze dönüş talepleri karşısında oyalama maksatlı olarak değiştiriyorlar. Aslı şudur. Nil ve Fırat arasına Siyonistler yerleşecek, tüm dünya hakları %80 i öldürülerek kalanı kendilerine hizmet etmek üzere bırakılacaktır. Sizleri ve şahsınızda tüm halkımızı uyarıyorum. Bu projenin gerçekten farkında olan ve bu tehlikeye karşı halkımızı ve tüm insanlığı uyaran sadece Milli Görüş ve onun tek temsilcisi Saadet Partisidir. Milli Görüş Yeni ve Adil bir Dünya kurmak için çalışıyor. Yeni bir dünya kurmak için önce Türkiye’nin kurtarılması ve gerçek özgürlüğe ve adalete kavuşturulması gerekmektedir. “

Mustafa BALTA sözlerini şu şekilde bitirdi. “Hiç unutmuyorum. Rahmetli liderimiz Prof. Dr. Necmeddin ERBAKAN 2007 seçimleri öncesi dört saatlik konuşmasından bize şunları söyledi. “Ey Milli Görüşçüler. Bakınız dört saattir konuşuyoruz. Özünde şu vardır. Son olarak size üç hedef gösteriyorum. Yaşanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya kurulacaktır. Eğer dünyayı bu emperyalistlere teslim ederseniz o Afrika’daki kaburgaları sayılan çocuğu düşünmez. O hala petrolün peşindedir. Madenin peşindedir. Onun için sizler bu duruma müdahale etmeye mecbursunuz. Ve Osmanlı ceddimizin torunları olarak dünyayı yeniden adaletle dizayn etmeye mecbursunuz.”
 

Ardından birer selamlama konuşması yapan Saadet Partisi GİK üyeleri Orhan ALTINÖZ ve Ekrem ŞAMA yoğun katılım, coşku ve heyecan için Yalova’lı Milli Görüşçülere teşekkür ettiler.

Saadet Yalova teşkilatınca özel olarak hazırlanan seçim müziğinin de canlı performansla partililerin beğenisine sunulduğu gece, sinevizyon gösterimi ve Milli Görüş insanlığa hizmet yemini ile sona erdi.

 

  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SIYASET

3084 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
Yalova Il Ozel Idaresi tarafindan gerceklestirilen ihale ile, Cinarcik ilcesinde bulunan Senkoy Koylu Pazaryeri modern ve yeni tesisleri onumuzdeki aylarda hizmete girecek....
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova Belediye Baskan adayi Mehmet Gurel in Yalova da yuzde 47 oy alarak Belediye Baskanligini kazanmasi Yalovalilari sokaga doktu. Cumhuriyet meydaninda kutlamalar yapildi....

Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
30  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.3389 32.3971
  Euro 20.6724 20.8093
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,67 saniye.