Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 Has Parti Yalova da ilk toplantısını düzenledi

Has Parti Yalova da ilk toplantısını düzenledi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 21.05.2011 - 22:48:39 


Halkın Sesi Partisi Yalova İl Teşkilatı, Yalova da ilk kez düzenlediği İktidara Yürüyüş Toplantısını Genel Başkan Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu nun katılımıyla Yalova Belediyesi Nikah Salonu nda gerçekleştirdi.

 
 
 
Kuruluşundan bu yana geçen kısa bir süre içinde tüm illerde hızla teşkilatlanan Halkın Sesi Partisi’nin Yalova’da düzenlediği İktidara Yürüyüş adlı toplantıya, partililer yanı sıra Yalovalılar da yoğun ilgi gösterdi.

 

Yalova Belediyesi Nikah Salonu’na sığmayan coşkulu bir kalabalığa seslenen 1’nci sıra Milletvekili Adayı Halil İbrahim Büyükgümüş, “3 ay gibi kısa bir sürede 3 yıllık bir iş başardık. Yinede yaptıklarımızı yeterli görmüyoruz, daha yapacak çok işimiz var. Ve bu ulvi düşüncelerle partimizde gerçekleştirdiğimiz bu büyük birliği Türkiye’de de başarmak, Türkiye’de de gerçekleştirmek istiyoruz. Televizyonlarımızın başına geçtiğimizde bir büyük kavga bir büyük hakaret, siyasetimiz bu kadar kirletilmemişti. Siyaset meydanı hiç bu kadar kirli olmamıştı. Çocuklarımıza akşamları televizyonu artık seyrettirmemek istiyoruz. Gerçekten bu anlamda Türkiye siyaseti çok ciddi bir sınav vermektedir. Artık eski siyasi anlayışı 12 Haziran seçimleriyle kapatıp, inşallah Türkiye’de yeni siyasetin başlayacağı önemli bir seçim süreci olmasını da canı gönülden temenni ediyorum. Şairin dediği gibi, ‘Allah’ın on pulunu arasın on pul, bir kişiye dokuz, dokuz kişiye bir pul, bu hesabı kurt yapmanız kuzulara şart olsa, yaşasın kefenimin kefeni karaborsa’ gittiğimiz köy, kahve ve esnaf gezilerinde halka soruyoruz, ‘arkadaşlar devlete borç veren aranızda var mı?’ herkes birbirine bakıyor. Tabi ki, yok! Köylü kıvırcık yetiştiriyor. ‘Peki devlete borç veren birini tanıyor musunuz?’ diye soruyoruz. Köylü yine birbirine bakıp, şaşkınlık içinde bekliyor. Çünkü böyle bir bilgiye sahip değiller. Ama kendi ellerimizle seçtiğimiz, işbaşına getirdiğimiz yönetimler 47,5 milyar dolarlık bir faiz ödemesini Türkiye’de tam 12 bin aileye tahsis ediyor. Üstelik de daha işin başındayken! Dolayısıyla insanlarımızın alın teri % 70’e varan vergilerle ceplerinden adeta çalınıyor. Bir büyük oyun var Türkiye’de, bir büyük orta oyunu oynanıyor. Ve bir dayatma ile karşı karşıyayız. Seçenek yok! Çaresiz iz, bize gösterilin iki partiden birini seçmek zorundayız diyorlar. HAYIR! Bu millet tarihinin hiçbir döneminde çaresiz ve alternatifsiz olmadı, olmamıştır. Olmayacaktır da…” Diye konuştu.

 

Has Parti Yalova 1.Sıra Milletvekili Adayı Halil İbrahim Büyükgümüş’ün konuşmasını Yalova İnternet Televizyonu www.yalovaradyotv.com ‘da izleyebilirsiniz.

 

Milletvekili Adayı H. İbrahim Büyükgümüş’ den sonra kürsüye gelen Halkın Sesi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu ise, konuşmasında iktidara yüklenerek, yapılan ve yapılmak istenen çarpıklıkları gözler önüne sermeye çalıştı.

 

Kısa bir süreçte 12 Haziran genel seçimlerine 81 ilde milletvekili adayı çıkardıklarını ifade eden, Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, “Seçim, demokratikleşmenin bayramıdır. Ancak; Türkiye'de göstermelik demokrasi var. Seçimler eşit ve demokratik olmuyor. 12 Eylül cuntası halen devam ediyor. Siyasette yüzde 10 barajı ve genel başkanların, milletvekili adaylarını belirlediği bir yapı sürmekte. Harcadığınız para kadar siyaset yapabiliyorsunuz. Türkiye'de asimetrik bir seçim yapılıyor. 'Bir emekli 800 lira maaş alıyor. Başbakan, iktidara geldiklerinde milli gelirin 2 bin 300 dolar, şimdi ise 10 bin 700 dolar olduğunu söylüyor. Oysa Türkiye'de nüfusun yüzde 87’si açlık seviyesinde. Başbakanın dediği yüzde 12'lere geliyor. Onlar da zaten kendi yandaşları. Sayın Erdoğan kölelik düzenine hizmet etmeye devam ediyor. Biz siyasette bu düzeni değiştireceğiz.'' Diyerek, iktidara yüklenen bir konuşma yaptı.

 
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SIYASET

1939 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
TOKI Kazimiye Konutlari sakinleri toplu tasima sikintisi yasiyor. Konutlar muteahhit firma tarafinden teslim edilmesi sonrasi vatandas dairesine yerlesmeye basladi ancak ulasim sikintisi yasiyor....

Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Sosyal Medya da ANKET yorumlari Sosyal Medya da ANKET yorumlari
Yalova ilce ve beldeleri icin sosyal medya uzerinden yayinlanan yerel secim anketine yapilan yorumlar ilgimizi cekti. Bazi anketlere katilirken bazilari ise ilginc geldi. sosyal medya da paylasilan ankete yapilan yorumlar....

Ciftlikkoy de Adil YELE den govde gosterisi
BECAN dan Cagri: Yalova İcin Guc Sende
ALTINOVA Belediye Baskanina Plaket
YSK nin secim yasaklari basladi
CHP kazandi Yalova sokaklara dokuldu
Yalova da Su Sporlari Sezonu Acildi
Yalova Ilce secim sonuclari
Yalova Il Saglik Muduru Dr. Osman Karakus
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
 
 Takvim
20  Nisan 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.5096 32.5682
  Euro 20.9931 21.1321
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,67 saniye.