Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 
Sağlıkla, bereketli yeni bir gün olması umuduyla...      Yalova da Su Sporlari Sezonu acildi...     Ciftlikkoy de Dekoratif Aydinlatmalar cok begenildi...        Yalova köylerine hizmet yağıyor, Sugören de DOĞALGAZ ateşi yandı...          Altınova'ya elektrikli araç şarj istasyonu açıldı...         Turizmci Yazar Cemal AKIN dan; 'Turisti sevgiyle kucaklayan kent YALOVA' yazısı çok beğenildi...

   


BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN YALOVA DA KONUŞTU
   

 AK PARTİ liler kahvaltıda bir araya geldi

AK PARTİ liler kahvaltıda bir araya geldi
 Yazı Boyutu

 Tarih : 16.05.2011 - 23:59:17 


Ak Parti Yalova Milletvekili adayları Temel Coşkun ve Mustafa Pehlivan, Altınova ve Çiftlikköy Gençlik Kollarının Elegance Resort Hotel de düzenlediği kahvaltıya katıldı.

 
 
 
AK Parti Yalova il başkanı Mazhar Aydın, milletvekili adayları Temel Coşkun ve Mustafa Pehlivan, Çiftlikköy ilçe başkanı Süleyman Çelebi, Altınova ilçe başkanı Hasan Zafer, Taşköprü belediye başkanı Şaban Ertan, Tavşanlı belediye başkanı Kadri Çiçek, il, merkez ilçe, Çiftlikköy ve Altınova yöneticileri, gençlik kolları il ve Altınova, Çiftlikköy ilçe başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda Altınova ve Çiftlikköy’de yaşayan gençler Elegance Resort Hotel’de verilen Pazar günü kahvaltısında bir araya geldiler. Altınova ve Çiftlikköy gençlik kollarının düzenlemiş olduğu kahvaltı gençlerle AK Parti milletvekili adayları ve il teşkilatlarını bir araya getirdi.
 
Laledere köyü pilav gününe katılan AK Parti milletvekili adayları Çiftlikköy gençlik kolları başkanı Ahmet Aydın’ın oğluna hasta ziyareti de gerçekleştirdiler. Programlara kalabalık bir şekilde katılım gerçekleştiren AK Parti milletvekili adayları ilçe ve köy halkı tarafından ilgiyle karşılandılar.
 
Ordulu iş adamlarının düzenlemiş olduğu destek yemeğine katılan AK Parti Yalova milletvekili adayı Temel Coşkun, “Yalova’mıza, bu cennet memleketime katkı sağlayacak, faydası olacak her kişi, kurum ve kuruluşlarla istişarelerimizi sürdüreceğiz. Yatırım anlamında Yalova’nın en hızlı gelişmesi ve buna bağlı olarak süratle kalkınması için en somut adımlarla ilerlemeler kaydedeceğiz. 13 Haziran sabahı iki milletvekili ile Ankara’da Yalova’mızı en iyi şekilde temsil edecek ve bizlere olan güveni hak edecek tüm çabaları sarf edeceğiz. Halkımızın teveccühüne güveniyoruz. Onların güveni bizlerin hizmet aşkıdır. İnşallah bu denli anlamlı desteklerin sonucunda iki sıfırlık skorla Yalova’nın makus talihini değiştiren miladın başlangıcına Yalova olarak şahit olacağız. Artık kişi ve partilerin kazanımlarının hesaplanacağı bir durum kalmamıştır. Tüm hesaplarımız ve samimiyetimle söylüyorum yegane niyetimiz bu şirin, biricik kentimizin en güzel ak yarınlarına istikrarlı ve kararlı bir şekilde kavuşmasıdır. Her ne sebeple olursa olsun, bizlere destek veren dua eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Yalova merkezinde Gazi Paşa Caddesi esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti milletvekili adayları çocuklar balon ve rüzgar gülü dağıttılar. Pazar günü kalabalık olan Gazi Paşa Caddesinde esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan AK Partililer günün ilerleyen saatlerine kadar vatandaşlarla bir bir sohbet ettiler.

Pazar gününde Kadıköy’ü de ziyaret eden AK Parti Yalova milletvekili adayı Temel Coşkun, genç bir çiftin nişan merasimine katıldı, gençlere nişan yüzüklerini taktı. Ev sohbetlerine devam eden Seçim Koordinasyon Merkezi (S.K.M.) çalışmaları kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi’nde mahalle ev toplantıları da gerçekleştirildi.

  
  Editör :  Vedat Yılmaz

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  YALOVA HABER

 Kategori  SIYASET

2011 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 
 
 

 

Mynet Yalova Haberleri

 

 Köşe Yazıları

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi Il Genel Meclisinde Secimler Yapildi
Yalova Il Genel Meclisi, yerel secimin ardindan ilk oturumunu gerceklestirdi. Meclis uyeleri arasinda yapilan oylama sonucunda Hasan Soyguzel 12 oyla yeniden meclis baskani olarak secildi....

TOKI Kazimiye de Ulasim Sikintis
Baskan Mehmet GUREL e ziyaretler suruyor
Senkoy Koylu Pazari Yenileniyor
 
 Takvim
7  Mayıs 2024  
Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Paz
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


 

 

 

 

 

 
 Son Haberler
 
 Popüler Haberler
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2242 32.2822
  Euro 20.9067 21.0451
 
 Hava Durumu



 
   Reklam

 

 


 
 

   © Copyright - 2006- YALOVA HABER - Tüm Hakları Saklıdır. 

Bu site

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.

0,63 saniye.